Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pokraka

Mieczu jest taka fajna pisenka Sekret kardynała Richelieu

Polecane posty

3 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Dokładnie. Dobrze, ze potwierdzasz, bo sam nie chciałem. To Ty o tym wspomniałaś, a dalej juz chyba faceci sie nie liczą. Dość, ze Brum postanowiła takze mieć cos z tego. Kto pamieta te aferę, to wie. Natomiast śmieszne, że Marstro nieudolnie próbuje zrobić z tego cos innego.

Tylko co ja miałam z eskalowania  tej afery? 

Przed chwilą, Miecz napisał:

Maestro wraca do punktu wyjścia: nie daj się zastraszyć. To był Twój tekst do Pokraki, a ja tylko uzmysławiam Tobie, że nie jestem Tobą. To jest bardzo krótkie przesłanie. Nie musisz wracać do Mieszka Pierwszego.

Ale ty zwyczajnie bredzisz, dziadek. To ja napisałam na forum (ponieważ kobieta nie odpuszczała z puszczaniem mi złośliwości, mimo że delikatnie sugerowałam brak zainteresowanie interakcją z nią), że robiła wbity do zajętego faceta. Więc co się czepiasz "Hugh", skoro nie miał z tym nic wspólnego. 

1 minutę temu, Miecz napisał:

Maestro wraca do punktu wyjścia: nie daj się zastraszyć. To był Twój tekst do Pokraki, a ja tylko uzmysławiam Tobie, że nie jestem Tobą. To jest bardzo krótkie przesłanie. Nie musisz wracać do Mieszka Pierwszego.

Ja nie chodzę za kobietą, mężatką, koleżanką tylko z forum, z histeriami,  które trwają juz miesiące. Twoja decyzja. Ja jadę na obiad. 

1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał:

Nie wiem o co się rozchodzi to se chociaż poczytam

Trzeba ci tu znaleźć jakiegoś absztyfikanta, może jakaś inba się urodzi. Nie chcesz żeby cię z Maćkiem zapoznać? Krejzilki tu coraz mniej, został chłopaczyna bez idolki. Simp do przejęcia.

1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał:

Nie wiem o co się rozchodzi to se chociaż poczytam

Chodzi o to kto ma zostać zgnojone i nie ma w tym nic głębszego nawet gdyby byli wybitnymi erudytami. 😆

2 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Przypominam, ze ja chcialem polubownie. Jakoś nie widzę jej straconej pozycji. Kobieta pisze sobie spokojnie. To Ty próbujesz znów brudzić.

Jeszcze raz mam napisać Twój tekst? Nie daj się zastraszyć. Masz w tym wprawę.

Przed chwilą, murb napisał:

Tylko co ja miałam z eskalowania  tej afery? 

Pozycję ofiary i znormalizowania twojego zachowania dzięki klakierom, którym było to przydatne na tamten moment (bo nie lubili nas, nie dlatego, że lubili ciebie). Po prostu. 

Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał:

Trzeba ci tu znaleźć jakiegoś absztyfikanta, może jakaś inba się urodzi. Nie chcesz żeby cię z Maćkiem zapoznać? Krejzilki tu coraz mniej, został chłopaczyna bez idolki. Simp do przejęcia.

A kto to jest maciek? I na co mi jakiś ogon na stare lata zawracający mi dùpe w moim internetowym uniwersum relaksu?

Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Nie wiem co. Ale np Qwerty bardzo czekała 😀

Ok. Rozumiem. Coś z tego miałam tylko nie bardzo wiadomo co. 

3 minuty temu, Miecz napisał:

Mieczu i ja mu odpowiedziałam, że nie czuje się w ogóle przez Ciebie zastraszona. Więc nie wiem o co biega, powinnam udzielić innej odpowiedzi czy co? 😉😂

Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał:

A kto to jest maciek? I na co mi jakiś ogon na stare lata zawracający mi dùpe w moim internetowym uniwersum relaksu?

Taki bezbek z czarno-białym awatarem.

1 minutę temu, taka_pokraka napisał:

Mieczu i ja mu odpowiedziałam, że nie czuje się w ogóle przez Ciebie zastraszona. Więc nie wiem o co biega, powinnam udzielić innej odpowiedzi czy co? 😉😂

Problem w tym, że kolega chyba tego nie przyjął do wiadomości. Teraz dodał jeszcze, że od miesięcy latam za Tobą z histerią.

1 minutę temu, murb napisał:

Ok. Rozumiem. Coś z tego miałam tylko nie bardzo wiadomo co. 

Trochę atencji, trochę klepania po pleckach na SORze po tym jak ci tygrys palec odgryzł. A trzeba było go nie szczypać po ogonie.

Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Szczerze to tez nie wiem po co to robiłaś. 

Ale sugerujesz, że coś mi to dawało. 

3 minuty temu, taka_pokraka napisał:

Pokrako, jeszcze jedno, ja nie muszę do Ciebie pisać, jeśli to ma Ci szkodzić w tym kółeczku, a Ty komentować moich postów. Lubię Cię, ale nie na tyle, żeby Ci szkodzić niecelowo 😉 Napisałam prawdę - piszę tu głównie posty, które się z czegoś nabijają, TWA mnie nie interesują i nie potrzebuję ich. Tak że wystarczy jasny komunikat i nie będę Cię komentowała. 

Edytowano przez KróliczekZły

Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał:

Chyba nie, ale ja nie jestem specem od rozpoznawania inceli.

A to nie wiem niewazne. 

3 minuty temu, taka_pokraka napisał:

I na tym powinno sie skończyć 😉

To ten fajny typ ludzi: coś napisze, coś zasugeruje i zdziwiony idzie na obiad. Jeszcze trochę i dorówna Mieczowi.

2 minuty temu, Caryca w garsonce napisał:

Trochę atencji, trochę klepania po pleckach na SORze po tym jak ci tygrys palec odgryzł. A trzeba było go nie szczypać po ogonie.

Słowo klucz na tym forum: atencja. 😁

Dobre jest to, że każdy ma jakiś inny pomysł na to, co mi do dawało. 

Edytowano przez murb

Przed chwilą, murb napisał:

Słowo klucz na tym forum: agencja. 😁

Dobre jest to, że każdy ma jakiś inny pomysł na to, co mi do dawało. 

Moja ulubiona to ARiMR, bo czasem groszem sypnie 😉

2 minuty temu, Miecz napisał:

Problem w tym, że kolega chyba tego nie przyjął do wiadomości. Teraz dodał jeszcze, że od miesięcy latam za Tobą z histerią.

Co prawda ostatnio darzysz mnie wieksza niż kiedyś sympatią. Jednak biegania nie zauważyłam 😁

2 minuty temu, Miecz napisał:

To ten fajny typ ludzi: coś napisze, coś zasugeruje i zdziwiony idzie na obiad. Jeszcze trochę i dorówna Mieczowi.

Czy ty czasem nie udzielasz rad, ze to tylko forum? 😉

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się