ZimnyDran 3 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Giaa2 napisał: Paweł sam przed chwilą zachowywałeś się jak najgorszy patus To filip zaczął, szczerbolu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZimnyDran 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Going to Montreal napisał: Filip i Pravik to jacys psychole stalkerzy, którzy gnębią baby w internecie To prawda 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 368 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Going to Montreal napisał: Srakaron i zimnydran to jacys psychole stalkerzy, którzy gnębią baby w internecie Ty wyzywasz tu wszsytkich łącznie z kobietami z zazdrości, że nic nie masz i rodzina własna Cię olala. Nawet jesli się zakochałem to nic Ci do tego gościu. Nie wyzywam Cię i nie wchodzę w twoje tematy Ty się przypierdalasz do innych i jeszcze masz pretensje, że jesteś nięszczęśliwy choć wielu tutaj dobrze Ci życzyło. Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Going to Montreal 10 Napisano 3 godziny temu Dobra już skończyliście zimnegoowno i srakaron? To otwierajcie jape, Bo mi się srac chce xD Zróbcie aaa xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gay FM 4 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 11 minut temu, Spaghetti... napisał: Ty wyzywasz tu wszsytkich łącznie z kobietami z zazdrości, że nic nie masz i rodzina własna Cię olala. Nawet jesli się zakochałem to nic Ci do tego gościu. Nie wyzywam Cię i nie wchodzę w twoje tematy Ty się przypierdalasz do innych i jeszcze masz pretensje, że jesteś nięszczęśliwy choć wielu tutaj dobrze Ci życzyło. Paweł ale to ciebie wszyscy nazywają tutaj cipeczką Edytowano 3 godziny temu przez Gay FM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romeo1992 1 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Gay FM napisał: Greta to stara ku.rwa A twój stary kradł szyny kolejowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 368 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Gay FM napisał: Paweł ale to ciebie wszyscy nazywają tutaj cipeczką Nie wszyscy tylko Ty Pravik z Namiotowym tyle możecie nic poza tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Going to Montreal 10 Napisano 3 godziny temu (edytowany) A ty możesz klękać na kolana z smakoszem i zjeść moje Gowno xD Dalej otwierajcie mordy xD Edytowano 3 godziny temu przez Going to Montreal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Colore 1 Napisano 2 godziny temu 29 minut temu, Going to Montreal napisał: Dalej otwierajcie mordy xD Otwieraj ty, poczuj ten rarytas, atrapo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Going to Montreal 10 Napisano 2 godziny temu Ja nie muszę, wy tak, bo jestem waszym Panem i musicie wykonywać moje polecenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 13 Napisano 2 godziny temu Można zaakceptować jak ma się inne fora... na każdym jest inny klimat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Going to Montreal 10 Napisano 2 godziny temu Ja mam swoje forum, ale skasowałem wszystko i wszystkich i każdy pospieerdalal, a ja sam nie wiem czemu to zrobiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 13 Napisano 1 godzinę temu W danym momencie dobrze jest się zatrzymać i zadać pytanie dlaczego mam ochotę na... dlaczego niszczysz coś czemu poświęciłeś spory kawałek czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach