Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
zxcxd

sa tu jakies femcelki szare myszki dla anonka

Polecane posty

Są ale nie szare myszki dla anonka tylko drapieżne femceliska co wyrywają i pożerają mężczyznom wątroby. 

modliszki co nie szanuja pena bo nie maja za co

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

A ty szanujesz? 😄

a za co? a ty marzysz caly czas czy twoje zycie skonczylo sie w latach 80 i nic tam sie nie przemeblowalo?

Sralix to tylko kolejna wyniosła karyna xd w dodatku myli użytkowników 

1 minutę temu, Bambo napisał:

a za co? a ty marzysz caly czas czy twoje zycie skonczylo sie w latach 80 i nic tam sie nie przemeblowalo?

Weź juz idź i skończ pajacować, i naucz się poprawnie pisać. 

Przed chwilą, Lady Rowlands napisał:

Weź juz idź i skończ pajacować, i naucz się poprawnie pisać. 

obie jednak jestescie opoznione 

Przed chwilą, Bambo napisał:

Wtedy byłam dzieckiem, teraz mamy koniec 2025 roku. Hallo tu baza. Nie jesteśmy we Wrocławiu 😅😅

Załóż sobie karnet z Królikiem, Carycą i Srelcią i tam  u terapeuty się wykrzyczcie wspólnie. A we 4 będzie taniej i po kosztach, bo przecież nie pracujecie 😊

3 minuty temu, Bambo napisał:

Tak, ona żyje mentalnie komuną w której dorastała 

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Wtedy byłam dzieckiem, teraz mamy koniec 2025 roku. Hallo tu baza. Nie jesteśmy we Wrocławiu 😅😅

Załóż sobie karnet z Królikiem, Carycą i Srelcią i tam  u terapeuty się wykrzyczcie wspólnie. A we 4 będzie taniej i po kosztach, bo przecież nie pracujecie 😊

wam to jednak trzeba pchac do mordy i anusa na ostro bo lubicie zjełczałe karyny walace wódka ha tfuuu retarded opoznione babofony

Edytowano przez Bambo
  • Haha 1

2 minuty temu, Bambo napisał:

obie jednak jestescie opoznione 

A Ty jesteś paskudna i obleśna, gdy czytam mimochodem twoje seksualne wywody-fantazje to cofają mi się dzisiejsze biszkopty.

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Kwartet szukających nowych wrażeń na forach, caryca jako pionierka wprowadzi je w świat wyrywania gachów w internecie. 

Przed chwilą, Bambo napisał:

mam to jednak trzeba pchac do mordy i anusa na ostro bo lubicie zjełczałe karyny walace wódka ha tfuuu

Ja nie pije, wiec zejdź ze mnie, a twój post zgłaszam. To ty pijesz, piszesz o depresji i próbie samobójczej, później udajesz, że nic takiego nie miało miejsca. Odbij ode mnie i po prostu się o..... pl 😅

Kwartet szukających nowych wrażeń na forach, caryca jako pionierka wprowadzi je w świat wyrywania gachów w internecie. 

Srelcia cpa i nie odczuwa rzeczywistosci a Krolik i Caryca pewnie sie do mnie nie przyznaja, jestesm se małpka w dzungli i co mi zrobisz karyno

• Haha 1

I pisaniu o poście w Wigilię, kiedy post zniósł Papież Jan Paweł II. Ale Caryca myślami jest na Nastroiku, Nerwica i Tutaj 😄Więc skąd ma wiedzieć, kiedy i kto zniósł post? 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Ja nie pije, wiec zejdź ze mnie, a twój post zgłaszam. To ty pijesz, piszesz o depresji i próbie samobójczej, później udajesz, że nic takiego nie miało miejsca. Odbij ode mnie i po prostu się o..... pl 😅

ssij stara pissdo i blagaj ksiedza o litosc

• Haha 1

3 minuty temu, Lady Rowlands napisał:

Nie ma doktora z Zielonej Góry, bo po kosztach postawiłby nam wszystkim diagnozę 😊

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

I pisaniu o poście w Wigilię, kiedy post zniósł Papież Jan Paweł II. Ale Caryca myślami jest na Nastroiku, Nerwica i Tutaj 😄Więc skąd ma wiedzieć, kiedy i kto zniósł post? 

Przecież u niej to wszystko na pokaz. Przykładne życie, przykładna idealna żona, dom, ogród, dzieci… ciekawe tylko, czy mąż wie o jej podwójnym życiu w sieci. 🤡

Edytowano przez Lady Rowlands

Przecież u niej to wszystko na pokaz. Przykładne życie, przykładna idealna żona, dom, ogród, dzieci… ciekawe tylko, czy mąż wie o jej podwójnym życiu sieci. 🤡

Prowadziła korespondencję z Lexem i Panem Doktorem. Ciekawe, co na to mąż rolnik, wyrwany na naszej klasie? Bo realnie nic się przecież nie trafiało 😄

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Prowadziła korespondencję z Lexem i Panem Doktorem. Ciekawe, co na to mąż rolnik, wyrwany na naszej klasie? Bo realnie nic się przecież nie trafiało 😄

Ha ha. To co, doktorek na 2 fronty leciał? Co na to podręczna? 

1 minutę temu, Lady Rowlands napisał:

Widmo zniszczył dział erotyczny, a ruda wredna hejtera zniszczyła ten dział i mam nadzieję, że ten gnój co na mnie codziennie leje - Wróci się jej 😉

11 minut temu, Bambo napisał:

Srelcia cpa i nie odczuwa rzeczywistosci a Krolik i Caryca pewnie sie do mnie nie przyznaja, jestesm se małpka w dzungli i co mi zrobisz karyno

Bo gdy ćpam to schizy mam...🤣

7 minut temu, 250GodzinTak napisał:

🤣

11 minut temu, Lady Rowlands napisał:

Przecież u niej to wszystko na pokaz. Przykładne życie, przykładna idealna żona, dom, ogród, dzieci… ciekawe tylko, czy mąż wie o jej podwójnym życiu w sieci. 🤡

to tak jak u Salowej. Szkoda tylko że mąz już dawno spier.dolił a dzieci nigdy nie miała. 

9 minut temu, Lady Rowlands napisał:

A Twoja praca jak się układa? Jako tako? 

7 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Widmo zniszczył dział erotyczny, a ruda wredna hejtera zniszczyła ten dział i mam nadzieję, że ten gnój co na mnie codziennie leje - Wróci się jej 😉

To niech się tam zawija spowrotem, a nie zatruwa tu swoim jadem, nikt jej tu nie chce. 🌹

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

A Twoja praca jak się układa? Jako tako? 

Dziś praktycznie nie było nic do roboty, polerowałam gablotki, sprawdzałam faktury, i z szefową oglądałam seriale. 🧡

To niech się tam zawija spowrotem, a nie zatruwa tu swoim jadem, nikt jej tu nie chce. 🌹

Zostaw jej to okno na świat. Niech coś w życiu to biedne żyjątko ma 😉

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować