Onaaaa 1300 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Niewiem ale dziś jechałem przed chwilą motorem To jeszcze zimniej. Ja ma motorze w taką pogodę bym padła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 173 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To jeszcze zimniej. Ja ma motorze w taką pogodę bym padła. 10km nie dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1300 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: 10km nie dużo To i rowerem też niedużo ale jednak jedziesz wieje ci wiatr i te 10 minut zamarzasz. A miałeś rękawiczki i czapkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 173 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To i rowerem też niedużo ale jednak jedziesz wieje ci wiatr i te 10 minut zamarzasz. A miałeś rękawiczki i czapkę? Tak swetry taki futrzany kurtka zimowa Ala narciarska, dresy na nogi bardziej ocieplane spodnie, czapka taka specjalna Ala kominiarka i kask Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1300 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Tak swetry taki futrzany kurtka zimowa Ala narciarska, dresy na nogi bardziej ocieplane spodnie, czapka taka specjalna Ala kominiarka i kask No to bardziej ubrać się juz chyba nie da a jest u was śnieg na ulicy? Bo u nas jest i źle sie jeździ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 173 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Onaaaa napisał: To i rowerem też niedużo ale jednak jedziesz wieje ci wiatr i te 10 minut zamarzasz. A miałeś rękawiczki i czapkę? Kupiłem ochraniacze do motoru na kierownicę na zimę z zakłada się gdzie są klamki hamulca chronią od wiatru zimna na Temu. jeszcze ich nie założyłem, mam zamiar jeszcze kupić na Temu manetki podgrzewane, ogòlnie jest też struj podłączasz pod powerbank i tam są grzałki raczej struj ogrzewany Edytowano 3 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 173 Napisano 3 godziny temu Na Temu też są zwykle kurtki podgrzewane na powerbank Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1300 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Kupiłem ochraniacze do motoru na kierownicę na zimę z Temu. jeszcze ich nie założyłem, mam zamiar jeszcze kupić na Temu manetki podgrzewane, ogòlnie nest też struj podłączasz pod powerbank i tam są grzałki raczej struj ogrzewany Ale chcesz całą zimę jeździć motorem do pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 173 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale chcesz całą zimę jeździć motorem do pracy? Jak nie będzie śniegu. Ogòlnie ostatnie podrygi śniegu Od Grudnia ma być ocieplenie nawet do 9 stopni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zxcxd 5 Napisano 3 godziny temu fifofa xD 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1300 Napisano 3 godziny temu Mam kolegę co lubi motory to czasem mnie woził. Ja raz tylko jechałam ze prowadziłam a kuzyn z tyłu i wtedy mieliśmy wypadek ale nic sie nie stało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1300 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Jak nie będzie śniegu. Ogòlnie ostatnie podrygi śniegu Od Grudnia ma być ocieplenie nawet do 9 stopni Tam gdzie ty mieszkasz mało kiedy chyba jest śnieg. U mnie leży długo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 173 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tam gdzie ty mieszkasz mało kiedy chyba jest śnieg. U mnie leży długo. Środkowa Polska ale tak nie będę jeździł. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 173 Napisano 3 godziny temu Jechałem wczoraj komunikacją miejską tak grzali prawie bym usnął. Dzisiaj wracałem w kasku mam interkom.z radiem włączyłem meloradio i grało Tietsto. Ja chyba jestem uzależniony od adrenaliny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 173 Napisano 2 godziny temu Napisze tak trzeba mieć wyczucie manetki aby koło nie zrywało i poślizg nie dawało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 173 Napisano 2 godziny temu Tak widać przez szybkę od kasku tak dzisiaj widzialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1300 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Fifofa napisał: Środkowa Polska ale tak nie będę jeździł. Na śniegu to az strach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1300 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Fifofa napisał: Jechałem wczoraj komunikacją miejską tak grzali prawie bym usnął. Dzisiaj wracałem w kasku mam interkom.z radiem włączyłem meloradio i grało Tietsto. Ja chyba jestem uzależniony od adrenaliny Ja autem jeżdżę jak zimno a w lecie rowerem choć najbardziej lubię na piechotę lubię najbardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 173 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Na śniegu to az strach. Tak a zobacz tego zamontował sobie dodatkowe kolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1300 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Tak a zobacz tego zamontował sobie dodatkowe kolo Może i stabilniej mu sie jedzie ale to i tak śnieg i motor to nie najlepsze połączenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 173 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Może i stabilniej mu sie jedzie ale to i tak śnieg i motor to nie najlepsze połączenie. No co zrobić odpaliłem YouTube music pierwsze co wyświetliło wstawię 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1300 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Fifofa napisał: No co zrobić odpaliłem YouTube music pierwsze co wyświetliło wstawię A mi to: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 173 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: A mi to: Mi to wciąż aktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1300 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Mi to wciąż aktualne Jak covid to to nke ma równych: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 173 Napisano 2 godziny temu Moja ulubienica zaraz przejrzeć jak dorosłą wokalnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1300 Napisano 1 godzinę temu Ta mi sie spodobała: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 363 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Ta mi sie spodobała: Serio: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach