Sernike 9 Napisano 1 godzinę temu A może Leżak niech idzie do pracy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xfce 3 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Witek2 napisał: To dlaczego nie podejmiesz pracy? podejme Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 9 Napisano 1 godzinę temu Do pracy Leżak pasozycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 102 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Opłaty zrobione tak napisał: Ja wolę mieć święty spokój i sam się utrzymywac a nie 3x dziennie podłogę myc jak elka bo mops może przyjść Ja myje 3 razy dziennie bo jestem popiêrdoloną pedantką a nie bo ma ktoś przyjść ćwoku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 25 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, RC_+ napisał: Pewnie, że tak. Zrób sobie miłą wieczerzę, w marketach masz gotowe już zestawy jak barszcz, uszka, wystarczy podgrzać. Puść kolędy na 80 calaku i będzie sympatycznie, a w nocy kto wie może i na Pasterkę Rok temu wyszła fajnie a w tym roku mam ai tylko brak pomysłu na prezenty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 9 Napisano 1 godzinę temu Dla Nimfetki czy Klaudiusza to bez znaczenia czy masz pracę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ja myje 3 razy dziennie bo jestem popiêrdoloną pedantką a nie bo ma ktoś przyjść ćwoku. Nikt w to nie wierzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xfce 3 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, RC_+ napisał: Pewnie, że tak. Zrób sobie miłą wieczerzę. W marketach masz gotowe już zestawy jak barszcz, uszka, wystarczy podgrzać. Puść kolędy na 80 calaku i będzie sympatycznie, a w nocy kto wie może i na Pasterkę ale w sumie to smutne że sam wigiliie spędza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 9 Napisano 1 godzinę temu Fajnie to wychodzi stolec do twojego klopa, a ty to potem jesz Leżak odpadzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 9 Napisano 1 godzinę temu ty jesteś nikt lezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, xfce napisał: ale w sumie to smutne że sam wigiliie spędza Wolę sam niż z rodziną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 9 Napisano 1 godzinę temu Czemu smutne Sam tego chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xfce 3 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Ja myje 3 razy dziennie bo jestem popiêrdoloną pedantką a nie bo ma ktoś przyjść ćwoku. Ciekawe kiedy jak ciągle na kafe siedzisz Mitomanisz już jak Leżak prawie Edytowano 1 godzinę temu przez xfce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 102 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Opłaty zrobione tak napisał: Nikt w to nie wierzy A ja mam to.w dupie. Nara. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 9 Napisano 1 godzinę temu Ja też wiele razy sam spędzałem święta, bo nie chciało mi się z rodziną siedzieć i mi było dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 87 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Opłaty zrobione tak napisał: Rok temu wyszła fajnie a w tym roku mam ai tylko brak pomysłu na prezenty Może kota sobie weź ze schroniska. Miłego towarzysza życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darth Jar Jar 3 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał: No tyle lat bez pracy wykręcić znasz kogoś jeszcze kto tak zrobił ja znam ja znam tak z 15 osób xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 9 Napisano 1 godzinę temu Ciekawe kto będzie żywił tego kota jak Leżak sam przymiera głodem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: A ja mam to.w dupie. Nara. Anal już był wymysł coś innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 639 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Opłaty zrobione tak napisał: Nikt w to nie wierzy Nie wierzysz, że ktoś dba o czystość? Ja odkurzam 3 razy dziennie, szokujące, co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 9 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Ja w ogóle nie wiem czy na święta pójdę do starej Moze wpadne po swietach zjeść to co zostało xD Jak będzie w pracy xD Edytowano 1 godzinę temu przez Sernike Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 25 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Sernike napisał: Ciekawe kto będzie żywił tego kota jak Leżak sam przymiera głodem Co ja wgl głodny nie chodzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xfce 3 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Opłaty zrobione tak napisał: Ja wolę mieć święty spokój i sam się utrzymywac a nie 3x dziennie podłogę myc jak elka bo mops może przyjść hahaha no coś za coś musi chociaż udawać że coś robi żeby socjalnego nie zabrali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 87 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, xfce napisał: ale w sumie to smutne że sam wigiliie spędza No smutne, dlatego go nie cisnę jak niektórzy, tylko piszę z nim po ludzku. Jest jak jest, nic nie poradzimy. Ważne, że się nie załamuje i ciągnie ten wagon zwany bytnością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 9 Napisano 1 godzinę temu Ja w Polsce jak miałem wannę to 3 razy dziennie brałem gorąca kąpiel xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Nie wierzysz, że ktoś dba o czystość? Ja odkurzam 3 razy dziennie, szokujące, co? Po prostu wiem jak to wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 9 Napisano 1 godzinę temu Ale on spędza sam, bo tego chce i co że smutne Jeebac święta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 639 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Opłaty zrobione tak napisał: Po prostu wiem jak to wygląda Skąd wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 9 Napisano 1 godzinę temu Sam sobie zgotował ten los Zero taryfy ulgowej dla leżaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 102 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nie wierzysz, że ktoś dba o czystość? Ja odkurzam 3 razy dziennie, szokujące, co? Ja tez czasami po 3 razy dziennie, już tak mam, co zrobić. Lepsze to niż żyć jak lezak z lazanią w klopie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach