Szon patroI 47 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Monty napisał: Leżak w prostytutce się kocha może to ten sam typ facetów. Nawet lezak pod koniec już nie palił glupa ze to super, już mu to przeszkadzało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 193 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, yeya napisał: Ale to czepianie się jej... nie wiem czemu służy, z Wami i tam nie będzie pisała bo jesteście chamscy : ) wobec niej. jak jej nie przeszkadzaja gadki o cvelach z cycami i te teksty pedo/filskie o dzieciach to sama moze jest chamska tylko sie z tym tak nie udziela glosno xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 17 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, big buu napisał: Bardzo zdecydowana ocena nieznajomej osoby, którą się zna pobieżnie z forum internetowego. Aż taką wyrocznią się ludziska czujecie? Wiecie co kto gdzie i kiedy miał w kroku co do sekundy? Serio? Nie o wszystkich wiemy tylko o tych, którzy sami takie rzeczy opowiadają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 53 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Tesli napisał: To jest Pieprz na 90%, 10% - inna baba stąd, gustująca w podobnie tanim moralizatorstwie. No nie sądzę że to pieprz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 0 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Tesli napisał: To jest Pieprz na 90%, 10% - inna baba stąd, gustująca w podobnie tanim moralizatorstwie. Weź się Tesla wysadź jak przystało na elektryka i odpr ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 47 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, big buu napisał: Okazało się że dla wielu kobiet stąd ( nie wszystkich) to jest jakiś wielki wyczyn a lubienie takich kobiet to już grzech śmiertelny i kara główna się należy Ale zostawmy to... Nie rozumiem tego zafiksowana na jeżyku i wydawanie jakichś ostatecznych osądów jakbyście ją znali na wylot...a nikt tu jej na oczy nie widział Co innego jakaś agresywna alkuska atakująca wszystkich wokół a co innego spokojny jeżyk nie sądzący nikomu żeby tak oceniać no nie ... Ale co oceniać? Ze ciagnie ja do patologii? Takie są fakty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 45 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Trochę manipulujesz, bo nikt nie twierdzi, że to kosmos. Pierdoła taka naprawdę ale mnie zdziwiła taka postawa co niektórych. To święte oburzenie. Tak, to tylko włosy a nie kariera, rodzina czy wojna 🫡 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 5 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: jak jej nie przeszkadzaja gadki o cvelach z cycami i te teksty pedo/filskie o dzieciach to sama moze jest chamska tylko sie z tym tak nie udziela glosno xd Może dużo rzeczy jej przeszkadza, ale o tym nie pisze... na chamstwo wobec niej też się chyba nie skarży. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1280 Napisano 5 godzin temu 37 minut temu, Monty napisał: Jeżykowa zresztą kiedyś sie wygawała jak świetnie wychodzi na tych znajomościach z facetami, przemocowcy, tacy co się wprowadzaja na chwilę poroochac a jak ona chce coś więcej to stwierdzaja że nie będą bawić się w dom. Sam cud miód Nigdy tak mke pisałam. Ogólnie mialam mało facetów. Idź sie lecz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 7 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Szon patroI napisał: Chłopom nie przeszkadza ze baba ma nastu którzy przyszli tylko podymac? Odważna teza;) Nie przeszkadza im to, że jakaś obca baba z netu pławi się w niezobowiązujących relacjach. Nie licząc pravików, inceli bądź katoli, to są ostatnimi, aby taka babę moralizować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 47 Napisano 5 godzin temu Zreszta ona wcale nie jest taka swieta potakując świrom. moze z waszej perspektywy to jakis plus alE to ze sie nie rzuca czy nie bluzga nie znaczy ze jest jakos po dobrej stronie mocy automatycznie, podnieta nią jest przesadzona. Ostatnio pare osób sie nabrało ze niby nie taka głupia lacznie ze mną po czym podczas tego ataku widmoka przypaliła takiego glupa ze ja nie mam złudzeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 45 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Szon patroI napisał: Ale co oceniać? Ze ciagnie ja do patologii? Takie są fakty Odnoszę się do Monty który/która pisze jakby język była tutką i przyjmowala co chwilę nowego a typ miał u niej zamontowane kamery na chacie i widział wszystko co się dzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 53 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Monty napisał: Tylko kilka osób widziało jak się na tego priva na publiku zgadywaliście. No i? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 17 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Śliwka w Tesli napisał: To jest Pieprz na 90%, 10% - inna baba stąd, gustująca w podobnie tanim moralizatorstwie. Jestem twoim kontem, jednym z wielu. Tyle ich masz, że już po prostu o tym zapomniałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 5 Napisano 5 godzin temu Przecież Wam nie dowala... A złościć się na kogoś bo trzyma z wrogiem i dowalać mu na każdym kroku z tego powodu, że zamieni z nim kilka zdań o wszystkim i o niczym... nie wiem ale coś tu też nie halo moim zdaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1030 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Caryca w garsonce napisał: Weź się Tesla wysadź jak przystało na elektryka i odpr *ode mnie. a mogłaś napisać 'od pieprz się odczep' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 45 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Szon patroI napisał: Chłopom nie przeszkadza ze baba ma nastu którzy przyszli tylko podymac? Odważna teza;) Najbardziej przeszkadza wymyślanie na temat nieznajomej osoby bzdur wyssanych z brudnego palucha mewy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 47 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, big buu napisał: Pierdoła taka naprawdę ale mnie zdziwiła taka postawa co niektórych. To święte oburzenie. Tak, to tylko włosy a nie kariera, rodzina czy wojna 🫡 Wydaje mi sie ze mogło chodzić jak zwykle o wulgarne przedstawienie tematu przez patusa widmoka ‚cvel z cyckami’ tak to było? Bo akurat tej inby nie śledziłam i dzisiejsze autentyczne szzczescie językowej ze ona na szczęście ma długie to sie patus nie przyjėbie zamiast głaskać koleżankę po głowie więcej dobrego zrobicie wysyłając ja na terapie Edytowano 5 godzin temu przez Szon patroI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 574 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, big buu napisał: Pierdoła taka naprawdę ale mnie zdziwiła taka postawa co niektórych. To święte oburzenie. Tak, to tylko włosy a nie kariera, rodzina czy wojna 🫡 Ale tam były chyba trzy niewiasty mające krótkie. Logiczne, że nie były zwolenniczkami teorii że tylko długie są ładne. Chociaż dla ciebie oczywiście może tak być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 17 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nigdy tak mke pisałam. Ogólnie mialam mało facetów. Idź sie lecz. Kolczatko zapomniałaś już o tym co pisałaś na początku zanim poznałaś się co to za forum? Niestety forum nie zapomina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 47 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Monty napisał: Jestem twoim kontem, jednym z wielu. Tyle ich masz, że już po prostu o tym zapomniałeś. Hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 574 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, yeya napisał: Przecież Wam nie dowala... A złościć się na kogoś bo trzyma z wrogiem i dowalać mu na każdym kroku z tego powodu, że zamieni z nim kilka zdań o wszystkim i o niczym... nie wiem ale coś tu też nie halo moim zdaniem. Wczoraj była akcja że widmok stwierdził, że kobieta z krótkimi włosami wygląda jak cwel z cycami. Na temacie były kobiety z krótkimi. Myślisz, że jeżyk cieszący się że ma długie nie dowalił innym na temacie? Przecież to jest jakiś moralny upadek w podlizywaniu się. Edytowano 5 godzin temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 17 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: No i? Szybko poszło. Nie spodobały mu się nudeski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 7 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, big buu napisał: Odnoszę się do Monty który/która pisze jakby język była tutką i przyjmowala co chwilę nowego a typ miał u niej zamontowane kamery na chacie i widział wszystko co się dzieje. Zaliczyła ewidentną wpadkę na fryzjerskim topie i wpisała się jako baba z tego konta, i nawet Libed, który jest mistrzem błędnego typowania, już wcześniej zauważył, że to baba udająca chłopa. Nie bądźcie głupsi od Libeda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 47 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, big buu napisał: Odnoszę się do Monty który/która pisze jakby język była tutką i przyjmowala co chwilę nowego a typ miał u niej zamontowane kamery na chacie i widział wszystko co się dzieje. Nie wiem, nie czytałam tego ale pisala o pato bracie a potem jak to jej wypomniałam to tez twierdziła ze nigdy tego nie pisala wiec kto ma racje nie wiadomo. ale sadzac po tym z kim sie zwą.ch u j..e na forum (najgorszym sortem) i ze te ciemnotę jak udaje ze nie widzi co jest 5 to ja obstawiam krzyk macicy właśnie, innego rozw nie widze po co bratać sie z elementem szemranym i udawac ze nie widzi co on wypisuje chyba ze ma tak niskie standardy i to dla niej ok ale zdarzyło jej sie sprzeciwiać na jakies jego chore teksty i nawet go stopować wiec raczej udaje niz ma tak nisko zawieszona poprzeczkę Edytowano 4 godziny temu przez Szon patroI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 45 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ale tam były chyba trzy niewiasty mające krótkie. Logiczne, że nie były zwolenniczkami teorii że tylko długie są ładne. Chociaż dla ciebie oczywiście może tak być. To raczej oczywiste że większości facetów się podobają bardziej długie ( taki atawizm z czasów jaskiniowych ) co oczywiście nie oznacza że jak żona zetnie na krótko to będzie z tego powodu rozwód... Myślę że to oczywiste i nikomu tu nie muszę tłumaczyć.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 47 Napisano 4 godziny temu Poza tym ona twierdzi niby ze nikogo nie szuka tylko pisze a do widmoka wali teksty ze będzie sie bała jego psów itd. tak wiem to żarty, ale jak na moje ona naprawdę szuka bolca w śmieciach. Change my mind Elcia tez zawsze pisze ‚my tylko piszemy’ itd a później iskra pali forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1280 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, big buu napisał: Bardzo zdecydowana ocena nieznajomej osoby, którą się zna pobieżnie z forum internetowego. Aż taką wyrocznią się ludziska czujecie? Wiecie co kto gdzie i kiedy miał w kroku co do sekundy? Serio? Wszystko wiedzą i to wyrocznie są. Ja tam nie umiem nawet na nikogo coś złego powiedzieć. Ale podobno zadaje sie tutaj z nieodpowiednimi osobami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 53 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Monty napisał: Szybko poszło. Nie spodobały mu się nudeski? To ty tu próbujesz jakieś własne historię uskuteczniać, najpierw że z nim privkuje a teraz że już skończyłam, a ja nic na ten temat nie mówiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 7 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Caryca w garsonce napisał: Weź się Tesla wysadź jak przystało na elektryka i odpr ode mnie. Przecież zostawiłem margines błędu 10%. Widocznie jest tu druga, podobnie nawiedzona, chcąca pilnować obcych majtek oraz cnót. A raczej trzecia, pardon, Iskra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach