Lady Rowlands 54 Napisano 3 godziny temu „im bardziej błyszczysz, tym bardziej gryzą te, które świecić nie potrafią.” Dobrego dnia, cukiereczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 2 godziny temu ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 6 Napisano 1 godzinę temu Jeszcze trafniejszym terminem są urojenia wielkościowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 54 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, taka_pokraka napisał: Jeszcze trafniejszym terminem są urojenia wielkościowe. Pijesz do czegoś lala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 668 Napisano 1 godzinę temu Po denaturacie może i niczym nie zablysniesz, ale jest szansa, że zaswiecisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 54 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Po denaturacie może i niczym nie zablysniesz, ale jest szansa, że zaswiecisz. Komornik spłacony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 6 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 8 minut temu, Lady Rowlands napisał: Pijesz do czegoś lala? Nie wiem, to co piszesz kiedy robisz różnego rodzaju "prowokacje", "beki" i "bajty", wzbudza pewnie różne emocje, ale zapewniam Cię, że zazdrość wśród nich nie występuje. Edytowano 1 godzinę temu przez taka_pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 54 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: Nie wiem, to co piszesz kiedy robisz różnego rodzaju "prowokacje", "beki" i "bajty", wzbudza pewnie różne emocje, ale zapewnię Cię, że zazdrość wśród nich nie występuje. Czy ja się Ciebie czepiam? To nie czytaj, proste. Myślałam, że oleju masz trochę w głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 6 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Czy ja się Ciebie czepiam? To nie czytaj, proste. Myślałam, że oleju masz trochę w głowie. Jeżeli masz ochotę się mnie czepiać, to serdecznie zapraszam. Możesz komentować poje posty w dowolny sposób. Jeśli coś publikujesz to liczysz się z tym, że ktoś to przeczyta i skomentuje, a ten komentarz nie musi być zgodny z Twoimi oczekiwaniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 40 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Lady Rowlands napisał: „im bardziej błyszczysz, tym bardziej gryzą te, które świecić nie potrafią.” Dobrego dnia, cukiereczki. Mogłabyś udzielić podpowiedzi czym Ty niby błyszczysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: A czemu nie „czepiasz” się kompletnych śmieci, jakim są np sernik namiotowiec obrzydliwy fetyszysta? Fory ma? Z tego powodu co właśnie zauważyłaś, natomiast w Twoim przypadku mam nadzieje, chciałabym byś się ogarnęła i poukładała życie. Natomiast na pewno nie będę za Tobą chodziła i ciągle Ci o tym pisała, napisze raz dwa i sobie daruje. Każdy ma prawo dysponowac swoim życiem nawet je sobie marnować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 613 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, aktoidi_ot_psaw napisał: pijesz cos ? bo nie wiem czy zostac bo bedziesz dawala wystepy czy o tej porze nie dajesz przedstawienia i trzeba czekac do nocy ? Wczoraj dawała czadu z widmokiem. Dziś pewnie się uspokoiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Wczoraj dawała czadu z widmokiem. Dziś pewnie się uspokoiła szkoda widze ze wszystko co ciekawe dzieje sie nocami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 53 Napisano 58 minut temu 14 minut temu, Lady Rowlands napisał: A czemu nie „czepiasz” się kompletnych śmieci, jakim są np sernik namiotowiec obrzydliwy fetyszysta? Fory ma? No kurde i powiedźcie mi że zle 'incele' tu są najbardziej agresywne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 370 Napisano 58 minut temu 2 godziny temu, Lady Rowlands napisał: „im bardziej błyszczysz, tym bardziej gryzą te, które świecić nie potrafią.” Sprawdzimy, czy faktycznie nic do mnie nie masz. "...gryzą te, które świecić nie potrafią..." Przecież ty praktycznie cały czas "gryziesz". W kilku twoich tematach rozwinęła się kulturalna rozmowa a ty je opuściłaś po angielsku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 54 Napisano 47 minut temu 10 minut temu, Baba napisał: Sprawdzimy, czy faktycznie nic do mnie nie masz. "...gryzą te, które świecić nie potrafią..." Przecież ty praktycznie cały czas "gryziesz". W kilku twoich tematach rozwinęła się kulturalna rozmowa a ty je opuściłaś po angielsku. A czy ja coś do Ciebie mam, Babo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 370 Napisano 44 minuty temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: A czy ja coś do Ciebie mam, Babo? Nie, ale pogadać chciałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 54 Napisano 43 minuty temu Przed chwilą, Baba napisał: Nie, ale pogadać chciałam Jak rozwija się merytoryczna dyskusja to zawsze zostaje, chyba, że praca mnie wzywa albo coś innego. A gryzę, jeżeli pierwsza zostanę ukąszona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 54 Napisano 41 minut temu 27 minut temu, taka_pokraka napisał: Z tego powodu co właśnie zauważyłaś, natomiast w Twoim przypadku mam nadzieje, chciałabym byś się ogarnęła i poukładała życie. Natomiast na pewno nie będę za Tobą chodziła i ciągle Ci o tym pisała, napisze raz dwa i sobie daruje. Każdy ma prawo dysponowac swoim życiem nawet je sobie marnować. Proponuje pilnować własnego nosa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 54 Napisano 40 minut temu 17 minut temu, big buu napisał: No kurde i powiedźcie mi że zle 'incele' tu są najbardziej agresywne A Ciebie prosiaku (czy też prusaku) nikt cię nie zapraszał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 6 Napisano 16 minut temu 22 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Proponuje pilnować własnego nosa. Dziękuje pilnuje. Pilnuje swego nosa, swojej dupy oraz innych części ciała. Jednak czasem mnie głupio kusi spojrzeć poza czubek własnego nosa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 80 Napisano 14 minut temu 29 minut temu, Lady Rowlands napisał: Jak rozwija się merytoryczna dyskusja to zawsze zostaje, chyba, że praca mnie wzywa albo coś innego. A gryzę, jeżeli pierwsza zostanę ukąszona. Kłamiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 53 Napisano 11 minut temu 29 minut temu, Lady Rowlands napisał: A Ciebie prosiaku (czy też prusaku) nikt cię nie zapraszał. Pokaż racice to się okaże kto prosiak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach