Nerwica91 3 Napisano 5 godzin temu Ciągle chce pożyczać. Kiedys pożyczyłam. Teraz już nie, bo sama mam ciezka sytuacje finansowa. On nawet prosi abym pozyczyla mu na paliwo aby do mnie przyjechał, tak jakby mi łaskę robil. Co powinnam zrobić? Nie pożyczę mu ani złotówki bo nie mam. A on zarabia 5 razy tyle co ja.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwica91 3 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Szansa na miliony tak napisał: Ile możesz pożyczyć na 3 lata za rok Co o tym myslisz ? On zarabia z 10 tysięcy. A wiecznie chce pożyczyć mimo, że mowie mu wprost ze sama nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 567 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Jak można zarabiać 10k i nic nie odłożyć z tego na tzw „czarną godzinę”? Brak edukacji finansowej. Niech sobie założy plik w arkuszu kalkulacyjnym od nowego miesiąca i spisuje wszystkie wydatki - nawet te najdrobniejsze. I wyjdzie, na co idzie najwięcej kasy. Edytowano 4 godziny temu przez kris888 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwica91 3 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, kris888 napisał: Jak można zarabiać 10k i nic nie odłożyć z tego na tzw „czarną godzinę”? Brak edukacji finansowej. Niech sobie założy plik w arkuszu kalkulacyjnym od nowego miesiąca i spisuje wszystkie wydatki - nawet te najdrobniejsze. I wyjdzie, na co idzie najwięcej kasy. Co miesiąc chce pożyczać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 531 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Nerwica91 napisał: Co o tym myslisz ? On zarabia z 10 tysięcy. A wiecznie chce pożyczyć mimo, że mowie mu wprost ze sama nie mam. Ten temat już był wiele razy zakładany i były porady. Więc zamykamy temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach