Dogma 5 Napisano 1 godzinę temu Do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 1 Napisano 1 godzinę temu siedzi i klika, wpadła a amok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 44 Napisano 1 godzinę temu To salowa zamroczona amokiem usuwa ze slinotokiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 4 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Śliwka siedzi w Polonezie i klika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 59 Napisano 1 godzinę temu Wróciłem z biegania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, RC_+ napisał: Wróciłem z biegania. Pomiędzy twoim zgubionym tematem był jeszcze jeden. Możesz jeszcze iść na siłkę, bo ten też skasują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 1 Napisano 1 godzinę temu Opowiem wam żart. Widziałam na yt najgłupsze odpowiedzi z teleturniejów, i było w Familiadzie Karol Strasburger pyta: - więcej niż jedno zwierzę to… - owca! następna osoba: - Lama! haa haaa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 59 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał: Pomiędzy twoim zgubionym tematem był jeszcze jeden. Możesz jeszcze iść na siłkę, bo ten też skasują Wiadomo... niech wyklikują, pokazują jedynie że żyją tym forum 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 574 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Caryca w garsonce napisał: Śliwka siedzi w Polonezie i klika. Tak, to ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 5 Napisano 1 godzinę temu Ale 'pobiegal' xD Ciekawe czy ten anemik chociaz 5km przebiegl xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Tak, to ja Ta zielona śliwka co mi się wczoraj spruła na privie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wymyślony rozwodnik 0 Napisano 1 godzinę temu Magdo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 574 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: Ta zielona śliwka co mi się wczoraj spruła na privie. Aaa. To ktoś z innych Śliwków chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 5 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Ja nie wiem czy wracac na plywalnie i saunowanie czy na odludzie trenowac perkusje... Edytowano 1 godzinę temu przez Dogma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 44 Napisano 1 godzinę temu Nie lubię śliwek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 44 Napisano 1 godzinę temu Maria Magdalena i gilotyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dogma napisał: Ja nie wiem czy wracac na plywalnie i saunowanie czy na odludzie trenowac perkusje... Tam gzie nie ma internetu najlepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 540 Napisano 1 godzinę temu Ale wpisów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 540 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Nie lubię śliwek. Kupuję mandarynki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Aaa. To ktoś z innych Śliwków chyba. Z innego sadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Nie lubię śliwek. Renklodę bym zjadła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 5 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Na odludziu nie ma Ale na basenie trenuje szpagat ostatnio. w saunie tez nie ma internetu. Niezle sauna mi stawy rozciaga, niedlugo bede mogl 180cm typowi przyjeebac w morde z nozki, jak sie dobrze rozciagne i bedzie lezal xD Na plywalni mam kolegow, ktorzy uprawiaja boks i sztuki walki Edytowano 1 godzinę temu przez Dogma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 44 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Kupuję mandarynki!!! Mandarynek to już w ogóle nienawidze smrodu. U nas chyba dalej umysłowo w prlu snakolysze tegoż siedzom w swieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 540 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Caryca w garsonce napisał: Renklodę bym zjadła... Węgierki można kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 5 Napisano 1 godzinę temu Wracam na basen, lubie saunowac jak ciemno na dworze xD. Niezly klimat jest. I fajni ludzie wpadaja ;PP Fajnie, ze juz zima i o 16 zaczyna sie sciemniac. a sauny do 22 pootwierane jeee ;]] 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia Męczennik 1 Napisano 1 godzinę temu Widzieliście gdzieś moją żonę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 540 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, BabkaBożaBeware napisał: Mandarynek to już w ogóle nienawidze smrodu. U nas chyba dalej umysłowo w prlu snakolysze tegoż siedzom w swieta Jabłka są ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 540 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Bunia Męczennik napisał: Widzieliście gdzieś moją żonę? A po co pytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 44 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Jabłka są ok? Z dala ode mnie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach