Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC_+

Nie trzeba odśnieżać auta z rana....

Polecane posty

Ci co wyjeżdżają z garażu też nie odśnieżają, gorzej jak w czasie pracy na pada i trzeba odśnieżać i skrobać by odjechać. Zawsze można wyjść wcześniej odpalić silnik odśnieżyć a potem wrócić odbić kartę  🫣  

9 minut temu, taka_pokraka napisał:

Ci co wyjeżdżają z garażu też nie odśnieżają, gorzej jak w czasie pracy na pada i trzeba odśnieżać i skrobać by odjechać. Zawsze można wyjść wcześniej odpalić silnik odśnieżyć a potem wrócić odbić kartę  🫣  

Ja dzisiaj tak odbijam kartę, ze ide do lekarza, po drodze mam prace , odbije kartę i wracam do domu 😛

1 minutę temu, miszluft napisał:

Ja dzisiaj tak odbijam kartę, ze ide do lekarza, po drodze mam prace , odbije kartę i wracam do domu 😛

U nas małe rzeczy przechodzą, ale pójście do lekarza i kilkugodzinna nieobecność to już nie 😏 

2 minuty temu, taka_pokraka napisał:

U nas małe rzeczy przechodzą, ale pójście do lekarza i kilkugodzinna nieobecność to już nie 😏 

Ja ide przed a przy okazji odbije se kartę 😝 zeby zaliczyć obecnosc stacjonarna 😝 czekam na lincz ze strony Klaudiuszy i widmokow 😝

1 minutę temu, miszluft napisał:

Ja ide przed a przy okazji odbije se kartę 😝 zeby zaliczyć obecnosc stacjonarna 😝 czekam na lincz ze strony Klaudiuszy i widmokow 😝

A co kogo to obchodzi? Od rozliczania efektów pracy masz kierownika, jeśli robisz i nie mają zastrzeżeń, to co kogo obchodzi kiedy to robisz i ile faktycznie czasu Ci to zajmuje? Nie rozumiem.  

Przed chwilą, taka_pokraka napisał:

A co kogo to obchodzi? Od rozliczania efektów pracy masz kierownika, jeśli robisz i nie mają zastrzeżeń, to co kogo obchodzi kiedy to robisz i ile faktycznie czasu Ci to zajmuje? Nie rozumiem.  

Prawdopodobnie na kafe sytuacja eskaluje do rangi skandalu z amoniakiem 🙂

22 minuty temu, taka_pokraka napisał:

Zawsze można też kupić auto z funkcją odpalania silnika przez apke, odmraża sie samo

2 minuty temu, taka_pokraka napisał:

Klaudiusza to obchodzi 😛

Takie coś mi sie wyświetliło 😌

Artur Boruc o tym, jak zdał do technikum samochodowego: "Komuś zależało, żebym się tam dostał, bo mieli dobrą drużynę piłkarską. Wszystko było z góry ustalone, na egzaminie jeden z nauczycieli miał mi podrzucić rozwiązania. Pech chciał, że zdawał ze mną inny Boruc - Mariusz. Siedział ławkę przede mną. Do sali wszedł ktoś, kto mnie nie znał, i zostawił ściągawkę pierwszemu Borucowi z brzegu (śmiech). Za kilka dni miałem egzamin poprawkowy, ale to jest tak abstrakcyjne... Egzaminator kazał mi narysować cyrklem na tablicy kółko. Koniec. W ten sposób zdałem do technikum. Taki rodzaj stypendium sportowego. Do szkoły i tak nie chodziłem, więc dyscyplinarnie przenieśli mnie do zawodówki".

Źródło: "Playboy", wywiad Arkadiusza Bartosiaka i Łukasza Klinke (2014)
Fot. Artur Boruc (Instagram)

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

No 😝 ten poziom oszukiwania pracodawcy 😌 

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Możliwe, podejżewam, że to musi mocno uwierać gdy samemu musi się ostro zapier... 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się