BabkaBunioBoża 4 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Odpowiada oni som w 4 d https://youtu.be/Lrle0x_DHBM?si=W7kThkmVs6jAUnAY Edytowano 6 godzin temu przez BabkaBunioBoża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 6 godzin temu Zrobię wszystko aby oddalić obowionzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 6 godzin temu Pobiegnę nawet za karetko https://youtu.be/r58GQYFZeLE?si=Yd5Qlj6RhCRtgyDL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: Zrobię wszystko aby oddalić obowionzki Ja tyż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ja tyż. Ale ty masz przeyebane jednak. Nie możesz se prokrastynowac mając dziedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 3 Napisano 6 godzin temu Może a ojdziedz naebany i leżak makaron sralowany obsłużony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: Ale ty masz przeyebane jednak. Nie możesz se prokrastynowac mając dziedzi Móc mogę bo ciagle to robie, tyle że mniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Móc mogę bo ciagle to robie, tyle że mniej. Moja wyobraźnia tego nie jest w stanie zoabczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: Moja wyobraźnia tego nie jest w stanie zoabczyc Osobiscie mnie akurat to wk#rwia bo potem ciężko się wyrobić jak na ostatnią chwilę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 3 Napisano 6 godzin temu To do pracy a nie tzipe sralowanym wysyłać bo stary woli grać w tomb raider Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Bambo napisał: To do pracy a nie tzipe sralowanym wysyłać bo stary woli grać w tomb raider Uspokój sie juz bo dam klapa w zad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 6 godzin temu Żegnajcie zatem sztywniaki odbyciaki i z bogiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 362 Napisano 6 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 6 godzin temu 25 minut temu, Bambo napisał: To do pracy a nie tzipe sralowanym wysyłać bo stary woli grać w tomb raider Czyj stary? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 6 godzin temu Pozostaje lola nat soł jang i bajojajo żadne wyższe sfery eksterminacja bozych kalek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 581 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: Pozostaje lola nat soł jang i bajojajo żadne wyższe sfery eksterminacja bozych kalek To zapytam tu, bo bara zablokował. Co jest śmiesznego w cierpieniu ze stomią? I co jest jeszcze śmieszniejszego w jakichś upokarzających akcjach z wypadaniem w parku? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: To zapytam tu, bo bara zablokował. Co jest śmiesznego w cierpieniu ze stomią? I co jest jeszcze śmieszniejszego w jakichś upokarzających akcjach z wypadaniem w parku? Guwno xD wszystko może być śmieszne o ile masz dystans. Whateva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 5 godzin temu Aaa https://youtu.be/wMOkm57vu0k?si=NWeEsF51suR4_Qvc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 581 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: Guwno xD wszystko może być śmieszne o ile masz dystans. Whateva Ktoś umiera na raka w hospicjum też masz bekę? Matka dziecko topi w szambie tez ha ha ha. Ja prdl, przebijasz widmoka w zezwierzeceniu pod przykrywką "czarnego humoru". Mam nadzieję, że tam się ostro nawaliłaś na smutno i coś ci nie wychodzi. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Ktoś umiera na raka w hospicjum też masz bekę? Matka dziecko topi w szambie tez ha ha ha. Ja prdl, przebijasz widmoka w zezwierzeceniu pod przykrywką "czarnego humoru". Mam nadzieję, że tam się ostro nawaliłaś na smutno i coś ci nie wychodzi. Ludzie w hospicjum maja mniejszego kija w dùpje zaręczam. Nie będziesz mnie umoralniac z czego mogę toczyć beke ma kafeterii kobieto. Mam wiecej taktu w realu niż jestes w stanie se wyobrazić więc daruj sobie i wypuść powietrze z odbytu bo ile można żyć powagą nawet w sieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 3 Napisano 5 godzin temu Bosze scena w jakimś filmie pewnie a ta już spina hemoroidy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Bambo napisał: Bosze scena w jakimś filmie pewnie a ta już spina hemoroidy No chyba napisalam. Takie rzeczy w realu się nie dziejo zreszta koniec tematu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 581 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: Ludzie w hospicjum maja mniejszego kija w dùpje zaręczam. Nie będziesz mnie umoralniac z czego mogę toczyć beke ma kafeterii kobieto. Mam wiecej taktu w realu niż jestes w stanie se wyobrazić więc daruj sobie i wypuść powietrze z odbytu bo ile można żyć powagą nawet w sieci Pewnie masz rację i w hospicjum panuje wesoła atmosfera. Spoko, można na siłę nie mieć kija w dopie, ale minimum klasy ma się wrodzone. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Pewnie masz rację i w hospicjum panuje wesoła atmosfera. Spoko, można na siłę nie mieć kija w dopie, ale minimum klasy ma się wrodzone. No mam. Ludzie tam żyją paradoksalnie. Ale nie zamierzam ciągnąć tematu. No ja się urodziłam bez klasy. Ty i salowa wzięliście calom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikkey 14 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ktoś umiera na raka w hospicjum też masz bekę? Matka dziecko topi w szambie tez ha ha ha. Ja prdl, przebijasz widmoka w zezwierzeceniu pod przykrywką "czarnego humoru". Mam nadzieję, że tam się ostro nawaliłaś na smutno i coś ci nie wychodzi. Ona na kowbojkach też się śmiała z jakiejś chorej na raka przed chemioteriapią chyba czy cos a Nimfie w liceum pisała że jej ojciec pewnie ją molestuje i "kładzie jej kuutasa na łeb" - tak pisała i Nimfa kiedyś tu skriny wrzucała Duzo osób z kowbo twierdzilo że ona przesadzała grubo na kowbo kiedys nawet Kermit się z tym zgodził Edytowano 5 godzin temu przez Mikkey Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 5 godzin temu Absolutli noł rigrets Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mikkey napisał: Ona na kowbojkach też się śmiała z jakiejś chorej na raka przed chemioteriapią chyba czy cos a Nimfie w liceum pisała że jej ojciec pewnie ją molestuje i "kładzie jej kuutasa na łeb" - tak pisała i Nimfa kiedyś tu skriny wrzucała Duzo osób z kowbo twierdzilo że ona przesadzała grubo na kowbo kiedys nawet Kermit się z tym zgodził Hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikkey 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: Hahahaha Widziałem te skriny wiec z czego rzysz zboczona staruucho? Sliwka ma racje ze masz teksty podobne do widmoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 581 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: Absolutli noł rigrets Ok 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mikkey napisał: Widziałem te skriny wiec z czego rzysz zboczona staruucho? Sliwka ma racje ze masz teksty podobne do widmoka Z tego że zawsze wyskakujesz jak owsik z odbytu ze swoją obsesja. Uwielbiam gdy ludzie dopowiadają sobie historie nie znając kontekstu. Haha to z kùtasem na głowie to chyba sam wymyśliłeś ale całkiem smjeszna wizja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach