Lady Rowlands 27 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Słuchajcie, mam pytanie - kto z aktorów, piosenkarzy bardzo podoba wam się wizualnie, ALE jest tej samej płci, co wy? Chodzi o estetykę wizualną bez seksualnego podtekstu. Jeżeli jesteś orientacji homoseksualnej - to podaj osobę płci, która Cię „nie interesuje”. Osoby panseksualne i niebinarne podają osobę o dowolnej płci bądź jej spektrum. Mnie się podoba młody Mick Jagger oraz Julia Stiles dla przykładu. Edytowano 9 godzin temu przez Lady Rowlands Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 9 godzin temu Nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 31 Napisano 9 godzin temu Pola Gonciarz i Monika Kaleńska np. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 65 Napisano 9 godzin temu Kobiety mi się nie podobają, tylko faceci. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 9 godzin temu Dla mnie to jest chore to pisanie o jakichś niebinarnych i innych i podkreślanie tego. Dokąd ten świat zmierza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 9 godzin temu Rachel Weisz, Mads Mikkelsen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Bambo napisał: Rachel Weisz, Mads Mikkelsen A ty podobno jesteś brzydka i wyjadasz kozy z nosa - tak twierdzi Leżak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Grabaż amator wiejski napisał: A ty podobno jesteś brzydka i wyjadasz kozy z nosa - tak twierdzi Leżak. No i? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Grabaż amator wiejski napisał: A ty podobno jesteś brzydka i wyjadasz kozy z nosa - tak twierdzi Leżak. A ona jest piosenkarko aktorko albo miss? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Maja mi sie brzydcy celebryci podobac? xD dzieki. Pewnie sam wygladasz jak pol doopy zza krzaka. Edytowano 9 godzin temu przez Bambo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Bambo napisał: No i? Raczej nie będziesz: "bardzo podoba wam się wizualnie". Trochę szkoda bo wolałbym byś była ładna, zgrabna a do tego mądra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Grabaż amator wiejski napisał: Raczej nie będziesz: "bardzo podoba wam się wizualnie". Trochę szkoda bo wolałbym byś była ładna, zgrabna a do tego mądra. a to nie wiem, ja nic nie planowalam bo czuje silna antypatie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: A ona jest piosenkarko aktorko albo miss? Nie jest i nie będzie. W sumie nie musi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Grabaż amator wiejski napisał: Raczej nie będziesz: "bardzo podoba wam się wizualnie". Trochę szkoda bo wolałbym byś była ładna, zgrabna a do tego mądra. Zbanowali cię świniak? Znowu się czepiasz? A kogo obchodzi co ty byś wolał. My też byśmy wolały żebyś pachniał i był mądry ale jest jak jest i z faktami dyskusje tylko głupcy prowadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Bambo napisał: a to nie wiem, ja nic nie planowalam bo czuje silna antypatie a co mnie to obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Grabaż amator wiejski napisał: a co mnie to obchodzi mnie obchodzi bo mi doope zawracasz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: Zbanowali cię świniak? Znowu się czepiasz? A kogo obchodzi co ty byś wolał. My też byśmy wolały żebyś pachniał i był mądry ale jest jak jest i z faktami dyskusje tylko głupcy prowadza Cwana gapa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Grabaż amator wiejski napisał: Cwana gapa A co ty myślałeś. Wczoraj już Ci pisałam że nie że mną te numery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Bambo napisał: mnie obchodzi bo mi doope zawracasz:) Jesteś chora na rozum, to jest forum dla psycholi, tak ma być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: A co ty myślałeś. Wczoraj już Ci pisałam że nie że mną te numery Bruner, to ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Grabaż amator wiejski napisał: Bruner, to ty? Hans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: Hans Hoć do łóżka, mam chęć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Grabaż amator wiejski napisał: Hoć do łóżka, mam chęć. Ty świnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Grabaż amator wiejski napisał: Jesteś chora na rozum, to jest forum dla psycholi, tak ma być. hmm skoro sam siebie okreslasz jako psychola to znaczy ze mozna o...szczywac cie cieplym moczem Edytowano 8 godzin temu przez Bambo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 27 Napisano 8 godzin temu 19 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: Dla mnie to jest chore to pisanie o jakichś niebinarnych i innych i podkreślanie tego. Dokąd ten świat zmierza Chore to jest twoje zamknięte myślenie. I dobrze, że coraz więcej osób jest świadomych i nie boi się mówić o swoim „ja”. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: Ty świnio Szkoda, że wolisz zoofilię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Bambo napisał: hmm skoro sam sie okreslasz jako psychola to znaczy ze mozna o...szczywac cie cieplym moczem A można szczac zimnym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Bambo napisał: hmm skoro sam siebie okreslasz jako psychol to znaczy ze mozna o...szczywac cie cieplym moczem Uuu... złoty deszcz, jesteś nieźle zbоczona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: A można szczac zimnym? lepiej byloby olac, ale prosi sie o abuzywne traktowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Grabaż amator wiejski napisał: Szkoda, że wolisz zoofilię. Nie jestem Iskra i nie czynie dobra bliźnim bo moje życie ma już wartość. Niech inne cie obdarzają darami miłosierdzia w postaci cycofonow i uzdrawiania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach