Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Lady Rowlands

Podążaj za głosem mojego serca…

Polecane posty

1 minutę temu, Lady Rowlands napisał:

Zauważyłam właśnie wysyp nowych, ale powiązanych nicków z obsesją na Twoim punkcie. 40stka to jeszcze młody wiek, chyba, że ktoś ma kompleks młodości i myśli, że ciągle ma 20 lat, wtedy to może być komiczne. Ja myśle, że ona musi mieć CHAD. Raz na wozie, raz pod wozem… 🐇🚑

🏆🏆

(brak reakcji na tym koncie) 

Nawet nie zapytałam, jak w nowej pracy? Wybacz ale to całe zamieszanie 😜💃

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

To jej sprawka. 

Ale jej ból tyłka, to miód na moją duszę i chyba każdy ma wyrobione zdanie 😅

Jak można żyć tylko forum? 🤦

Właśnie Madziu, jak możesz żyć forum od 4 rano do 2 w nocy. Dobrze, że zobaczyłam ten popis szaleństwa z tym zdjęciem. Uświadomiło mi to, że wszyscy sobie robimy jaja, a ty jesteś bardzo chorą psychicznie osobą. 

4 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał:

A czemu nie wspomnisz o swoim odlocie na kradzione zdjęcia. Nie dość że jesteś stara mitomanka to złodziejka. Można cie brać poważnie? Zdradzę Ci w sekrecie ze nawet pampersina ma bekę z ciebie i cie wykorzystuje cały czas udając twoja fankę ale to jest gra. Czysta gra amatora z ukrytej prawdy.

O co chodzi z tymi zdjęciami?

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

🏆🏆

(brak reakcji na tym koncie) 

Nawet nie zapytałam, jak w nowej pracy? Wybacz ale to całe zamieszanie 😜💃

Dzisiaj miałam wdrożenie, z właścicielką sobie trochę poplotkowałam, w sumie pracowałam już kiedyś przez chwilę w tej branży tak więc co nieco się znałam. Minęło sympatycznie. Jutro na 9. 🌹

• Thanks 1

1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał:

Chyba podała, że robił je jej były mąż. Który nadal jest jej mężem. Ja się gubię, ale planujemy przyjąć ją na oddział. 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

To jej sprawka. 

Ale jej ból tyłka, to miód na moją duszę i chyba każdy ma wyrobione zdanie 😅

Jak można żyć tylko forum? 🤦

Każdy to drwi z ciebie mitomanko. Okłamałaś koleżankę co widziało całe forum nawet nie przeprosiłaś a ta dalej udaje i się poniża publicznie lizać ci kuciape. Odrażające. Aczkolwiek wiem że dla ciebie każdy kto choć cień zainteresowania ci wykazuje w internecie to nie lada gratka dla buni puchatka więc korzystaj poki możesz. Zalecam jednak leczenie. Sylwia sucha też była chora poważnie ale rodzina chyba się za nią wziela i zaczęła się leczyć. Dla ciebie też nie jest raczej za późno.

Cały dzień siedzieć na forum, wymyślać nicki i ośmieszać się, to może tylko królik. A może to jakaś schorowane kobieta na rencie, która tylko udaje i tutaj ma okno na świat? 

Ta wersja jest najbardziej prawdopodobna. I kiedy to pampersy zmienia, siedząc cały dzień na forum 🤦🚑Pytanie retoryczne. 

1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał:

Stwierdziła do Giny, że zdjęcie w jej profilu zrobił jej mąż, bo Gina chyba pochwaliła. Zdjęcie jest ściągnięte z netu i to tak ordynarnie z netu, że wyszukiwarka wyszukuje od strzału. Teraz pali głupa, a tamta udaje, że nie widzi (albo serio nie widzi, nie wiem, to poziom psychozy obu już wybijający skalę). 

• Thanks 1

Jakie zbiegowisko wariatów 😅 A przecież ten czas można poświęcić swoim bliskim, nie nickom 💃🤦

Cały dzień siedzieć na forum, wymyślać nicki i ośmieszać się, to może tylko królik. A może to jakaś schorowane kobieta na rencie, która tylko udaje i tutaj ma okno na świat? 

Ta wersja jest najbardziej prawdopodobna. I kiedy to pampersy zmienia, siedząc cały dzień na forum 🤦🚑Pytanie retoryczne. 

Zrozum, że potrzebujesz pomocy psychiatry i terapeuty. To już nie jest koloryzowanie na forum życia starszej kobiety, której niezbyt ono wyszło, tylko poważny odlot. 

8 minut temu, BabkaBożaBeware napisał:

Robić zdjęcia z Google? Kiedyś myslalam ze ty masz tupet a ty jesteś zwyczajnie chora psychicznie toteż masz u mnie fory gdyż choroba jednak o nic nie pyta i łapie za gucz znienacka. Aczkolwiek świadome unikanie leczenia to już przegięcie.

💙

4 minuty temu, Caryca w garsonce napisał:

Kółko jom zapytała czy to salowa zrobiła to piekne zdjęcie z profilu a ona ze to jej mąż co jest kłamstwem z dùpy bo to zdjęcie z sieci. 

2 minuty temu, Lady Rowlands napisał:

Dzisiaj miałam wdrożenie, z właścicielką sobie trochę poplotkowałam, w sumie pracowałam już kiedyś przez chwilę w tej branży tak więc co nieco się znałam. Minęło sympatycznie. Jutro na 9. 🌹

A ja dziś zrobiłam grafik na grudzień i mam nadzieję, że będzie ok 💞

Pieniążki swoje trzeba mieć, a nie od Państwa i wymyślonych mężów 😜

No i nie śpimy do godziny 13 😅😅

Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Powinnaś to zrobić. 

Ona powtarza to codziennie. Ze szkoda czasu na kafe plebs lepiej seks uprawiać czy inna rzepę w ogrodzie a finał jest taki że napjerdala tu cała noc bo tak się brzydzi nas kafeterian. Bardzo w jej stylu.

• Like 1

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

A może siedzi w ZOLu i robią to za nią pielęgniarki? U gołębicy sądzę, że jest podobnie. Albo wali pod siebie. Fu..

6 minut temu, Lady Rowlands napisał:

Nigdy w takiej branży nie pracowałam. Ale fajnie i zawsze nowych ludzi można poznać oraz czegoś się nauczyć 😋🌼

Przed chwilą, Lady Rowlands napisał:

A może siedzi w ZOLu i robią to za nią pielęgniarki? U gołębicy sądzę, że jest podobnie. Albo wali pod siebie. Fu..

Babka jest pijana 💃Zostaw ją w spokoju i resztę tych biedaków 🤦

Wiem, że jest. Czysta projekcja. Zarzuca mi to samo, robiąc właśnie to, co mi zarzuca. 

Mhm. Wyparcie kochanie stosujesz. Wyparcie swojego zyebania umysłowego. Jak pisze prawdę o tobie której nota bene znieść nie możesz to jestem pijana xD hahah 55 lat babsko nie do pomyslenia

Nigdy w takiej branży nie pracowałam. Ale fajnie i zawsze nowych ludzi można poznać oraz czegoś się nauczyć 😋🌼

Dziś pomogłam starszej, sympatycznej eleganckiej pani, była bardzo wdzięczna. Kontakt z ludźmi dobrze mi robi. 

3 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał:

Ona powtarza to codziennie. Ze szkoda czasu na kafe plebs lepiej seks uprawiać czy inna rzepę w ogrodzie a finał jest taki że napjerdala tu cała noc bo tak się brzydzi nas kafeterian. Bardzo w jej stylu.

Szkoda poważnego tłumaczenia na osoby autentycznie psychicznie zaburzone. Można tylko zastanowić się, czy etycznie jest drzeć łacha. Może powinno się udawać, że się tego wszystkiego nie widzi, jak niektórzy? Nie wiem, jednak za ten cały hejt starej kompletnej wariatki, nie mam skrupułów. 

Przed chwilą, Lady Rowlands napisał:

Dziś pomogłam starszej, sympatycznej eleganckiej pani, była bardzo wdzięczna. Kontakt z ludźmi dobrze mi robi. 

Jako gołębica sråm na ciebie srogo wiec skoncz pajacować bo ile mozna sie poniżać udając przyjaźń z typiara która sama się brzydzisz insajd jor hart

Przed chwilą, KróliczekZły napisał:

Szkoda poważnego tłumaczenia na osoby autentycznie psychicznie zaburzone. Można tylko zastanowić się, czy etycznie jest drzeć łacha. Może powinno się udawać, że się tego wszystkiego nie widzi, jak niektórzy? Nie wiem, jednak za ten cały hejt starej kompletnej wariatki, nie mam skrupułów. 

Ja ci powiem tak. Dopóki wariat sobie zyje na uboczu to nie jest to etyczne. Ale to jest kafeteria a szlory mają się za bog wie co to obrywają w lyse deklem rykoszetem

1 minutę temu, Lady Rowlands napisał:

W domu człowiek wariuje i tutaj mamy parę przykładów, kiedy ludzie piszą na 4 nickach, tworząc bzdury z implantami w tle 🤦💃

Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał:

Ja ci powiem tak. Dopóki wariat sobie zyje na uboczu to nie jest to etyczne. Ale to jest kafeteria a szlory mają się za bog wie co to obrywają w lyse deklem rykoszetem

W sumie racja. Dobra, znikam z tej tu oto Choroszczy ginowej. 

I nagle nowych nicków nie ma. Jest królik z pianą i nienawiścią do całego świata 😜

Przypadek? Nie sądzę. Waruj i biegiem za mną 😅

I nagle nowych nicków nie ma. Jest królik z pianą i nienawiścią do całego świata 😜

Przypadek? Nie sądzę. Waruj i biegiem za mną 😅

Powiem to na koniec jeszcze raz całkowicie poważnie - poszukaj pomocy albo zwariujesz do reszty sama w tym domu, tylko z kafe i kotami. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować