xfce 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Witek2 napisał: Przez miesiąc? przez rok czyli ok 800 zł miesięcznie mniej niż granica ubóstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 25 Napisano 2 godziny temu Dużo się zmieniło przez rok zrobiłem remont sypialni i przedpokoju kupiłem 8 mini komody rzutnik lezanke 10 komputerów kilka konsol kilka monitorów pare tabletów kilkanaście dysków twardych telefon zrobiłem zęby nagłośnienie 5.4.1 itd itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 9 Napisano 1 godzinę temu Goowno na ciebie splynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xfce 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Opłaty zrobione tak napisał: Dużo się zmieniło przez rok zrobiłem remont sypialni i przedpokoju kupiłem 8 mini komody rzutnik lezanke 10 komputerów kilka konsol kilka monitorów pare tabletów kilkanaście dysków twardych telefon zrobiłem zęby nagłośnienie 5.4.1 itd itp I zara pieniądze ukradzione matce przez lata z jej emerytury sie skoncza i bedzie spokoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 25 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Witek2 napisał: Przez miesiąc? 8-9 mcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, xfce napisał: I zara pieniądze ukradzione matce przez lata z jej emerytury sie skoncza i bedzie spokoj To wszystko kupiłem z zarobionych pieniędzy mam jeszcze towaru na 90tyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 9 Napisano 1 godzinę temu No i co, to i tak nie zmienia tego, że jesteś goownem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Sernike napisał: No i co, to i tak nie zmienia tego, że jesteś goownem Jestem fajny ty jesteś gówwno bo wyzywasz bez powodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xfce 3 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Opłaty zrobione tak napisał: To wszystko kupiłem z zarobionych pieniędzy mam jeszcze towaru na 90tyś nie masz jestes mitomanem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xfce 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Opłaty zrobione tak napisał: Jestem fajny ty jesteś gówwno bo wyzywasz bez powodu Nawet Filip ma więcej od ciebie mimo że jest bezdomny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Witek2 3 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Opłaty zrobione tak napisał: To wszystko kupiłem z zarobionych pieniędzy mam jeszcze towaru na 90tyś To widać że się powodzi w życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 9 Napisano 1 godzinę temu Nie jesteś fajny i nigdy nie byłeś, zawsze byłeś i będziesz goownem,.czy to z milionami czy bez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 25 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, xfce napisał: nie masz jestes mitomanem Oprócz tego mam jeszcze złoto i srebro rzeczy po matce tesz coś warte ludzie lubiom prl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 9 Napisano 1 godzinę temu Powodzi się.lezakowi, że musi goowno na kolację jeść xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 87 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Niewątpliwie wchodzisz teraz do elity finansowej tego świata. Zasiadać będziesz przy jednym stole z Gatesem, Muskiem czy Bezosem. Pamiętaj, że wraz z bogactwem przychodzą nie tylko same przyjemności, ale też wiele odpowiedzialności. Od tego momentu rzuci się na ciebie multum kobiet spragnionych luksusów i łatwego życia. Będziesz przebierał niczym w żyznym polu usianym obfitym urodzajem, jednak nie zapominaj, że trzeba odcedzać ziarno od plew. Wybieraj mądrze, jak Salomon. Edytowano 1 godzinę temu przez RC_+ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 9 Napisano 1 godzinę temu Za pieniądze mózgu nie kupisz odleżyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Witek2 3 Napisano 1 godzinę temu A łazienka w jakim stanie jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 9 Napisano 1 godzinę temu W takim samym jak twój anus Tragicznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Witek2 3 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Opłaty zrobione tak napisał: Oprócz tego mam jeszcze złoto i srebro rzeczy po matce tesz coś warte ludzie lubiom prl O kurrwa to pewnie w chooj warte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 25 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, RC_+ napisał: Niewątpliwie wchodzisz teraz do elity finansowej tego świata. Zasiadać będziesz przy jednym stole z Gatesem, Muskiem czy Bezosem. Pamiętaj, że wraz z bogactwem przychodzą nie tylko same przyjemności, ale też wiele odpowiedzialności. Od tego momentu rzuci się na ciebie multum kobiet spragnionych luksusów i łatwego życia. Będziesz przebierał niczym w żyznym polu usianym obfitym urodzajem, jednak nie zapominaj, że trzeba odcedzać ziarno od plew. Wybieraj mądrze, jak Salomon. No tyle lat bez pracy wykręcić znasz kogoś jeszcze kto tak zrobił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 25 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Witek2 napisał: A łazienka w jakim stanie jest? Do remontu jeszcze łazienka i kuchnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 25 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Witek2 napisał: O kurrwa to pewnie w chooj warte No coś tam warte jest oglądałem kiedyś wszystkie sezony handlarze to se zdaje sprawie żeby nie wyrzucac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Witek2 3 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Opłaty zrobione tak napisał: No tyle lat bez pracy wykręcić znasz kogoś jeszcze kto tak zrobił Jesteś geniuszem intelektualnym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 9 Napisano 1 godzinę temu A rękach leżaka nic nie ma wartosci żadnej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 25 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Sernike napisał: Powodzi się.lezakowi, że musi goowno na kolację jeść xD A batonika z kawą zjadłem właśnie Mam pierogi z serem na jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 9 Napisano 1 godzinę temu Haha XD Zaraz pieerdolne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xfce 3 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Sernike napisał: W takim samym jak twój anus Tragicznym hahaha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 54 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Sernike napisał: Goowno na ciebie splynie No niebardzo gdyż zaschło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 9 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Wow ale wyżerka dla knura 120kg batonik i pierogi XDD przymierasz głodem biedaku Edytowano 1 godzinę temu przez Sernike Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 9 Napisano 1 godzinę temu Smakosz ma świeże goowno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach