Onaaaa 1280 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Gеt Out napisał: To się nigdy nie skończy , bo jesteśmy wyraziści godni uwagi , a w ich życiu nudno. To jest chore serio. Naszczeście bu i jeszcze ktoś nas broni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 360 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Fifofa napisał: Makaron ale Linda jest stary zobacz jak wygląda teraz, jednak jesteś stary Alvaro Wracam co do mojej sąsiadki.. Wracaj, skoro do swojej Grażyny nie masz po co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 170 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Wracaj, skoro do swojej Grażyny nie masz po co Gdzie ja mam wracać co najwyżej się obrócić do niej teraz śpi. Ja mam w swoim wieku swoją nie starą tak jest najlepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 170 Napisano 6 godzin temu Jak bym wybrał starą zapewne bym zmienił na młodszą. Jak młoda wziął ciekawe ? ja bym był stary? czy to było ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 170 Napisano 6 godzin temu Efekt jest taki jesteśmy już razem 27 lat chyba jednak mam rację ? Nie 1 rok kopnie w zadek, albo góra co 5 lat? Albo was kopnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 360 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Fifofa napisał: Gdzie ja mam wracać co najwyżej się obrócić do niej teraz śpi. Ja mam w swoim wieku swoją nie starą tak jest najlepiej. Już kur.wa przestałeś marzyć ? Skończ i leć do sąsiadki Ja pjerdole ileTy masz lat gościu. Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 170 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Już kur.wa przestałeś marzyć ? Skończ i leć do sąsiadki Ja podrzucę tutaj pisała z tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 360 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Fifofa napisał: Ja podrzucę tutaj pisała z tobą Tutaj mamy forum nie real haloł ogór Kużwa ... Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 170 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Tuaj mamy forum nie real haloł ogór Kużwa ... Od kiedy jak Iskra miłość miłość na kafeterii żona mąż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 170 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Tutaj mamy forum nie real haloł ogór Kużwa ... Raz napiszę prawdę to ja ci podrzucalem.starocie ktòre nie chciałem. Ty pisałeś na nie Damy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 170 Napisano 6 godzin temu Teraz czekam na rozgrzeszenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, Fifofa napisał: Teraz czekam na rozgrzeszenie Nie damy, bo tu sporo nakłamałes Spowiadaj się synu jeszcze raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 5 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, Fifofa napisał: .Czym starsze są kobiety coraz głupsze Dziwne czytać to u kogoś kto bredzi jak ostatni kre tyn i nie potrafi albo nie chce napisać 1 zdania poprawnie. Na pewno jesteś trollem a nawet trollicą, ale dodatkowo czymś wyjątkowo tępym, dupowatym i nawet udawanie ci nie wychodzi. Każda starsza kobieta werbalnie zdeptałaby cię i rozsmarowała po chodniku, nie pojmuję dlaczego jeszcze żadna tego nie zrobiła, bo twoje paplanie jest niepomiernie wkoorwiające. Ale pewnie w końcu się takie znajdą. Edytowano 5 godzin temu przez cieniAS wywiadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 170 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, cieniAS wywiadu napisał: Dziwne czytać to u kogoś kto bredzi jak ostatni kre tyn i nie potrafi albo nie chce napisać 1 zdania poprawnie. Na pewno jesteś trollem a nawet trollicą, ale dodatkowo czymś wyjątkowo tępym, dupowatym i nawet udawanie ci nie wychodzi. Każda starsza kobieta werbalnie zdeptałaby cię i rozsmarowała po chodniku, nie pojmuję dlaczego jeszcze żadna tego nie zrobiła, bo twoje paplanie jest niepomiernie wkoorwiające. Ale pewnie w końcu się takie znajdą. Tak zrobiła kupę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 5 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Fifofa napisał: Czyli to co masz we łbie Edytowano 5 godzin temu przez cieniAS wywiadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 170 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, cieniAS wywiadu napisał: Czyli to co masz we łbie Idź do Makarona ewentualnie do Miecza dopasowałem profil zależy jak kompatybilny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 5 Napisano 5 godzin temu (edytowany) S.r.a.m na twoje profile. Jedz kupę. Edytowano 5 godzin temu przez cieniAS wywiadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 170 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, cieniAS wywiadu napisał: S.r.a.m na twoje profile. Jedz kupę. Na forum znajdziesz miłość tak czy inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, cieniAS wywiadu napisał: S.r.a.m na twoje profile. Jedz kupę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 5 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Fifofa napisał: Na forum znajdziesz miłość tak czy inaczej Ja nie szukam miłości a ty możesz mi wylizać rowek po s.r.a.niu bezczelna głupia krowo. Chyba nie myślałaś, że jestem jak twoja sąsiadka co wysyła pieniądze pakistańczykowi. Jestem na full wyczulony na oszustów i wykrywanie ich jest moim hobby. Edytowano 5 godzin temu przez cieniAS wywiadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 5 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Tak więc nie wysilaj się na nowy projekt, bo jesteś pod każdym względem beznadziejna, fifofa. Lepiej ułóż puzzle albo umyj psa, bo śmierdzi. Edytowano 5 godzin temu przez cieniAS wywiadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 170 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, cieniAS wywiadu napisał: Ja nie szukam miłości a ty możesz mi wylizać rowek po s.r.a.niu bezczelna głupia krowo. Chyba nie myślałaś, że jestem jak twoja sąsiadka co wysyła pieniądze pakistańczykowi. Jestem na full wyczulony na oszustów i wykrywanie ich jest moim hobby. Jednak Pakistańczyk nie z Bangladeszu,.moja kulpa masz rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 5 Napisano 5 godzin temu Margo jest po 60 i pokaże ci, gdzie raki zimują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 5 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Jednak Pakistańczyk nie z Bangladeszu,.moja kulpa masz rację. A co to za różnica, obaj ciapaci, czyli jeden pies. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 170 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, cieniAS wywiadu napisał: Margo jest po 60 i pokaże ci, gdzie raki zimują Gdzie bobry zimują ale nie mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 5 Napisano 4 godziny temu 36 minut temu, Fifofa napisał: Gdzie bobry zimują ale nie mi. Jednak jesteś facetem, i to starym, przed 70. Jak mogłem się nie domyślić. Na pohybel stary dziadu. Ta twoja znajdzie sobie młodego przystojniaka a ciebie odda do DPS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 5 Napisano 4 godziny temu Czyli też jesteś stary, fifofa i wszystko co pisałeś ciebie też może dotyczyć. Na razie jest kodeinka i jakieś dragi pewnie tez sobie ładujesz, ale człowiek na starość się sypie, sam wiesz, i już nie wszystko może, a raczej większość dawnych aktywności nie może i bardzo dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 5 Napisano 4 godziny temu No i pamiętaj że s.r.a.m na twoje projekty. Ściemniać to nie nam. Wychodzisz z błędnych założeń, boś głupi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 5 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Nie wiem jakim deb ilem trzeba być, żeby myśleć, że wszyscy tu szukają miłości? Tu jest zaledwie garstka normalnych osób więc jak można tu przychodzić w poszukiwaniu związku, partnera, nie mówiąc już o poważniejszych rolach życiowych? Powiedz tam w swojej organizacji że jesteś za mało inteligentne, fifofa i nie nadajesz się do tej roboty. Ode mnie w każdym razie się odpjertol, albo będę cię zwalczał. I jednak umyj tego śmierdzącego psa. Edytowano 3 godziny temu przez cieniAS wywiadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 537 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach