murb 613 Napisano 2 godziny temu czas policzyć straty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 479 Napisano 2 godziny temu (edytowany) to przez femcele i ich zachowanie, skąd one sie biorą? Edytowano 2 godziny temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 5 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, murb napisał: czas policzyć straty. Czas to wypić kawę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Czas to wypić kawę Drugą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: to przez femcele i ich zachowanie, skąd one sie biorą? Mnie nie pytaj. Ja jestem kulturalna oraz taktowna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 2 godziny temu Przez nemesio nie ma, bo to taka sama zglaszajaca do bana kanalia jak salowa i mod potem usuwa tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 37 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, murb napisał: czas policzyć straty. Może tylko pozdrawiac można. To pozdrawiam! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Drugą. To oczywiste, po pierwsza sięgasz po przebudzeniu z jednym okiem zamkniętym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 37 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: Czas to wypić kawę Za wcześnie na "hejnałówke" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 5 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Mnie nie pytaj. Ja jestem kulturalna oraz taktowna. Ja też, a jednak bana dostałam, teraz wiem, że pewnie za femcelstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: To oczywiste, po pierwsza sięgasz po przebudzeniu z jednym okiem zamkniętym Zrobiłam sobie dziś śniadanie pracy i zapomniałam zabrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 2 godziny temu Pokazcie stopki dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 41 Napisano 2 godziny temu Pora na śniadanie 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Maryyyś_+ napisał: Za wcześnie na "hejnałówke" To się wypije kolejna, do 12.00 pijemy kawy by nie zasnąć, po 12. 00 by nie umrzeć z głodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 2 godziny temu Pora na pokazanie waszych stopek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Ja też, a jednak bana dostałam, teraz wiem, że pewnie za femcelstwo To się robi za bardzo skomplikowane. Ja protestuję. Powinny być jasne zasady za co i kiedy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 479 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Dimentio napisał: Przez nemesio nie ma, bo to taka sama zglaszajaca do bana kanalia jak salowa i mod potem usuwa tematy nie zglaszam, tylko czyszcze forum z osob nie respektujacych regulaminu, socjopatow i innych zaburzeńców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 2 godziny temu Jakbyscie pokazaly stopki to byscie bana nie dostaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: Pora na śniadanie 🥱 Zostało w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 41 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: To się wypije kolejna, do 12.00 pijemy kawy by nie zasnąć, po 12. 00 by nie umrzeć z głodu. Dlaczemu prowadzicie tak niezdrowy tryb życia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Moze zacznij od wyczyszczenia siebie i znikaj typie Edytowano 2 godziny temu przez Dimentio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Zrobiłam sobie dziś śniadanie pracy i zapomniałam zabrać. Tez zrobiłam i zgadnij co? Zjadłam już wszystko co miałam na cały dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 2 godziny temu No to wychodz z pracy I do domu po sniadanie I wracaj do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: To się wypije kolejna, do 12.00 pijemy kawy by nie zasnąć, po 12. 00 by nie umrzeć z głodu. Tylko dwie wypijam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 2 godziny temu A jakie kawy pijecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Tez zrobiłam i zgadnij co? Zjadłam już wszystko co miałam na cały dzień Takie małe zrobiłaś i się dziwisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał: Dlaczemu prowadzicie tak niezdrowy tryb życia? Praca wymaga poświeceń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 2 godziny temu Ja sobie zaraz pije druga kawke I wskakuje do wanny wziac sobie poranna goraca kapiel dziewczyny xD Ktora chce dolaczyc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 2 godziny temu Wspolczuje wam pracy, ja zaraz bede lezal w wannie z goraca woda I pachnaca piana.;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dimentio napisał: A jakie kawy pijecie Czarne bez cukru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach