Gеt Out 59 Napisano 3 godziny temu 200 co najmniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 27 Napisano 3 godziny temu 49. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 64 Napisano 3 godziny temu 16. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 27 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Gеt Out napisał: 200 co najmniej. To pewnie pamiętasz czasy, kiedy dinozaurowie polowali na ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1293 Napisano 3 godziny temu 18 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 59 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: 18 Kurde coraz młodsze jesteśta, tylko u mnie wiosen przybywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 59 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Lady Rowlands napisał: To pewnie pamiętasz czasy, kiedy dinozaurowie polowali na ludzi. Śmiem nawet założyć, że w czasach dinozaurów starożytni inżynierowie biogenetyczni stworzyli w laboratoriach coś na wzór neandertalczyka i później zrzucili kometę żeby zamieść pod dywan tą komprome. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1293 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: Kurde coraz młodsze jesteśta, tylko u mnie wiosen przybywa. U mnie to idzie juz do tyłu ja zaczeło sie zbliżać do 30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 71 Napisano 3 godziny temu 29 minut temu, Zapent napisał: Lat Już przekroczyłem ten próg, że nie lubię myśleć ile... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 59 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: U mnie to idzie juz do tyłu ja zaczeło sie zbliżać do 30 W tym wieku kobieta ma największą ochotę na figle gdzieś słyszałem , bo co ja tam wiem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 577 Napisano 3 godziny temu 25 skończę w grudniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 31 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, RC_+ napisał: Już przekroczyłem ten próg, że nie lubię myśleć ile... To tak jak ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 71 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: To tak jak ja Trzydziestka była ciężka pamiętam... nie chcę wiedzieć co będzie na czterdziestkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 59 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: 25 skończę w grudniu. Kobiety lubią sobie odejmować lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 31 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, RC_+ napisał: Trzydziestka była ciężka pamiętam... nie chcę wiedzieć co będzie na czterdziestkę Powiem ci w przyszłym roku czy wpadłam w depresję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1293 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Gеt Out napisał: W tym wieku kobieta ma największą ochotę na figle gdzieś słyszałem , bo co ja tam wiem . Ja mam ochotę caly czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 71 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: Powiem ci w przyszłym roku czy wpadłam w depresję Faceci ponoć ciężej znoszą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1293 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, RC_+ napisał: Faceci ponoć ciężej znoszą. Spokojnie kolega tak popił że nawet nie pamiętał że to jego 40 stka była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 31 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, RC_+ napisał: Faceci ponoć ciężej znoszą. Po nich tak jakoś bardziej widać upływ czasu. Na pewno mam więcej siwych kolegów niż koleżanek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 59 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja mam ochotę caly czas Zdrowizna i amerykańscy naukowcy się nie mylili w tym zakresie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 71 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: Po nich tak jakoś bardziej widać upływ czasu. Na pewno mam więcej siwych kolegów niż koleżanek. Bo się farbują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 71 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Spokojnie kolega tak popił że nawet nie pamiętał że to jego 40 stka była. Ostatni raz się urżnąłem ostro na osiemnastce... kilka razy bo kilka osiemnastek było, wiadomo. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 59 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Spokojnie kolega tak popił że nawet nie pamiętał że to jego 40 stka była. Jakoś muszą się znieczulić żeby się oswoić z prawdą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 59 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, RC_+ napisał: Bo się farbują Jak aktorzy do swej roli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1293 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, RC_+ napisał: Ostatni raz się urżnąłem ostro na osiemnastce... kilka razy bo kilka osiemnastek było, wiadomo. xD Osiemnastki są najgorsze bo pić nie umią i wymiotują. A potem posprzątaj łazienkę po takiej imprezie to masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1293 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Gеt Out napisał: Zdrowizna i amerykańscy naukowcy się nie mylili w tym zakresie. No chyba się nie mylili albo ja jestem wyjatkowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1293 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Gеt Out napisał: Jakoś muszą się znieczulić żeby się oswoić z prawdą. Oj tam 40 to tak samo jak 39 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 9 Napisano 3 godziny temu 43 : ) jakoś niedawno pisałam który rocznik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 71 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Gеt Out napisał: Jak aktorzy do swej roli. Albo lisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach