Lady Rowlands 67 Napisano 24 Listopad siedzi i klika, wpadła a amok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano 24 Listopad Opowiem wam żart. Widziałam na yt najgłupsze odpowiedzi z teleturniejów, i było w Familiadzie Karol Strasburger pyta: - więcej niż jedno zwierzę to… - owca! następna osoba: - Lama! haa haaa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wymyślony rozwodnik 0 Napisano 24 Listopad Magdo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 24 Listopad Ale wpisów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 24 Listopad Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Nie lubię śliwek. Kupuję mandarynki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 24 Listopad 3 minuty temu, Caryca w garsonce napisał: Renklodę bym zjadła... Węgierki można kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia Męczennik 2 Napisano 24 Listopad Widzieliście gdzieś moją żonę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 24 Listopad 8 minut temu, BabkaBożaBeware napisał: Mandarynek to już w ogóle nienawidze smrodu. U nas chyba dalej umysłowo w prlu snakolysze tegoż siedzom w swieta Jabłka są ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 24 Listopad Przed chwilą, Bunia Męczennik napisał: Widzieliście gdzieś moją żonę? A po co pytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia Męczennik 2 Napisano 24 Listopad Przed chwilą, murb napisał: A po co pytasz? Tęsknię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 24 Listopad 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Z dala ode mnie tak O pomarańcze nie pytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 24 Listopad (edytowany) 2 minuty temu, Bunia Męczennik napisał: Tęsknię. Odrobina tesknoty nikomu jeszcze nie zaszkodziła. Zwłaszcza, że wyglądasz na kobietę. Edytowano 24 Listopad przez murb 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia Męczennik 2 Napisano 24 Listopad 2 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: Czy leb cie nie boli od noszenia pokaźnego tadzmahalu porozowego? Mamy wolny związek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia Męczennik 2 Napisano 24 Listopad 1 minutę temu, murb napisał: Odrobina tesknoty nikomu jeszcze nie zaszkodziła. Zwłaszcza, że wyglądasz na kobietę. Z której strony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 24 Listopad 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: A to jeszcze mu pasuje zapachowo O! Pomarańcze się jeszcze bardziej z PRL kojarzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 24 Listopad 1 minutę temu, Bunia Męczennik napisał: Z której strony? Z mojej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia Męczennik 2 Napisano 24 Listopad 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Czyli mogę dołączyć? Jeśli żona pozwoli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia Męczennik 2 Napisano 24 Listopad Przed chwilą, murb napisał: Z mojej. Bo patrząc w dół widzisz cycki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia Męczennik 2 Napisano 24 Listopad Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Żartowałam. To twój krzyż. Żartowałem. Weź ją. Dopłacę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia Męczennik 2 Napisano 24 Listopad 2 minuty temu, RC_+ napisał: Nie wiesz na co się piszesz bracie... Prawie dwadzieścia lat trwa już moja droga do kanonizacji. Wiem co to cierpienie. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano 24 Listopad 19 minut temu, Bunia Męczennik napisał: Widzieliście gdzieś moją żonę? Wymyślony mąż założył wymyślone konto. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 70 Napisano 24 Listopad 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Wymyślony mąż założył wymyślone konto. Gino. Jak się dziś czujesz? Jakieś zmiany nastroju? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 24 Listopad 12 minut temu, Bunia Męczennik napisał: Bo patrząc w dół widzisz cycki? To dlatego widzę wokół tylko kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 222 Napisano 24 Listopad 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Po alkoholu to i salowa księżniczka To jak w tym kawale było, z czarodziejką i czarownicą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 24 Listopad 5 minut temu, Lady Rowlands napisał: Wymyślony mąż założył wymyślone konto. Takie forum. Tu jest lepiej niż w przedszkolu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 70 Napisano 24 Listopad 2 minuty temu, murb napisał: To dlatego widzę wokół tylko kobiety. To nie do końca moja specjalizacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 24 Listopad 1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał: Ja już się gubię w tym psychiatryku Myślałam, że to Ty. Wybacz mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia Męczennik 2 Napisano 24 Listopad 2 minuty temu, murb napisał: Myślałam, że to Ty. Wybacz mi. Nie. To ja. Mąż Bunia, męczennik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia Męczennik 2 Napisano 24 Listopad Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Nuda w chui. Zero dram sama sråka Popisz na trzy konta to odechce ci się dramatów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach