Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Szon patroI

Widmok chyba nie chce, zeby jezyk dowiedział sie, ze wg niego kobieta niedzievica to jak osrrany kibel pkp.

Polecane posty

Ale co tak najbardziej Cię drażni? Tych kilka napisanych postów? Przecież żaden romans ich nie łączy...  czy tam zaangażowanie. : )

Przed chwilą, big buu napisał:

Zależy od kobiety 

To nie sa moje opinie, tylko Krzysia Świrmo. Mam bekę z ona jeż która uchachana jest ze na szczęście ma długie włosy wiec wpisuje sie w ideal krzysiaczka, ale chyba nie wie jak bardzo nie wpisuje sie innymi aspektami

18 minut temu, Monty napisał:

Jeżykowa zresztą kiedyś sie wygawała jak świetnie wychodzi na tych znajomościach z facetami, przemocowcy, tacy co się wprowadzaja na chwilę poroochac a jak ona chce coś więcej to stwierdzaja że nie będą bawić się w dom.  Sam cud miód 😂

Weź już typie z niej nie rób myjni samoobsługowej że co chwilę  ktoś do jej mieszkania wchodzi i wychodzi no ludzie ...

• Like 1

1 minutę temu, Szon patroI napisał:

No właśnie tam zedytowalam, ze może warto wymagać coś nieco więcej. Zwłaszcza ze sami potem tworzą rodziny i kolejne osoby są zimpaktowane tematem. Mamusie ciagnie do patola, ale dziecko niekoniecznie. 
zamiast w kolko sie litować oj biedna taki schemat mmoze czasem trzeba potrząsnąć ta głowa 

Potrząsnąć? Po mordzie chciałoby się nachastac na otrzeźwienie😴 

Niestety na siłę nikogo nie zbawisz. 

.

on nie wpisuje sie tez w jej idealy bo Jezowa nie wierzy ze to prawitszek 

Czy jak Wy z kimś piszecie na głównej to automatycznie to pisanie = zażyła relacja! : )

2 minuty temu, Szon patroI napisał:

To nie sa moje opinie, tylko Krzysia Świrmo. Mam bekę z ona jeż która uchachana jest ze na szczęście ma długie włosy wiec wpisuje sie w ideal krzysiaczka, ale chyba nie wie jak bardzo nie wpisuje sie innymi aspektami

Z drugiej strony że dla kobiet tutaj posiadanie długich włosów to jakiś  kosmos to jest.. dziwne 🫣

3 minuty temu, Еlciаа napisał:

Ja wiem że podobno nieważne jak o tobie mówią, ważne żeby w ogóle mówili, no ale bez przesady.

Jesteś trochę takim kafe pato streamem nie dziw się 🤣

4 minuty temu, Monty napisał:

Potrząsnąć? Po mordzie chciałoby się nachastac na otrzeźwienie😴 

Niestety na siłę nikogo nie zbawisz. 

.

To są te klimaty tez jak przychodzą matki po pomoc do różnych instytucji pomocowych dostaja wsparcie jakis nocleg generalnie rozpoczyna sie cały proces odejścia od oprawcy a one nagle pakują sie i wracają.

czasem to tez wynika z tego ze widza bezsilności np policji ze nic z tego nie będzie a będzie tylko gorzej potem w domu z zemsty itd

ale tutaj to nie ten kejs, tutaj to typowe zabawianie pato bolca

Edytowano przez Szon patroI

2 minuty temu, big buu napisał:

Z drugiej strony że dla kobiet tutaj posiadanie długich włosów to jakiś  kosmos to jest.. dziwne 🫣

No straszny wyczyn mieć długie włosy

2 minuty temu, Monty napisał:

Jesteś trochę takim kafe pato streamem nie dziw się 🤣

Średnio mnie interesuje co tam sobie o mnie piszesz, a nawet wcale. 😄

2 minuty temu, big buu napisał:

Weź już typie z niej nie rób myjni samoobsługowej że co chwilę  ktoś do jej mieszkania wchodzi i wychodzi no ludzie ...

A co musiałeś, że ona taka biedna cnotliwa samotn matka.  Szara myszka dla anonka. Niestety jest głupa i milutka to korzystają.  

23 minuty temu, Monty napisał:

Jeżykowa zresztą kiedyś sie wygawała jak świetnie wychodzi na tych znajomościach z facetami, przemocowcy, tacy co się wprowadzaja na chwilę poroochac a jak ona chce coś więcej to stwierdzaja że nie będą bawić się w dom.  Sam cud miód 😂

Żaden chłop by czegoś takiego nie napisał, bez żartów. Tylko kobietom to przeszkadza. I to nie wszystkim.

3 minuty temu, yeya napisał:

Czy jak Wy z kimś piszecie na głównej to automatycznie to pisanie = zażyła relacja! : )

Ty masz mara podobny kłopot z tymi obronami patologii wiec będzie ciężko wyjasnic tak jak i do jezyka nic nie dociera.

twoj kumpel miał ostatnio niezły atak, były ojce w wannie, gwałty, było ‚powieś Sie’. Zapewne nie widziałaś;) no jezyk tez nie uwierzyła, mimo ze była na temacie 

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

A jednak interesuje. Jak tam privkowanie z mizoginem co kobiety nazywa dziurawcami kwitnie? 

A co musiałeś, że ona taka biedna cnotliwa samotn matka.  Szara myszka dla anonka. Niestety jest głupa i milutka to korzystają.  

czy ja wiem czy taka glupia. chyba dawno pęta nie miała, osamotniona, to troche zmiękczona i desperacja łapie.

1 minutę temu, Szon patroI napisał:

No straszny wyczyn mieć długie włosy

Okazało się że dla wielu kobiet stąd ( nie wszystkich) to jest jakiś wielki wyczyn a lubienie takich kobiet to już grzech śmiertelny i kara główna się należy 🙄

Ale zostawmy to... Nie rozumiem tego zafiksowana na jeżyku i wydawanie jakichś ostatecznych osądów jakbyście ją znali na wylot...a nikt tu jej na oczy nie widział 

Co innego jakaś agresywna alkuska atakująca wszystkich wokół a co innego spokojny jeżyk nie sądzący nikomu żeby tak oceniać no nie ...

3 minuty temu, Śliwka w Tesli napisał:

Żaden chłop by czegoś takiego nie napisał, bez żartów. Tylko kobietom to przeszkadza. I to nie wszystkim.

Tak się składa że jej to przeszkadzało bo się żaliła. 

4 minuty temu, Śliwka w Tesli napisał:

Chłopom nie przeszkadza ze baba ma nastu którzy przyszli tylko podymac? Odważna teza;)

2 minuty temu, Kocopoł napisał:

czy ja wiem czy taka glupia. chyba dawno pęta nie miała, osamotniona, to troche zmiękczona i desperacja łapie.

Pisala ze ciężko jej znaleźć jak sie dowiadują ze jest bejbik na pokładzie wiec możliwe.

a tu widmok jak chorągiew zmienił zdanie  o mamuchach;) akceptuje nieczytelność itd. czego ona nie wie to to ze Jukonczyk nigdy nie wypełznie z piwnicy(i dobrze).

szkoda ze kobiety maja przeświadczenie ze lepiej być ze świrem byle portki były na stanie niz poszukać wartości w sobie samej.

Edytowano przez Szon patroI

A jednak interesuje. Jak tam privkowanie z mizoginem co kobiety nazywa dziurawcami kwitnie? 

To wy wymysliliście jakieś privkowanie, ja tego nie potwierdzałam.

2 minuty temu, Szon patroI napisał:

Chłopom nie przeszkadza ze baba ma nastu którzy przyszli tylko podymac? Odważna teza;)

Leżak w prostytutce się kocha może to ten sam typ facetów. 

5 minut temu, Monty napisał:

Bardzo zdecydowana ocena nieznajomej osoby, którą  się zna pobieżnie z forum internetowego. Aż taką wyrocznią się ludziska  czujecie? 

Wiecie co kto gdzie i kiedy miał w kroku co do sekundy? Serio? 😆

4 minuty temu, Kocopoł napisał:

To na pewno też. 

3 minuty temu, Szon patroI napisał:

Ty masz mara podobny kłopot z tymi obronami patologii wiec będzie ciężko wyjasnic tak jak i do jezyka nic nie dociera.

twoj kumpel miał ostatnio niezły atak, były ojce w wannie, gwałty, było ‚powieś Sie’. Zapewne nie widziałaś;) no jezyk tez nie uwierzyła, mimo ze była na temacie 

Mnie jeszcze romansu jeszcze nikt nie insynuował chyba (?) Wg mnie jakby zliczyć czas który jemu poświęcacie to pewnie by wyszło go więcej niż ona z nim piszę... 

Ostatnio dziele swój czas między 3 fora więc się nie rozmnoże : )

Ale to czepianie się jej... nie wiem czemu służy, z Wami i tam nie będzie pisała bo jesteście chamscy : ) wobec niej. 

4 minuty temu, Еlciаа napisał:

To jest Pieprz na 90%, 10% - inna baba stąd, gustująca w podobnie tanim moralizatorstwie.

3 minuty temu, big buu napisał:

Okazało się że dla wielu kobiet stąd ( nie wszystkich) to jest jakiś wielki wyczyn a lubienie takich kobiet to już grzech śmiertelny i kara główna się należy 🙄

Ale zostawmy to... Nie rozumiem tego zafiksowana na jeżyku i wydawanie jakichś ostatecznych osądów jakbyście ją znali na wylot...a nikt tu jej na oczy nie widział 

Co innego jakaś agresywna alkuska atakująca wszystkich wokół a co innego spokojny jeżyk nie sądzący nikomu żeby tak oceniać no nie ...

Bardziej mamy bekę z prymitywnego pick me girlizmu niz faktycznie ktos sie przejal co świr z jukon sądzi o jego fryzurze.

kiepsko intepretujesz różne inby;) tzn ich przyczyny 

Myslisz  ze na serio ktos sie odpaliłby bo jakis dekiel który wymyślil życiorys jukonski coś tam sądzi o jakiejś fryzurze?😜

12 minut temu, big buu napisał:

Trochę manipulujesz, bo nikt nie twierdzi, że to kosmos. 

2 minuty temu, Еlciаа napisał:

To wy wymysliliście jakieś privkowanie, ja tego nie potwierdzałam.

Tylko kilka osób widziało jak się na tego priva na publiku zgadywaliście. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się