Zоłza 1 Napisano 4 godziny temu a nie kasjer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 63 Napisano 4 godziny temu A kto nosi ksywę kasjer/ekspedient? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 4 godziny temu Za czym kolejka ta stoi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: Za czym kolejka ta stoi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Za tym w kolejce tej stoisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magister_Stępień 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: Za tym w kolejce tej stoisz? Urocza dyskusja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, magister_Stępień napisał: Urocza dyskusja. Nie moja wina że ktoś niekumaty i wali mi sråka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: Za tym w kolejce tej stoisz? Ja akurat nie stałam, tylko odpowiedziałam na twoje pytanie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach