Śliwka w Polonezie 570 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Ale to ty się ukrywasz z powodu komprom więc kto tu się kompromituje . Jest wina tego na letnich , bo nie miał wcale przyczepności i stworzył zagrożenie. A opona miała butelkowy kształt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 48 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: U nas na letnich to bym nigdzie nie dojechała już. To byś z buta doszła i bałwany po drodze lepiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1276 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Gеt Out napisał: To byś z buta doszła i bałwany po drodze lepiła. Wczoraj bylam w sklepie autem to przy sklepie jak nigdy kila aut na krzyż. Bałwany ale z okrągłymi głowami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 48 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: A opona miała butelkowy kształt Butelkę to ty masz jak do lustra pijesz krętaczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 48 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wczoraj bylam w sklepie autem to przy sklepie jak nigdy kila aut na krzyż. Bałwany ale z okrągłymi głowami Ja nie lepie, bo kwadratowe głowy wychodziły i w ogóle pewniej stoi jak wszystkie trzy ma kwadratowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 533 Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, murb napisał: i zadymka, nie zadyma. Chyba się pożegnasz z tymi ciasnymi adidasami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 536 Napisano 8 godzin temu 26 minut temu, Gеt Out napisał: Oczywiście w przypadku kolizji i jeszcze trochę a załapiesz ciężko myślący. Ja zawsze dostaję mandat za niewinność! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 536 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Chyba się pożegnasz z tymi ciasnymi adidasami Ubolewam nad tym ale tak. Wyciągnęłam dziś obuwnicze zimówki. I came szczęście. Chociaż na ulicach jest czarno to może i samochodem wrócę. Kto wie. Edytowano 8 godzin temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1805 Napisano 8 godzin temu 33 minuty temu, murb napisał: To cudowne białe coś niech zasypie świat. 🥰 Raczej znowu ten biały szajs i kto to będzie odśnieżał a juz wiem mam nawet 3 łopaty do śniegu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 536 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Raczej znowu ten biały szajs i kto to będzie odśnieżał a juz wiem mam nawet 3 łopaty do śniegu Jak Ty wiedziałaś jak się trzeba w życiu ustawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 536 Napisano 8 godzin temu Po necie krąży taka opowiastka jak to człowiek sobie wymarzył domek w Karkonoszach ale nie docenił opadów śniegu. To stare jest ale ciągle śmieszne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1805 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Ja zawsze dostaję mandat za niewinność! Ja tylko raz dostałam i całkiem byłam winna tylko nie widziałam patrolu 🫣 paskudy nie chciały dać pouczenia ale choć najniższy jak mogli to wypisali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1805 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Jak Ty wiedziałaś jak się trzeba w życiu ustawić. Tak! Pogonię to odśnieżą, z zakupami podjeżdżam i trąbie by ekipa rozładunkowa wyszła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 536 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Ja tylko raz dostałam i całkiem byłam winna tylko nie widziałam patrolu 🫣 paskudy nie chciały dać pouczenia ale choć najniższy jak mogli to wypisali Ja dostałam kilka. Najczęściej za brawurowa jazdę z prędkością 80 km. Raz dostałam bardzo poważnie. Radar schwycił mnie. Za parkowanie też było że dwa. A raz to nie wiem za co. Policjant chyba chciał sobie pogadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 536 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Tak! Pogonię to odśnieżą, z zakupami podjeżdżam i trąbie by ekipa rozładunkowa wyszła Zazdro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1805 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Po necie krąży taka opowiastka jak to człowiek sobie wymarzył domek w Karkonoszach ale nie docenił opadów śniegu. To stare jest ale ciągle śmieszne. Właśnie do niej nawiązywałam ino bardziej centralnym językiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1276 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 19 minut temu, Gеt Out napisał: Ja nie lepie, bo kwadratowe głowy wychodziły i w ogóle pewniej stoi jak wszystkie trzy ma kwadratowe. Jak z minecrafta i dzieci byłyby zadowolone Edytowano 8 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 536 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Właśnie do niej nawiązywałam ino bardziej centralnym językiem. Na szczęście nie muszę odśnieżać ale mogę narzekać, że pada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1805 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Ja dostałam kilka. Najczęściej za brawurowa jazdę z prędkością 80 km. Raz dostałam bardzo poważnie. Radar schwycił mnie. Za parkowanie też było że dwa. A raz to nie wiem za co. Policjant chyba chciał sobie pogadać. To Ty pirat drogowy jesteś Żartuję, masz pecha bo ciężko nie przekraczać prędkości przy naszych przepisach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 53 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Jak z minecrafta i dzieci byłyby zadowolone A twój syn gra jeszcze w minecraft? Bo mojemu już się dawno znudziło i od roku tylko roblox. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1805 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, murb napisał: Zazdro. W końcu to oni zjadają te całe bagażniki żarcia co przywożę 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 48 Napisano 8 godzin temu 18 minut temu, murb napisał: Ja zawsze dostaję mandat za niewinność! Bo nie ma sprawiedliwości , a ukarany ktoś być musi choćby dla statystyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 48 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, murb napisał: Ja dostałam kilka. Najczęściej za brawurowa jazdę z prędkością 80 km. Raz dostałam bardzo poważnie. Radar schwycił mnie. Za parkowanie też było że dwa. A raz to nie wiem za co. Policjant chyba chciał sobie pogadać. Janosika zainstaluj będzie Ci mówił gdzie stoją i kogo innego złapią zamiast Ciebie, bo dla nich sztuka to sztuka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1276 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: A twój syn gra jeszcze w minecraft? Bo mojemu już się dawno znudziło i od roku tylko roblox. Nie on już wcale w nic nie gra tylko Zosia mu w głowie także już po nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 53 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie on już wcale w nic nie gra tylko Zosia mu w głowie także już po nim Mój też ma koleżankę Zosię i dzwonią do siebie tak ze sto razy dziennie, tylko że ona też gra i czasami grają razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1805 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, murb napisał: Na szczęście nie muszę odśnieżać ale mogę narzekać, że pada. Nom, narzekać to nawet trzeba bo to polska tradycja Głodna jestem idę zrobić sobie quesadilla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1276 Napisano 8 godzin temu 24 minuty temu, murb napisał: Ja zawsze dostaję mandat za niewinność! Mi przestali już dawać mandaty. Zatrzymują, coś pogadają i mówią może pani jechać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1276 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Mój też ma koleżankę Zosię i dzwonią do siebie tak ze sto razy dziennie, tylko że ona też gra i czasami grają razem. To oni nie grają w gry tylko włóczą sie całe dnie gdzieś razem a jak wróci to nie pamięta gdzie był nawet ale najbardziej lubią sport i teraz na łyżwy chodzą. W wakacje namiot sobie rozbili w ogrodzie i tam spali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 48 Napisano 8 godzin temu 14 minut temu, Onaaaa napisał: Jak z minecrafta i dzieci byłyby zadowolone Teraz dzieciaki brutalne i grają w Doom Eternal, Dying Light 2, The Evil Within 2. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1805 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Mi przestali już dawać mandaty. Zatrzymują, coś pogadają i mówią może pani jechać. Mi też zazwyczaj dają upomnienia jak już, ale Brum to zbiera mandaty za przekroczenie piękności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach