Lady Rowlands 67 Napisano 24 Listopad Twoje własne zło cię skarci, a twoja niewierność cię potępi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 155 Napisano 24 Listopad Co to za frajer blokuje wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 155 Napisano 24 Listopad Albo bi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano 24 Listopad Niech te słowa będą przestrogą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 155 Napisano 24 Listopad Ewentualnie jakiś pravik/incel z bólem dopy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 213 Napisano 25 Listopad Nie chce mi się spać i stopy mi śmierdzą juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 66 Napisano 25 Listopad Jak juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 213 Napisano 25 Listopad Dopiero myłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 66 Napisano 25 Listopad To nie smierdzom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 66 Napisano 25 Listopad Ja nawet nie sięgam już aby sprawdzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Totalno-Rotacyjny 4 Napisano 25 Listopad 8 godzin temu, Еlciаа napisał: Ewentualnie jakiś pravik/incel z bólem dopy. To nie ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 155 Napisano 25 Listopad 1 godzinę temu, Totalno-Rotacyjny napisał: To nie ja. A ja nie wiem kto ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach