Еlciаа 57 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Podobno do końca roku w trzeźwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 44 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: a właśnie gdzie ten Malowany Nie ma. Salowa go wyhejtowala i odeszedł. Słaby psychicznie. Taki typ, co zrobisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zоłza 1 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Kutang nie zazdroszczę. Już nie rób ze mnie homo, bo raz chciałem brać leżaka. Mówią, że Leżak jest strasznie spasiony i to odrzuca od niego wszystkie kobiety a przyciąga zboczonych facetów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 10 Napisano 4 godziny temu Mam wrażenie, że ostatnio to by się najbardziej Dumbo przydało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 44 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Zоłza napisał: Mówią, że Leżak jest strasznie spasiony i to odrzuca od niego wszystkie kobiety a przyciąga zboczonych facetów. To ja na górze, bo mnie będzie sadłem i cycem podduszał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 3 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Śliwka w Tesli napisał: Mam wrażenie, że ostatnio to by się najbardziej Dumbo przydało. ano nie lubisz autystek tylko babofony co by nudeski słały zboczonemu ojdzowi tak Edytowano 4 godziny temu przez Bambo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 4 godziny temu Nie życzę sobie zboczenstw przeklety i kiełbas seksualistycznych czy to jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Czasami odnosze dziwne wrażenie że wszyscy faceci na tym forum to pedały. Edytowano 4 godziny temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 3 Napisano 4 godziny temu ja odnosze wrazenie ze to predatorzy zeksualni chorzy na łeb z malymi wyjatkami tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 4 godziny temu Pedały i lezby demoniczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 3 Napisano 4 godziny temu Libed np to moj wujek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 44 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: Nie życzę sobie zboczenstw przeklety i kiełbas seksualistycznych czy to jasne Przecież to tylko frankfuterka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: Nie życzę sobie zboczenstw przeklety i kiełbas seksualistycznych czy to jasne Czy ktoś ci na siłę wpycha kiełbę w gębe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 10 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Bambo napisał: ano nie lubisz autystek tylko babofony co by nudeski słały zboczonemu ojdzowi tak Ty nie masz autyzmu, tylko jakieś głębokie opóźnienie emocjonalne. Edytowano 4 godziny temu przez Śliwka w Tesli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 3 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: Nie życzę sobie zboczenstw przeklety i kiełbas seksualistycznych czy to jasne ale takich porzadnych dobrej jakosci smakowitych a nie takich przeterminowanych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Czy ktoś ci na siłę wpycha kiełbę w gębe? Uspokój sie sukubie ino raus! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 3 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Tesli napisał: Ty nie masz autyzmu, tylko jakieś głębokie opóźnienie emocjonalne. nom ty masz autyzm moim zdaniem predzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: Uspokój sie sukubie ino raus! Przyznaj że fajnie mi się zrymowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Przyznaj że fajnie mi się zrymowało. Kiełbie we łbie i gembje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 12 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Zоłza napisał: Obie są wariatkami i alkoholiczkami. Ładnie siebie opisałaś, wszawico. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 44 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Ładnie siebie opisałaś, wszawico. Zbij ją. W końcu jesteś bonczuczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 340 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Czasami odnosze dziwne wrażenie że wszyscy faceci na tym forum to pedały. Przestań prowokować, bo zaraz się odpalą z tekstem, że niewiele tu kobiecych kobiet... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 340 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Ładnie siebie opisałaś, wszawico. A Zołza, to kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Zbij ją. W końcu jesteś bonczuczna. Bonczur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 44 Napisano 4 godziny temu Przecież to jest forum dla kobiet i pedałów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 4 godziny temu Dlatego heterycy paszoł won z tej Sodomy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Przestań prowokować, bo zaraz się odpalą z tekstem, że niewiele tu kobiecych kobiet... Też nie jestem kobieca i wisi mi to szczerze powiedziawszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Przecież to jest forum dla kobiet i pedałów. Wyszedłeś z szafy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 4 godziny temu Krnabrni sodomici i babilońskie kiełbasy przeklete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 44 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: Bonczur Bonżur madam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach