Margo. 78 Napisano wczoraj o 22:08 (edytowany) Edytowano wczoraj o 22:09 przez Margo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 9 Napisano 23 godziny temu Wczoraj trafiłam na dwie piosenki które polubiłam. Pierwszy bardziej radiowy, a drugi trochę mniej... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 23 godziny temu Mara robiłaś kiedyś sex? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 23 godziny temu Mara, ta pierwsza jest zajebista !!!! Jeszcze słucham. Zaraz dojdę to drugiej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 23 godziny temu 12 minut temu, yeya napisał: Wczoraj trafiłam na dwie piosenki które polubiłam. Pierwszy bardziej radiowy, a drugi trochę mniej... Biorę kapelę na tapetę. Mara, dzięki. Super utwór 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 9 Napisano 23 godziny temu : ) to jeszcze coś na dobranoc. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 23 godziny temu 2 minuty temu, yeya napisał: : ) to jeszcze coś na dobranoc. Nie. To nie Przeczytałam, że Mike Portnoy (perkusista w pierwszego utworu) grał w Polsce. 3 raz słucham jedynki i znikam. Dobranoc Mara 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 22 godziny temu 37 minut temu, Bambo napisał: Mara robiłaś kiedyś sex? Zadajesz to nietaktowne pytanie, żeby nie powiedzieć ...yczne, bo Mara jest najbardziej stosowaną użytkowniczką? Po kilku miesiącach "znajomości" upychacie ludzi do szuflady, zamykacie i myślicie, że niczym was nie zaskoczą. Krzywdzące i płytkie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Zadajesz to nietaktowne pytanie, żeby nie powiedzieć ...yczne, bo Mara jest najbardziej stosowaną użytkowniczką? Po kilku miesiącach "znajomości" upychacie ludzi do szuflady, zamykacie i myślicie, że niczym was nie zaskoczą. Krzywdzące i płytkie. Do żadnej szufladki nie upchnelam ja ją lubię ale fajnie się denerwuje spokojnych ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 22 godziny temu prosimy nas nie zaskakiwac bo nie lubimy pulapek w szufladach z ritardami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 22 godziny temu Nie tylko mnie można se denerwować ja też mogę być zuym człowiekiem albo głupim tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 22 godziny temu a mnie nie mozna tak co mozna mi to nie innym skonczylo sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 22 godziny temu I oburzone memusie mogą się bić po tzytzkach i wzdychac jakie som mądre a inni gupi tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 22 godziny temu 3 minuty temu, Bambo napisał: Do żadnej szufladki nie upchnelam ja ją lubię ale fajnie się denerwuje spokojnych ludzi Na szczęście, ona jest ponad to. Dobranoc. Nie mogę się oderwać od pierwszej propozycji muzycznej. Mara mnie "załatwiła" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 9 Napisano 7 godzin temu 15 godzin temu, Baba napisał: Nie. To nie Przeczytałam, że Mike Portnoy (perkusista w pierwszego utworu) grał w Polsce. 3 raz słucham jedynki i znikam. Dobranoc Mara Nie wiedziałam : ) ale utwór jest tak skonstruowany, że może się podobać i nie jest przesadnie czulostowy... taki na pograniczu, ale jednak fajny... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 9 Napisano 7 godzin temu 15 godzin temu, Baba napisał: Zadajesz to nietaktowne pytanie, żeby nie powiedzieć ...yczne, bo Mara jest najbardziej stosowaną użytkowniczką? Po kilku miesiącach "znajomości" upychacie ludzi do szuflady, zamykacie i myślicie, że niczym was nie zaskoczą. Krzywdzące i płytkie. Nie wiem jaka to była szufladka : ) Z zasady nie odpowiadam na takie pytania... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 9 Napisano 7 godzin temu 15 godzin temu, Bambo napisał: Do żadnej szufladki nie upchnelam ja ją lubię ale fajnie się denerwuje spokojnych ludzi Nie denerwujesz mnie bardziej dziwisz i zaskakujesz... denerwuje mnie wmawianie mi czegoś : ) czasem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, yeya napisał: Nie wiedziałam : ) ale utwór jest tak skonstruowany, że może się podobać i nie jest przesadnie czulostowy... taki na pograniczu, ale jednak fajny... : ) Wszystko mi w nim pasuje. Wokal, muzyka i tekst. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 9 Napisano 3 godziny temu 51 minut temu, Baba napisał: Wszystko mi w nim pasuje. Wokal, muzyka i tekst. : ) gdyby to do nich dotarło pewnie byłoby im miło... Mnie muzyka i wokal (głos jako instrument) a tekst to gdzieś tam na szarym końcu są słowa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach