Lady Rowlands 67 Napisano 27 Listopad 49. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano 27 Listopad 11 minut temu, Gеt Out napisał: 200 co najmniej. To pewnie pamiętasz czasy, kiedy dinozaurowie polowali na ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1401 Napisano 27 Listopad Przed chwilą, Gеt Out napisał: Kurde coraz młodsze jesteśta, tylko u mnie wiosen przybywa. U mnie to idzie juz do tyłu ja zaczeło sie zbliżać do 30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 27 Listopad 25 skończę w grudniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1401 Napisano 27 Listopad 10 minut temu, Gеt Out napisał: W tym wieku kobieta ma największą ochotę na figle gdzieś słyszałem , bo co ja tam wiem . Ja mam ochotę caly czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1401 Napisano 27 Listopad Przed chwilą, RC_+ napisał: Faceci ponoć ciężej znoszą. Spokojnie kolega tak popił że nawet nie pamiętał że to jego 40 stka była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1401 Napisano 27 Listopad 1 minutę temu, RC_+ napisał: Ostatni raz się urżnąłem ostro na osiemnastce... kilka razy bo kilka osiemnastek było, wiadomo. xD Osiemnastki są najgorsze bo pić nie umią i wymiotują. A potem posprzątaj łazienkę po takiej imprezie to masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1401 Napisano 27 Listopad 6 minut temu, Gеt Out napisał: Zdrowizna i amerykańscy naukowcy się nie mylili w tym zakresie. No chyba się nie mylili albo ja jestem wyjatkowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1401 Napisano 27 Listopad 4 minuty temu, Gеt Out napisał: Jakoś muszą się znieczulić żeby się oswoić z prawdą. Oj tam 40 to tak samo jak 39 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 61 Napisano 27 Listopad 43 : ) jakoś niedawno pisałam który rocznik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 27 Listopad 35 minut temu, Gеt Out napisał: Kobiety lubią sobie odejmować lat. Dodawać. Bo formalnie mam 24. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 27 Listopad 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Ja i tak to dziele przez osiem jak kobiety coś mówią więc co za różnica ile masz wiosen. Żadną różnica. Było pytanie, odpowiedziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 27 Listopad 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: bez obaw jak Twoje jedyne atuty to doopa i cycki to młodsza zawsze będzie miała lepsze ale jak masz rozum na swoim miejscu to Misiaczek na dupę i cycki nie poleci Cenzurowanie du/py. Dobre! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 27 Listopad 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: nie można napisać d u pa ale można napisać pozostałe przypadki - jaki to ma sens? Mianownik (kto? co?): ... dupy Dopełniacz (kogo? czego?): dupy dup Celownik (komu? czemu?): dupie dupom Biernik (kogo? co?): dupę dupy Narzędnik (z kim? z czym?): dupą dupami Miejscownik (o kim? o czym?): dupie dupach Wołacz (hej!): dupo dupy Próbę robię. O dupo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 77 Napisano 27 Listopad 39 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach