taka_pokraka 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: Ty zrobisz masz i roboty kuchenne i fach w ręku I lenia, mam lenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 1 godzinę temu To do roboty, musicie wiecej pracowac, to najlepsze na lenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 37 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, Caryca w garsonce napisał: Jak cię stać na botoksy, to i na dietetyka byś mogła wydać żeby ci ułożył sycące menu. Botoks jest fajny i nie kosztuje fortuny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: To ja się wspinam na wyżyny intelektualne, żeby napisać coś przydatnego a tu zonk! Mi przeszkadza ale nie potrafię nic z tym zrobić. Mogę chyba zacząć afirmować. Niestety ludzie często tak mają, że odpalają tryb dobrej rady. Ja się nauczyłam powstrzymywać od tego, jak młody przychodzi i gada to od razu pytam czy chce rady czy tylko mam wysłuchać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 1 godzinę temu Polecam saunowanie na cere, ja od 3 lat saunuje regularnie, a jestem po 30 I nie mam zadnych zmarszczek xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 26 Napisano 59 minut temu Ej a kiedy ludzie pracujący mają czas pracować albo Excele robić jakieś albo pjerdziec jak muszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 58 minut temu Przed chwilą, Bambo napisał: Ej a kiedy ludzie pracujący mają czas pracować albo Excele robić jakieś albo pjerdziec jak muszą Sztuczna inteligencja bardzo pomaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 26 Napisano 57 minut temu Przed chwilą, murb napisał: Sztuczna inteligencja bardzo pomaga. Zazdro huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 26 Napisano 53 minuty temu Chciałabym umieć giełdzie libed naucz tato Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 26 Napisano 53 minuty temu znaczy wuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 5 Napisano 53 minuty temu 5 minut temu, Bambo napisał: Ej a kiedy ludzie pracujący mają czas pracować albo Excele robić jakieś albo pjerdziec jak muszą Sa bardzo utalentowani i robią wszystko na raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 26 Napisano 52 minuty temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Sa bardzo utalentowani i robią wszystko na raz Ehhh tyle wygrac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 528 Napisano 50 minut temu Jak czasem widzę diety ułożone przez dietetyków to mam wrażenie że trzeba by pół dnia spędzić na gotowaniu żeby to ogarnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 5 Napisano 50 minut temu 1 minutę temu, Bambo napisał: Ehhh tyle wygrac Daj spokój, są mistrzami symulowania pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 49 minut temu 3 minuty temu, Bambo napisał: znaczy wuja Powtarzam się ale może choć jedną owieczkę uchronię. Leżak źle wyszedł na radach Libeda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 49 minut temu 1 minutę temu, salix napisał: Jak czasem widzę diety ułożone przez dietetyków to mam wrażenie że trzeba by pół dnia spędzić na gotowaniu żeby to ogarnąć. To paradoks dietowania - człowiek cały czas ma głowę pochłoniętą myśleniem o jedzeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 5 Napisano 47 minut temu Przed chwilą, salix napisał: Jak czasem widzę diety ułożone przez dietetyków to mam wrażenie że trzeba by pół dnia spędzić na gotowaniu żeby to ogarnąć. To, plus absurdy typu: jakiś składnik, który w przepisie masz użyć pół a przez następny tydzień nie pojawia się w diecie by użyć 2 pół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 26 Napisano 45 minut temu 3 minuty temu, murb napisał: Powtarzam się ale może choć jedną owieczkę uchronię. Leżak źle wyszedł na radach Libeda. Leżak jest głupi i nie obserwuje co się dzieje na świecie obchodzi go tylko gumowa pipa i jakieś hormony miłości go zalewajom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 42 minuty temu To libed jest glupi, mi pisal ze nie umiem grac na perkusji, a ostatnio bylem w jazz klubie I gralem na perkusji z muzykami to mi caly lokal brawa bil, a ludzie mnie zaczepiali, zeby mi powiedziec jak zajeebiscie grac potrafie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 528 Napisano 40 minut temu 6 minut temu, murb napisał: Powtarzam się ale może choć jedną owieczkę uchronię. Leżak źle wyszedł na radach Libeda. Jeśli samemu się nie zna tematu, a słucha się przypadkowych osób z internetu to tak wychodzi. Leżak nie kuma nawet podstaw, i każdy kto choć minimalnie się orientuje to od razu dostrzeże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 39 minut temu Swoja droga jak szedlem ostatnio do jazz klubu, to szli na chodniku na przeciwko jakas baba I facet I pies na smyczy, to sie im odsuwam, bo panicze caly chodnik zajmuja, i walnalem ramieniem w betonowy plot :(. dziura w kurtce sie zrobila na rekawie w mojej mountain warehouse kolory moro przez pieerdolonych paniczy z psami I moja ulubiona kurtka do wyrzucenia, bo ...y z psami ida Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 37 minut temu (edytowany) Ale to sribed tutaj mysli, ze jest najmadrzejszy Mi usilnie probowal wmowic, ze nie umiem grac na perkusji, ze mam schizofrenie I uroilem sobie, ze potrafie grac w ogole, a ostatnio 4 razy gralem na zywo w jazz klubie I mnie ludzie wyleczyli z depresji, Bo myslalem, ze jestem do niczego xD Nikt mnie nigdy tak w zyciu nie chwalil, jak przypadkowi obcy ludzie w jazz klubie XD I muzycy inni Edytowano 37 minut temu przez Dimentio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 36 minut temu Lezakowi tez pewnie sral do lba mocno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 33 minuty temu Uprasza się o to by jednak wypowiadać się o innych użytkownikach tego bez negatywnej stygmatyzacji a przynajmniej się starać tak czynić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 33 minuty temu 6 minut temu, salix napisał: Jeśli samemu się nie zna tematu, a słucha się przypadkowych osób z internetu to tak wychodzi. Leżak nie kuma nawet podstaw, i każdy kto choć minimalnie się orientuje to od razu dostrzeże. Libed jest bardzo wiarygodny i przez to skuteczny w przekonywaniu. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 31 minut temu A w doopie mam co sie uprasza Po lezaku to sobie jedziecie, ze az milo, ale jak o sribedzie cos zle, to zaraz sie rzucacie xD. Mozecie mnie w doope cmoknac. Wlasnie sie grzeje w goracej wodzie, wiec ciepla I pachnaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 30 minut temu Idz tam lepiej pracowac murb, a nie AI cie wyrecza, a ty kolejny dzien tu siedzisz i gnijesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 528 Napisano 26 minut temu 1 minutę temu, murb napisał: Libed jest bardzo wiarygodny i przez to skuteczny w przekonywaniu. Jaki by nie był zawierzanie komuś w sprawach finansowych jest zawsze ryzykowne zwłaszcza gdy samemu się o tym nie ma pojęcia. Poza tym szczerze wątpię by libed kogoś przekonywał do jakichś działań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 26 minut temu 4 minuty temu, Dimentio napisał: A w doopie mam co sie uprasza Po lezaku to sobie jedziecie, ze az milo, ale jak o sribedzie cos zle, to zaraz sie rzucacie xD. Mozecie mnie w doope cmoknac. Wlasnie sie grzeje w goracej wodzie, wiec ciepla I pachnaca Tak, rzeczywiście jedni użytkownicy są częstszym celem hejtu i szydery niż inni ale czy to znaczy, że należy równać w dół? I cmokać Cię w nic nie mam zamiaru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 25 minut temu 4 minuty temu, Dimentio napisał: Idz tam lepiej pracowac murb, a nie AI cie wyrecza, a ty kolejny dzien tu siedzisz i gnijesz Przechodzimy do fazy obrażania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach