Dogma 6 Napisano 14 godzin temu Do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 5 Napisano 14 godzin temu siedzi i klika, wpadła a amok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 14 godzin temu To salowa zamroczona amokiem usuwa ze slinotokiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 5 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Śliwka siedzi w Polonezie i klika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 60 Napisano 13 godzin temu Wróciłem z biegania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 5 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, RC_+ napisał: Wróciłem z biegania. Pomiędzy twoim zgubionym tematem był jeszcze jeden. Możesz jeszcze iść na siłkę, bo ten też skasują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 5 Napisano 13 godzin temu Opowiem wam żart. Widziałam na yt najgłupsze odpowiedzi z teleturniejów, i było w Familiadzie Karol Strasburger pyta: - więcej niż jedno zwierzę to… - owca! następna osoba: - Lama! haa haaa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 60 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał: Pomiędzy twoim zgubionym tematem był jeszcze jeden. Możesz jeszcze iść na siłkę, bo ten też skasują Wiadomo... niech wyklikują, pokazują jedynie że żyją tym forum 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 574 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Caryca w garsonce napisał: Śliwka siedzi w Polonezie i klika. Tak, to ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 13 godzin temu Ale 'pobiegal' xD Ciekawe czy ten anemik chociaz 5km przebiegl xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 5 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Tak, to ja Ta zielona śliwka co mi się wczoraj spruła na privie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wymyślony rozwodnik 0 Napisano 13 godzin temu Magdo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 574 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: Ta zielona śliwka co mi się wczoraj spruła na privie. Aaa. To ktoś z innych Śliwków chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Ja nie wiem czy wracac na plywalnie i saunowanie czy na odludzie trenowac perkusje... Edytowano 13 godzin temu przez Dogma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 13 godzin temu Nie lubię śliwek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 13 godzin temu Maria Magdalena i gilotyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 5 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Dogma napisał: Ja nie wiem czy wracac na plywalnie i saunowanie czy na odludzie trenowac perkusje... Tam gzie nie ma internetu najlepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 540 Napisano 13 godzin temu Ale wpisów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 540 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Nie lubię śliwek. Kupuję mandarynki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 5 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Aaa. To ktoś z innych Śliwków chyba. Z innego sadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 5 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Nie lubię śliwek. Renklodę bym zjadła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Na odludziu nie ma Ale na basenie trenuje szpagat ostatnio. w saunie tez nie ma internetu. Niezle sauna mi stawy rozciaga, niedlugo bede mogl 180cm typowi przyjeebac w morde z nozki, jak sie dobrze rozciagne i bedzie lezal xD Na plywalni mam kolegow, ktorzy uprawiaja boks i sztuki walki Edytowano 13 godzin temu przez Dogma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Kupuję mandarynki!!! Mandarynek to już w ogóle nienawidze smrodu. U nas chyba dalej umysłowo w prlu snakolysze tegoż siedzom w swieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 540 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Caryca w garsonce napisał: Renklodę bym zjadła... Węgierki można kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 13 godzin temu Wracam na basen, lubie saunowac jak ciemno na dworze xD. Niezly klimat jest. I fajni ludzie wpadaja ;PP Fajnie, ze juz zima i o 16 zaczyna sie sciemniac. a sauny do 22 pootwierane jeee ;]] 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia Męczennik 2 Napisano 13 godzin temu Widzieliście gdzieś moją żonę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 540 Napisano 13 godzin temu 8 minut temu, BabkaBożaBeware napisał: Mandarynek to już w ogóle nienawidze smrodu. U nas chyba dalej umysłowo w prlu snakolysze tegoż siedzom w swieta Jabłka są ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 540 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Bunia Męczennik napisał: Widzieliście gdzieś moją żonę? A po co pytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Jabłka są ok? Z dala ode mnie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach