Bunia Męczennik 2 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: A po co pytasz? Tęsknię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 540 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Z dala ode mnie tak O pomarańcze nie pytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 57 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Bunia Męczennik napisał: Tęsknię. Czy leb cie nie boli od noszenia pokaźnego tadzmahalu porozowego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 57 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: O pomarańcze nie pytam. A to jeszcze mu pasuje zapachowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 540 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Bunia Męczennik napisał: Tęsknię. Odrobina tesknoty nikomu jeszcze nie zaszkodziła. Zwłaszcza, że wyglądasz na kobietę. Edytowano 5 godzin temu przez murb 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 57 Napisano 5 godzin temu Bunia to wiekszy męczennik od Jezusa powinien dostać niebo od razu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia Męczennik 2 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: Czy leb cie nie boli od noszenia pokaźnego tadzmahalu porozowego? Mamy wolny związek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia Męczennik 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Odrobina tesknoty nikomu jeszcze nie zaszkodziła. Zwłaszcza, że wyglądasz na kobietę. Z której strony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 540 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: A to jeszcze mu pasuje zapachowo O! Pomarańcze się jeszcze bardziej z PRL kojarzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 57 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Bunia Męczennik napisał: Mamy wolny związek. Czyli mogę dołączyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 57 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: O! Pomarańcze się jeszcze bardziej z PRL kojarzą. Nie wiem ale ja bym nie chciała w 21 wieku takich prezentow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 60 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, murb napisał: O! Pomarańcze się jeszcze bardziej z PRL kojarzą. Mama mówiła, że zapach mandarynek jej się z Bożym Narodzeniem kojarzył, bo tylko wtedy były dostępne. A dziś w Biedrze było tyle koszy, że aż gniją od spodu. Edytowano 5 godzin temu przez RC_+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 540 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Bunia Męczennik napisał: Z której strony? Z mojej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia Męczennik 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Czyli mogę dołączyć? Jeśli żona pozwoli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 57 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Bunia Męczennik napisał: Jeśli żona pozwoli. Żartowałam. To twój krzyż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 60 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Bunia Męczennik napisał: Jeśli żona pozwoli. Nie wiesz na co się piszesz bracie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia Męczennik 2 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Z mojej. Bo patrząc w dół widzisz cycki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia Męczennik 2 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Żartowałam. To twój krzyż. Żartowałem. Weź ją. Dopłacę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia Męczennik 2 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, RC_+ napisał: Nie wiesz na co się piszesz bracie... Prawie dwadzieścia lat trwa już moja droga do kanonizacji. Wiem co to cierpienie. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 57 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Bunia Męczennik napisał: Prawie dwadzieścia lat trwa już moja droga do kanonizacji. Wiem co to cierpienie. Już niewiele stacji pozostało. Dżina z kafeterii ukoi twe rany i pomoże nieść krzyż zwany Magdaleno marijom. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 57 Napisano 5 godzin temu Bynajmniej ja trzymam kciuki za rychlo kanonizajce w Watykanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 137 Napisano 5 godzin temu Haha ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 3 Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, Bunia Męczennik napisał: Widzieliście gdzieś moją żonę? Wymyślony mąż założył wymyślone konto. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 8 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Wymyślony mąż założył wymyślone konto. Gino. Jak się dziś czujesz? Jakieś zmiany nastroju? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 57 Napisano 5 godzin temu Po alkoholu to i salowa księżniczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 57 Napisano 5 godzin temu Doktor Konica z leśnej Góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 540 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, Bunia Męczennik napisał: Bo patrząc w dół widzisz cycki? To dlatego widzę wokół tylko kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 54 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Po alkoholu to i salowa księżniczka To jak w tym kawale było, z czarodziejką i czarownicą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 5 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, KróliczekZły napisał: Haha ;D Ja już się gubię w tym psychiatryku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 57 Napisano 5 godzin temu Se gofry dubajskie opjerdalam a wy co biedaki hejkerzy szach mat kùrwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach