Bambo 21 Napisano 6 godzin temu on i Puchacz nazista sa podobnie falszywi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Bambo napisał: lepiej byloby olac, ale prosi sie o abuzywne traktowanie On ma chyba ruje swinsko ostatnio i ewidentnie grzebie przy fiflaku pisząc te teksty. Ja wychodze bo nie jestem Iskra miłosierna matka od jelopow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Bambo napisał: lepiej byloby olac, ale prosi sie o abuzywne traktowanie nie zawieraliśmy umowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: Nie jestem Iskra i nie czynie dobra bliźnim bo moje życie ma już wartość. Niech inne cie obdarzają darami miłosierdzia w postaci cycofonow i uzdrawiania Opadł mi z wrażenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Grabaż amator wiejski napisał: nie zawieraliśmy umowy ke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Bambo napisał: on i Puchacz nazista sa podobnie falszywi Jesteś w stanie zdefiniować nazizm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Grabaż amator wiejski napisał: Opadł mi z wrażenia. A kogo to obchodzi. Przyszedłeś uposlaki wyrywać na gadki o swoim fjucie? Może idz się popisuj do przypadkowych kobiet z fejsa zobaczymy czy będą cie tolerować tyle co my tutaj. Powinieneś dziękować ze ci odpisujemy laskawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Bambo napisał: ke? klauzula niedozwolona 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Bаzyl napisał: klauzula niedozwolona dokładnie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Bambo napisał: ke? "Abuzywny" to określenie na klauzulę niedozwoloną w umowach z konsumentami, która rażąco narusza ich interesy i jest sprzeczna z dobrymi obyczajami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Bаzyl napisał: "Abuzywny" to określenie na klauzulę niedozwoloną w umowach z konsumentami, która rażąco narusza ich interesy i jest sprzeczna z dobrymi obyczajami. Dambo-bambo jest sprzeczna z dobrymi obyczajami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Bаzyl napisał: "Abuzywny" to określenie na klauzulę niedozwoloną w umowach z konsumentami, która rażąco narusza ich interesy i jest sprzeczna z dobrymi obyczajami. jestes jak chat giepete ktory bada ludzkie emocje poprzez kontakt z "obcymi" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Bambo napisał: jestes jak chat giepete ktory bada ludzkie emocje poprzez kontakt z "obcymi" Jestem obcy badający ludzkie emocje poprzez kontakt z chatem giepete. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Lady Rowlands napisał: Słuchajcie, mam pytanie - kto z aktorów, piosenkarzy bardzo podoba wam się wizualnie, ALE jest tej samej płci, co wy? Chodzi o estetykę wizualną bez seksualnego podtekstu. Jeżeli jesteś orientacji homoseksualnej - to podaj osobę płci, która Cię „nie interesuje”. Osoby panseksualne i niebinarne podają osobę o dowolnej płci bądź jej spektrum. Mnie się podoba młody Mick Jagger oraz Julia Stiles dla przykładu. ...Ale jest tej samej płci... Mick Jagger Jesteś facetem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 27 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: ...Ale jest tej samej płci... Mick Jagger Jesteś facetem? Jestem panseksualna i płeć nie ma dla mnie znaczenia, dlatego wymieniłam mężczyznę i kobietę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Jestem panseksualna i płeć nie ma dla mnie znaczenia, dlatego wymieniłam mężczyznę i kobietę. Okey. Czy mogę pokazać jaki facet mi wpadł ostatnio w oko? Nad kobietami chwilę się zastanowię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 27 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Okey. Czy mogę pokazać jaki facet mi wpadł ostatnio w oko? Nad kobietami chwilę się zastanowię. Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Tak. Oryn etheria, to muzyka tworzona przez sztuczną inteligencję. W klipach pojawia się ten facet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 6 godzin temu Tu też śliczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 6 godzin temu Z kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Lady Rowlands napisał: Słuchajcie, mam pytanie - kto z aktorów, piosenkarzy bardzo podoba wam się wizualnie, ALE jest tej samej płci, co wy? Chodzi o estetykę wizualną bez seksualnego podtekstu. Jeżeli jesteś orientacji homoseksualnej - to podaj osobę płci, która Cię „nie interesuje”. Osoby panseksualne i niebinarne podają osobę o dowolnej płci bądź jej spektrum. Mnie się podoba młody Mick Jagger oraz Julia Stiles dla przykładu. On jest ładny https://www.tiktok.com/@emmatsgirl/video/7573065527111863574 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 6 godzin temu Paskudne ryje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 54 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Grabaż amator wiejski napisał: Paskudne ryje Ryje, a coś innego widziałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 9 Napisano 6 godzin temu Lou Linklatter fikcyjna postać z serialu Mr. Mercedes który obecnie oglądam. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 9 Napisano 5 godzin temu (edytowany) A z męskich ról to chyba główna postać z serialu Freud : ) tak na bieżąco... Edytowano 5 godzin temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 27 Napisano 5 godzin temu Madzia gdzie jesteś? 🪷 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 65 Napisano 5 godzin temu Jeżeli chodzi o facetów to wiadomo Cameron Porras. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 5 godzin temu 22 minuty temu, Margherite napisał: Ryje, a coś innego widziałeś? ale paskudne nad wyraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 54 Napisano 5 godzin temu Ten model jest ujmujący Nie wiem do tej pory kto to 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach