Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Biała czekolada tak

Jak się wita z prezydentem kto wie

Polecane posty

1 minutę temu, Biała czekolada tak napisał:

Pytam poważnie nvm cześć mam mu dać czy coś 

Rękę do pocałowania tylko. 😄

6 minut temu, Biała czekolada tak napisał:

Dzień dobry, Panie Prezydencie.

7 minut temu, Biała czekolada tak napisał:

Poważnie odpowiadam. Czekaj na jego ruch. 

9 minut temu, Baba napisał:

Poważnie odpowiadam. Czekaj na jego ruch. 

Dokładnie.

2 minuty temu, Bаzyl napisał:

Dokładnie.

Zazwyczaj czeka się na ruch osoby starszej od nas wiekiem i rangą.  

Dwa razy podawałam rękę prezydentowi i przed spotkaniem byliśmy instruowani jak się zachować. Do takich osób nie wchodzi się z ulicy. 

najpierw spiewasz swoja kibicowska piesn a pozniej on swoja, po wystepach mozecie przybic zolwika albo umowic sie na ustawke. 

• Haha 1

2 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

najpierw spiewasz swoja kibicowska piesn a pozniej on swoja, po wystepach mozecie przybic zolwika albo umowic sie na ustawke. 

Pora na kolejną porcję wieczornych leków i pamiętaj, uśmiechamy się.

1 minutę temu, Bаzyl napisał:

Pora na kolejną porcję wieczornych leków i pamiętaj, uśmiechamy się.

nie wiem po co mnie infromujesz ze leki bedziesz bral 😄 jak ci lekarz przepisal to bierz ale po co sie tak uzewnetrzniasz ?

nie widze nic dziwnego w powiedzeniu ze sie w pale nie miesci zwlaszcza ze czepiaja sie tego wyborcy kibola o skandalicznym jezyku. 

nie wiem po co mnie infromujesz ze leki bedziesz bral 😄 jak ci lekarz przepisal to bierz ale po co sie tak uzewnetrzniasz ?

nie widze nic dziwnego w powiedzeniu ze sie w pale nie miesci zwlaszcza ze czepiaja sie tego wyborcy kibola o skandalicznym jezyku. 

Uśmiechaj się... 

39 minut temu, Bаzyl napisał:

Dzień dobry, Panie Prezydencie.

Serio w sytuacjach nieoficjalnych bijesz czołem w pokłonach?

49 minut temu, Biała czekolada tak napisał:

zapomnialem dopisac ze sadze ze jak zaintonujesz "legia to stara kur...., legia je....jest " to on sie przylaczy 😄 

ewentualnie mozesz tego tekstu sie nauczyc i jak wiecej was jest to na wejsciu mu zaintonujcie w grupie i macie ulaskawienie gratis na przyszlosc za takie przyjecie goscia 😄

Przed chwilą, salix napisał:

Nieoficjalnie to jest pełna dowolność, np. żona może mu w łóżku szeptać sprośności.

3 minuty temu, salix napisał:

on bije mu poklony na kafeterii mimo ze nigdy nie widzial na zywo 😄

w dodatku z 20 nickow to robi 😄

• Haha 1

3 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

zapomnialem dopisac ze sadze ze jak zaintonujesz "legia to stara kur...., legia je....jest " to on sie przylaczy 😄 

ewentualnie mozesz tego tekstu sie nauczyc i jak wiecej was jest to na wejsciu mu zaintonujcie w grupie i macie ulaskawienie gratis na przyszlosc za takie przyjecie goscia 😄

Nie mam dobrych wiadomości - reprezentujesz sobą skrajny przypadek niedоjеbаnia mózgowego. Przykro mi.

powiedzialbym wam o jednym pre.zydencie z ktorym mialem stycznosc w sklepie ale nie wiem czy mnie ktos nie rozpozna 😄 ale naprawde zabawne to bylo i nie do wiary co zrobil ten gosc  😄 

6 minut temu, Bаzyl napisał:

Nie mam dobrych wiadomości - reprezentujesz sobą skrajny przypadek niedоjеbаnia mózgowego. Przykro mi.

a merytorycznie ? przeciez to kibol od ustawek sadzisz ze nie spiewal "legia to star.... kura..." a muslisz ze co sobie w tym lesie nucili jak wybierali sei na "aktywnosc sportowa" ? bogurodzice spiewali a jak jechali to odmawiali rozaniec ?

przeciez to kibol pospolity, bandzior byl zanim go wybrali 

7 minut temu, Bаzyl napisał:

Oj, filozofia zaczyna sięgać bruku. A było tak górnolotnie.

dobra opowiem wam bo juz tam nie pracuje, pewnego razy potrzebowalem zdjecie czegos a nie moglem sie dodzwonic do jednego pracownika wiec podjechalem do niego. on ustawial expozycje taka z okazji mistrzostw w jednymz hipermarketow no i jak przyjechalem to mu pomoglem bo tam byl jakis przetermionowany towar i zebrac to do wozka. nagle z tylu podchodzi andrzej duda i pyta czy moze wziac jedna sztuke. ten gosc zaskoczony mowi mu ze tak i wzial ten rpzeterminowany 😄 a ja do niego "niech pan ten wezmie tu jest konkurs mozna cos wygrac" i wiecie ze ten chlop ktory mogl sobei swoim samolotem latac wzial to samo tylko z inna etykieta bo chcial cos wygrac 😄 pozniej podchodzi do naas kierownik tego marketu i taki blady mowi dobrze ze mu wymieniles te ..... bo pis by nam sklep zamknal 😄

moge wam powiedziec ze andrzej taki tylko rpzed wyborami byl patriotyczny i zakupy robil na placu imbramowskim albo kleparzu a na zakupy zawsze chodzi do auchan 😄 podobno tam co 2 tygodnie bywal. 

jak pozniej widzialem te rozmowy z lesnymi r.... to w ogole mnie to nie dziwilo chlop jest naprawde przasny na wskros i lasy na byle loterie 😄 nie wiem czy tam nie jaksi bilet mozna wygrac a moze samochod juz nie pamietam 😄

• Haha 1

powiedzialbym wam o jednym pre.zydencie z ktorym mialem stycznosc w sklepie ale nie wiem czy mnie ktos nie rozpozna 😄 ale naprawde zabawne to bylo i nie do wiary co zrobil ten gosc  😄 

O matko zmien szczegóły umożliwiające identyfikacje i dawaj, chyba że faktycznie się nie nadaje to nie .

6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Oj, filozofia zaczyna sięgać bruku. A było tak górnolotnie.

"Gwałt i słabość bronią wchodu:

Gwałt niech się gwałtem odciska"

to bylo przed mistrzostwami w rosji w pilce noznej kawal czasu temu i wllasnie te etykiety z mistrzostwami to byly z  mozliwoscia wygranej 😄 a te bez to byly przeterminowane 😄

• Haha 1

6 minut temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

dobra opowiem wam bo juz tam nie pracuje, pewnego razy potrzebowalem zdjecie czegos a nie moglem sie dodzwonic do jednego pracownika wiec podjechalem do niego. on ustawial expozycje taka z okazji mistrzostw w jednymz hipermarketow no i jak przyjechalem to mu pomoglem bo tam byl jakis przetermionowany towar i zebrac to do wozka. nagle z tylu podchodzi andrzej duda i pyta czy moze wziac jedna sztuke. ten gosc zaskoczony mowi mu ze tak i wzial ten rpzeterminowany 😄 a ja do niego "niech pan ten wezmie tu jest konkurs mozna cos wygrac" i wiecie ze ten chlop ktory mogl sobei swoim samolotem latac wzial to samo tylko z inna etykieta bo chcial cos wygrac 😄 pozniej podchodzi do naas kierownik tego marketu i taki blady mowi dobrze ze mu wymieniles te ..... bo pis by nam sklep zamknal 😄

moge wam powiedziec ze andrzej taki tylko rpzed wyborami byl patriotyczny i zakupy robil na placu imbramowskim albo kleparzu a na zakupy zawsze chodzi do auchan 😄 podobno tam co 2 tygodnie bywal. 

jak pozniej widzialem te rozmowy z lesnymi r.... to w ogole mnie to nie dziwilo chlop jest naprawde przasny na wskros i lasy na byle loterie 😄 nie wiem czy tam nie jaksi bilet mozna wygrac a moze samochod juz nie pamietam 😄

Mój boniu. 😄

to tez poakzuje ze pis wielu ludziom kojarzyl sie z takim tyypowo komunistycznym zamordyzmem oni naprawde tam sie bali ze jakby kupil przez przypadek cos przeterminowanego to by ich pis do lochu wtracil a to byli prosci ludzi pewnie nawet wyborcy pisu 😄 

5 minut temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

Eee myślałam że masz coś mocniejszego.

3 minuty temu, salix napisał:

Eee myślałam że masz coś mocniejszego.

no a co mam miec sadzilas ze znam jakas babe z ktora andrzej o 2 w nocy pisal przez twittera 😄 ?

4 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

no a co mam miec sadzilas ze znam jakas babe z ktora andrzej o 2 w nocy pisal przez twittera 😄 ?

Haha no czegoś takiego się spodziewałam po zapowiedzi.😄

4 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

Spotkałam go w Zakopcu podczas PŚ w skokach narciarskich. Jego sanie zatrzymały się obok naszego sektora. Ochroniarzy od zatrzęsienia. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się