Get Out 42 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja wiem czy potrzebował. Może to zachłanność właśnie pije żywca mocny gaz. Żywca zawsze biorę , bo ta butelka wygodna jest chociaż pewnie inne wody są lepsze Muszyny jakieś. Oczywiście że organizm potrzebował właśnie żelaza temu sięgnął po akurat taki produkt i dobrze że masz apetyt . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 42 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Też by chciał 67 tys i bmw ale ma misia i namiot tak juz jest. Ja już obliczam na ile mu starczy dwa pałerbanki, to będzie spokój z cymbalistą. Żałuję że się go litowałem ongiś, bo ma nikczemną naturę i nie dziwi mnie że kochanek czy kto tam pozbył się go z lokalu i zostało mu koczować w namiocie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1318 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Ja już obliczam na ile mu starczy dwa pałerbanki, to będzie spokój z cymbalistą. Żałuję że się go litowałem ongiś, bo ma nikczemną naturę i nie dziwi mnie że kochanek czy kto tam pozbył się go z lokalu i zostało mu koczować w namiocie. Ja i tak trochę będe się litować tak już mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1318 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Get Out napisał: Żywca zawsze biorę , bo ta butelka wygodna jest chociaż pewnie inne wody są lepsze Muszyny jakieś. Oczywiście że organizm potrzebował właśnie żelaza temu sięgnął po akurat taki produkt i dobrze że masz apetyt . Te wody mineralne sa lepsze bo zelazo czy wapń ale mi smakuje Żywiec. Bylebym codziennie tyle nie jadla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 42 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja i tak trochę będe się litować tak już mam Wiem świat uratujesz, ale w pewnym momencie nawet Ty będziesz mieć dość i powiesz stop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 42 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Te wody mineralne sa lepsze bo zelazo czy wapń ale mi smakuje Żywiec. Bylebym codziennie tyle nie jadla Naprawdę nic się nie stanie jak zjesz często kilka okienek czekolady i z czegoś musisz mieć siłę. Ja stawiam na wygodę , a Żywiec ma tak zrobione butelki, że wygodnie leżą w dłoni i można pić w czasie jazdy. Kubuś też ma wygodny uchwyt to od razu kupuje. Wiem lecę na wygląd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach