Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC_+

Nie trzeba odśnieżać auta z rana....

Polecane posty

7 minut temu, Lady Rowlands napisał:

Wpadłam gościnnie i widze, że to ty się kompromitujesz. Chłopak ma cię gdzieś a ty dałaś w nocy jak zwykle popis zazdrości o Jeża. 

Tak i o twoj mgr jeszcze miałam popis zazdrosci, zapomniałaś dopisać 😛

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Szkoda, że równie ochoczo gościnnie nie wypadasz. Teraz będziemy mieli widmoka w nocy, a w dzień retransmisję w radiu Gienia?

🏆

9 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

wczoraj wjechała karkówka a'la Baba 😉

na panierowane schabowe jeszcze się nie odważyłem

I? Mam usunąć konto, czy będę żyć 😛

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

W badaniach PISA zazwyczaj wypadamy w granicach 10- 15 miejsca. W ostatnim badaniu z 2022 akurat Stany Zjednoczone osiągnęły lepsze wyniki od nas.

Tak, patrzę teraz na dane z 2022 roku, to wciąż przyzwoite wyniki, zwłaszcza, że progresja jest o 10 miejsc średnio, między rokiem 2000 a 2022. 

Stany Zjednoczone zaskakująco wysoko, podejrzewam, że szkoły niepubliczne mocno statystyki podnoszą im. 

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Szkoda, że równie ochoczo gościnnie nie wypadasz. Teraz będziemy mieli widmoka w nocy, a w dzień retransmisję w radiu Gienia?

Za to dzień i noc audiencja autorstwa dziadka. 

9 minut temu, Lady Rowlands napisał:

Wpadłam gościnnie i widze, że to ty się kompromitujesz. Chłopak ma cię gdzieś a ty dałaś w nocy jak zwykle popis zazdrości o Jeża. 

ten miły ‚chłopak’ akurat wczoraj po olaniu go w jednym temacie polazł za mną na temat o Allegro ze swoimi chorymi wysrrywami. Przetrzyj okulary, wiem ze obserwatora z ciebie wiekszego nie będzie ale mimo wszystko sie postaraj i ukryj czasami swoja głupotę dla dobra gawiedzi.

po coś tu wlasciwie przylazla wariatko? Temat sie toczył na konkretny wątek, masz ambicje robić za widmoka2 na dziennej zmianie? Idz przyklej false lashes i wyklikaj amanta który dzisiaj będzie ci stawiał obiad.

ja z tobą skończyłam atencjuszko

• Haha 1

3 minuty temu, RC_+ napisał:

Tak, patrzę teraz na dane z 2022 roku, to wciąż przyzwoite wyniki, zwłaszcza, że progresja jest o 10 miejsc średnio, między rokiem 2000 a 2022. 

Stany Zjednoczone zaskakująco wysoko, podejrzewam, że szkoły niepubliczne mocno statystyki podnoszą im. 

Pewnie, 15 miejsce na całym świecie to nie jest zły wynik. Pamiętam dramę niektórych, że za pisu spadliśmy z 10 na 15, ale to nie było do końca sprawiedliwe, bo tam wpływ na wynik miała głównie pandemia. Ogólnie nie jest źle 🙂

3 minuty temu, miszluft napisał:

ten miły ‚chłopak’ akurat wczoraj po olaniu go w jednym temacie polazł za mną na temat o Allegro 

O, mój temat! 😆 W temacie o karkówce też zdaje się była sroga awantura, niestety ominęła mnie 😆 😆 😆 

ten miły ‚chłopak’ akurat wczoraj po olaniu go w jednym temacie polazł za mną na temat o Allegro ze swoimi chorymi wysrrywami. Przetrzyj okulary, wiem ze obserwatora z ciebie wiekszego nie będzie ale mimo wszystko sie postaraj i ukryj czasami swoja głupotę dla dobra gawiedzi.

I czego łżesz? Przecież widziałam i nie tylko ja zresztą, że to ty esejami go zalewałaś, on cię po prostu gasił i zbywał, a ta dalej się produkuje. Co, niewygodne są fakty, ale jednak autentyczne. 

Przed chwilą, RC_+ napisał:

O, mój temat! 😆 W temacie o karkówce też zdaje się była sroga awantura, niestety ominęła mnie 😆 😆 😆 

Tak widmo niestety lekko sie zestarzał i powtarzanie w kolko tutka socjal niepełnosprawny narzeczony jakos specjalnie mnie nie napędza wiec zostawiłam go z kolezanka i poszłam sobie rozmawiać o Allegro i komputerach niestety ten miły człowiek gdy sie go nie prowokuje przylazł tam za mną pisać te swoje wysrywy. No ale to pewnie dlatego ze sie w nim zakochałam i zazroszcze 😛

2 minuty temu, Lady Rowlands napisał:

I czego łżesz? Przecież widziałam i nie tylko ja zresztą, że to ty esejami go zalewałaś, on cię po prostu gasił i zbywał, a ta dalej się produkuje. Co, niewygodne są fakty, ale jednak autentyczne. 

Zapoznaj sie z terminem chronologia na tej swojej eksternistycznej polonistyce. Podpowiem ze chronologia to inne słowo niz chromosom bo zdarza ci sie mylic takie pojęcia jak bezpardonowy i bezprecedensowy😝

a teraz skończ zasrywać temat zaloz sobie swój o babach jędzach 

Edytowano przez miszluft

po coś tu wlasciwie przylazla wariatko? Temat sie toczył na konkretny wątek, masz ambicje robić za widmoka2 na dziennej zmianie? Idz przyklej false lashes i wyklikaj amanta który dzisiaj będzie ci stawiał obiad.

ja z tobą skończyłam atencjuszko

Tobie nawet i one by nie pomogły. Ale na Pigalaku klientela byc może nie wybredna. 

12 minut temu, Sernikozaur napisał:

Namiot kosztuje £25 ale na wiosnę kupię sobie jakiś większy 😉

Za hajs matki baluj 

Za jaki hajs matki 

Ja za cały kupiłem sobie tekkena 8 ps5 na płycie 

6 minut temu, Sernikozaur napisał:

Idę sobie po nowy namiot a wy znowu kłótnie 

Że wam czasu nie szkoda

Ja se dałem budżetu 1500 bo opłaty same 1100 wczoraj mam nadzieję że sis przeleje 100£ na święta 

Nie działa mi tiktok

Ide w ogóle sprawdzić czy są

Właśnie byłem sobie wziąć prysznic na pływalni, można iść na shopping xD

Może sobie kupię trochę większy niż dwuosobowy

Fajnie będzie jak wiosna przyjdzie i wszystko zacznie kwitnąć znowu xP 

Moze kiedyś kupię sobie wielki namiot i wstawię tam perkusje, będę sobie grał i ludzie będą wpadali i będzie party w lesie xD 

I sie potem facet zastanawia po uja graza robi te inby? lodowka pelna, czynsz oplacony, cieply kaloryfer ale musi sie przyczepic... 

Moze wyjasnicie nam biednym facetom po kiego sie kłócicie? 

A bo beka, nie może biedny gupi człowiek pogaworzyc, musi być chadem modelkom 10/10 z majątkiem i elokwencjom bo chodzi o seksy i żeby dostojne godne osoby pisały nie jakieś januszograze podupadłe...

• Confused 1

;_; A dziedzi som zabijane na wojnie w Palestynie ale zawsze można się pokłócić, ale ta ludzkość po prostu nic tylko czymac się z dala bo wyssa całą krew 😕

Tak, racja

Fajny jest 3osobiwy namiot Decathlon MH100 za £40 i schowek na buty jest nawet, możliwe że sobie kupię, ale idę jeszcze w innym sklepie zobaczyć co mają xD

Nie odzywam się do ciebie bo mam brzydkie stopy i nie chce się rûchac z nikim znaczy padlina nie człowiek, jprdl 

Edytowano przez Bambo

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się