Lady Rowlands 33 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Kiedyś kiepski był w posiadaniu niekończącej się butelki wódki. Ty chyba też posiadasz taką flaszkę niedopitkę. Jesteś obrzydliwym zadłużonym troglodytą z Gorzowa Wlkplsk. Haaa haaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 47 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: I co ładna co. Szczerze to może 80 lat temu ale i tak jej nie ma wśród nas już ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 61 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, murb napisał: Na początku był wielki wybuch albo słowo. Zależy w co się wierzy. Musiał być najpierw przodek kury coś co ewulowało od gadów czyli nie było jeszcze kury , ale jaje było i ono było pierwsze, później dopiero wykształtowało się coś co można nazwać kurą. Słowo z Biblii to nic innego jak laboratorium starożytnych kosmitów, bo nie ma żadnych czarów i z gie bata nie ukręcisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 33 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, big buu napisał: Szczerze to może 80 lat temu ale i tak jej nie ma wśród nas już ... Zdj z roku 1980 a odeszła od nas rok temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 61 Napisano 2 godziny temu 30 minut temu, Onaaaa napisał: Staram się lenić tylko nie mam kiedy ale dziś odpocznę tylko potem może za 3 godziny albo cztery Film jakiś żeby się odmóżdżyć o królu złodziei , bo te polskie komedie są coraz lepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 47 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Gеt Out napisał: Musiał być najpierw przodek kury coś co ewulowało od gadów czyli nie było jeszcze kury , ale jaje było i ono było pierwsze, później dopiero wykształtowało się coś co można nazwać kurą. Słowo z Biblii to nic innego jak laboratorium starożytnych kosmitów, bo nie ma żadnych czarów i z gie bata nie ukręcisz. Ptaki wyeluowały z teropodów do których należał... Tyranozaur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 47 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Lady Rowlands napisał: Zdj z roku 1980 a odeszła od nas rok temu. Aha, to jest córka tej Lady Rowlands. To wszystko jasne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TerrorystycznyKrulik 1 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Zero cukru napisał: Kiedyś kiepski był w posiadaniu niekończącej się butelki wódki. Ty chyba też posiadasz taką flaszkę niedopitkę. Jesteś zerem, który pukał ułomną Elke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 61 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, big buu napisał: Ptaki wyeluowały z teropodów do których należał... Tyranozaur Nawet jeżeli to nie były jeszcze kurami, ale jaja znosiły i pomału ewoluowało że z jaja wyszła kura. Prywatnie uważam , że inna cywilizacja dysponując rozwiniętą inżynierią genetyczną mieszali z genami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 47 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Gеt Out napisał: Nawet jeżeli to nie były jeszcze kurami, ale jaja znosiły i pomału ewoluowało że z jaja wyszła kura. Prywatnie uważam , że inna cywilizacja dysponując rozwiniętą inżynierią genetyczną mieszali z genami. Oczywiście dinusie były jajorodne jak współczesne gady i ptaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 580 Napisano 1 godzinę temu 30 minut temu, Gеt Out napisał: Musiał być najpierw przodek kury coś co ewulowało od gadów czyli nie było jeszcze kury , ale jaje było i ono było pierwsze, później dopiero wykształtowało się coś co można nazwać kurą. Słowo z Biblii to nic innego jak laboratorium starożytnych kosmitów, bo nie ma żadnych czarów i z gie bata nie ukręcisz. Nie jestem teologiem ale to nie czary mary ale słowa: Stań się. A kosmici to niby skąd się wzięli? Z siebie samych się wykrzesali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 61 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, murb napisał: Nie jestem teologiem ale to nie czary mary ale słowa: Stań się. A kosmici to niby skąd się wzięli? Z siebie samych się wykrzesali? Te słowa to iluzja jak oszustwa w pokera. Skąd się wzięli ? Za dużo byś chciała wiedzieć i to byłoby niebezpieczne dla Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 580 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Te słowa to iluzja jak oszustwa w pokera. Skąd się wzięli ? Za dużo byś chciała wiedzieć i to byłoby niebezpieczne dla Ciebie. Ale Ty znasz odpowiedź? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 61 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Ale Ty znasz odpowiedź? Nie potwierdzam i nie zaprzeczam , bo tak wygodnie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 46 Napisano 1 godzinę temu 36 minut temu, TerrorystycznyKrulik napisał: Jesteś zerem, który pukał ułomną Elke Tak i nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 580 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Nie potwierdzam i nie zaprzeczam , bo tak wygodnie jest. Komu jest tak wygodnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 61 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Komu jest tak wygodnie? Mi to oczywiste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 580 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Gеt Out napisał: Mi to oczywiste. Może dla Ciebie. Dla mnie już nie tak bardzo. Widmo a dlaczego Ty wstawiasz taki szeroki uśmiech na końcu każdego zdania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 61 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Może dla Ciebie. Dla mnie już nie tak bardzo. Widmo a dlaczego Ty wstawiasz taki szeroki uśmiech na końcu każdego zdania? Na tym polega różnorodność, a szeroki uśmiech może zwiastować udawany , bądź szczery, a nawet sympatię to tej akurat emotki i powodów może być dziesiątki . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 68 Napisano 6 minut temu 1 godzinę temu, Zero cukru napisał: Tak i nie hmm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deliriumm 0 Napisano 4 minuty temu Ja dzisiaj o 4 rano sie budze a tu mi cos przy namiocie halasuje, ruszam sciana a tu jakies czarne stworzenie mi przed wejsciem cos lisopodobne albo koto ja pieerdole ale hardkor xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deliriumm 0 Napisano 2 minuty temu Rano wychodze, a obok maly ptaszek lezy niezywy, ehh ;/ Wzialem go i zakrylem lisciami, schowalem w krzakach, zakopalem ptaszka. Niech jego dusza spoczywa w spokoju [*] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deliriumm 0 Napisano 1 minutę temu Odwraca sie i patrzy na mnie jeszcze xDDD Ale sobie gwiazdy ogladam z namiotu, piekny widok xD. Czarne niebo, czarne drzewa i biale gwiazdy xD Zalujcie ze nie mozecie tego zobaczyc xD cos niesamowitego, takie czarne niebo w nocy FAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach