Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Hugh  Hefner

Filip a po 18 roku życia sprzedawałeś się na dworcu w Kaliszu. Twój kolega napisał kiedyś tak:

Polecane posty

Filipa Matuszczaka pamiętam z dawnych lat. Młody, wysoki, lekko upośledzony i bez pieniędzy.Pomogłem mu, pasłem go fetą i wystawiałem na dworcu w Kaliszu. Klientów było bardzo dużo, zawsze po numerku mówili wszystko super, tylko wacek mu nie staje, ale jak mu miał stawać jak on cały czas żarł fetę. W mieście zrobił się rozpoznawalny, klienci przychodzili i mówili że chcą do tego wysokiego z opadłym wackiem. I taką właśnie dostał ksywę Wacek.

On przynajmniej dostawał fetę i hajs a ty wystawiasz fjuta i mlaskajaca morde za darmo czyli kto tu jest frajerem? My go lubimy pomimo ulomnosci a ty degeneracie jesteś tu nielubiany.

2 minuty temu, BabkaBożaBabet napisał:

On przynajmniej dostawał fetę i hajs a ty wystawiasz fjuta i mlaskajaca morde za darmo czyli kto tu jest frajerem? My go lubimy pomimo ulomnosci a ty degeneracie jesteś tu nielubiany.

Wieczorna ale ty musisz kochać tego Filipka 

Edytowano przez Hugh Hefner

1 minutę temu, Hugh Hefner napisał:

Wieczorna ale ty musisz kochać tego Filipka 

To ze ciebie nikt nie lubi nie znaczy że okruchy sympatii dla innych to miłość. Widać że życie wśród patologii wypaczyło Ci umysl.

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować