Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pokraka

Mieczu jest taka fajna pisenka Sekret kardynała Richelieu

Polecane posty

3 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Mowisz o Brum i Madzi? Uwierz mi, ze od czasów życia po trzydziestce mialem wiele znajomości na priv. Nie sądzę zebym o jakiejś wspominal. 

I przez przypadek one akurat wypłynęły?

Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał:

Zdecydowanie miała.

Nie miała!

Przed chwilą, Miecz napisał:

To był jakiś spisek?

Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał:

Mnie nudzą wasze kłótnie z ero. Zero emocji tylko takie dziadowanie nudne

No wiesz.

Przed chwilą, Miecz napisał:

Nie przez przypadek. Madzia hejtuje mnie od lat. Zresztą nic na jej temat nie napisałem, żadnej prywaty. A to, że Brum i Ewa za sobą nie przepadają... Myślę, ze nie do końca chodziło im o mnie, wiec wyluzuj 

22 minuty temu, salix napisał:

Tu nie ma ofiar są tylko ochotnicy.😄 Moje uwagi mają charakter bardziej ogólny nie kieruję ich bezpośrednio do pokraki ani wbrew temu, co twierdzi miecz, raczej nikt tu nie próbuje niczego burzyć on kreuje się na wielce poszkodowanego, a jaki koń jest kazdy widzi.

Dokładnie to tak jest, że każdy widzi to samo ale jestem świecie przekonana, że każdy wnioski wyciagnie inne. 😁

Salix ja naprawdę nie jestem taka głupia na jaką wyglądam ja jestem jeszcze głupsza 😉

1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał:

Nawet w necie wychodzi jacy są ludzie i że nie warto im ufać bo nawet w necie wszystko wypływa każdy priw xD

Że też nie mam kota domowego, byśmy sobie na priv wysyłały stópki.

1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał:

Podpisałam paczkę w apce inpostu "bomba". Myślicie, że ktoś to czyta?

Nie

Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Moim zdaniem tak skoro nie potrafiła skonczyc. A nawet próbowała cos tu sugerować 😉

Miała nawet moment, w którym próbowała sugerować, że łączyły Was na tym privie treści erotyczne, osobiście byłam tego świadkiem ;)

I żeby była czysta jasność - to nie "Hugh" wspomniał na forum o wbitkach do niego, czynionych przez Brum, tylko ja. Wszelkie pretensje kierować można co najwyżej do mnie. 

Przypominam też, że cała dzisiejsza rzecz zaczęła się od mieczowej histerii, jakim prawem ja się wpisuję na temat o wdzięcznej nazwie "karkówka", skoro ON na nim aktualnie przebywa i dlaczego Pokraka odpowiedziała mi na post ;) Czy wyciąganie w samoobronie wbitek Brum (argument z du...) jako argumentu jej samej się przysłuży? Jakoś tego tak nie widzę. 

• Thanks 1

1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Moim zdaniem tak skoro nie potrafiła skonczyc. A nawet próbowała cos tu sugerować 😉

Po Twoim stwierdzeniu momentalnie znalazła się na straconej pozycji. Nie poświęciłbym temu ani sekundy, gdyby nie dzisiejsze Twoje: nie daj się zastraszyć. To Ty grasz znaczonymi kartami.

Że też nie mam kota domowego, byśmy sobie na priv wysyłały stópki.

Stopy to nic takiego. Gorzej jak się z czegoś zwierzysz a potem pół miasta o tym wie

Przed chwilą, KróliczekZły napisał:

Miała nawet moment, w którym próbowała sugerować, że łączyły Was na tym privie treści erotyczne, osobiście byłam tego świadkiem 😉

I żeby była czysta jasność - to nie "Hugh" wspomniał na forum o wbitkach do niego, czynionych przez Brum, tylko ja. Wszelkie pretensje kierować można co najwyżej do mnie. 

Przypominam też, że cała dzisiejsza rzecz zaczęła się od mieczowej histerii, jakim prawem ja się wpisuję na temat o wdzięcznej nazwie "karkówka", skoro ON na nim aktualnie przebywa i dlaczego Pokraka odpowiedziała mi na post 😉 Czy wyciąganie w samoobronie wbitek Brum (argument z du...) jako argumentu jej samej się przysłuży? Jakoś tego tak nie widzę. 

Za to skieruje wrogie ostrza wobec pierwszej pary forum a to jest przecież ulubiona rozrywka Miecza 😉

1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał:

Stopy to nic takiego. Gorzej jak się z czegoś zwierzysz a potem pół miasta o tym wie

A czasem są to grube rzeczy. Kafeteria konfesjonałem.

1 minutę temu, KróliczekZły napisał:

Miała nawet moment, w którym próbowała sugerować, że łączyły Was na tym privie treści erotyczne, osobiście byłam tego świadkiem 😉

Przypominam też, że cała dzisiejsza rzecz zaczęła się od mieczowej histerii, jakim prawem ja się wpisuję na temat o wdzięcznej nazwie "karkówka", skoro ON na nim aktualnie przebywa i dlaczego Pokraka odpowiedziała mi na post 😉 Czy wyciąganie w samoobronie wbitek Brum (argument z du...) jako argumentu jej samej się przysłuży? Jakoś tego tak nie widzę. 

Dokładnie. Dobrze, ze potwierdzasz, bo sam nie chciałem. To Ty o tym wspomniałaś, a dalej juz chyba faceci sie nie liczą. Dość, ze Brum postanowiła takze mieć cos z tego. Kto pamieta te aferę, to wie. Natomiast śmieszne, że Marstro nieudolnie próbuje zrobić z tego cos innego.

Za to skieruje wrogie ostrza wobec pierwszej pary forum a to jest przecież ulubiona rozrywka Miecza 😉

Po prostu lubię dziwnych ludzi.

A czasem są to grube rzeczy. Kafeteria konfesjonałem.

Wyrosłam z pjerdolenia o rzeczach ważnych. Wole odbyty penetrować 

Według mnie te ostrza bardziej poranią wbitkowiczkę w tym momencie. Wbitki do zajętego, z jakimiś dziwnymi treściami, pozostaną wbitkami do zajętego z dziwnymi treściami, jakkolwiek się spróbuje tego kota odwracać ogonem. Ale rozumiem, że koszta i ofiary nieistotne 😉 

Zaznaczam, że czytam co piszecie na moj temat. 🫡

2 minuty temu, Miecz napisał:

Po Twoim stwierdzeniu momentalnie znalazła się na straconej pozycji. Nie poświęciłbym temu ani sekundy, gdyby nie dzisiejsze Twoje: nie daj się zastraszyć. To Ty grasz znaczonymi kartami.

Przypominam, ze ja chcialem polubownie. Jakoś nie widzę jej straconej pozycji. Kobieta pisze sobie spokojnie. To Ty próbujesz znów brudzić.

Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Dokładnie. Dobrze, ze potwierdzasz, bo sam nie chciałem. To Ty o tym wspomniałaś, a dalej juz chyba faceci sie nie liczą. Dość, ze Brum postanowiła takze mieć cos z tego. Kto pamieta te aferę, to wie. Natomiast śmieszne, że Marstro nieudolnie próbuje zrobić z tego cos innego.

Maestro wraca do punktu wyjścia: nie daj się zastraszyć. To był Twój tekst do Pokraki, a ja tylko uzmysławiam Tobie, że nie jestem Tobą. To jest bardzo krótkie przesłanie. Nie musisz wracać do Mieszka Pierwszego.

1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Ale za pierwszym razem, bezpośrednio po, udało się to zrobić tej grupce całkiem "udolnie" (zebrali wystarczające kółeczko wzajemnego na nas hejtu, by przedstawiać wykolejoną narrację). Dopóki ktoś nie napisał w końcu "ale, zaraz, zaraz...". Ja bym to na ich miejscu zostawiła. 

2 minuty temu, Caryca w garsonce napisał:

My też cię lubimy mimo wszystko. 

Jest Was więcej?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się