bimbolo 0 Napisano 4 Grudzień (edytowany) Z jednej strony mężczyźni uwielbiają oglądać tzipki - czy to na zdjęciqch, czy na żywo - są zafascynowani tzipkami, w przeciwieństwie do kobiet, które najczęściej nie mają ochoty oglądać siurów anonimowych chłopów Ale z dugiej strony przy wyborze kobiety żaden chłop nie kieruje się wyglądem tzipki danej kobiety, tylko twarzą, figurą, charakterem - jeśli kobieta mu się podoba, to nie ma znaczenia jaką ma tzipkę, a jeśli kobieta mu się nie podoba, to mogłaby mieć najcudowniejszą tzipkę i to nic nie zmieni Eureka, no nie? Edytowano 4 Grudzień przez bimbolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bimbolo 0 Napisano 4 Grudzień Przed chwilą, Sernike napisał: Ja nie lubię cipek Ale fajne damskie stopki tak Wolisz siurki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bimbolo 0 Napisano 4 Grudzień 4 minuty temu, BabkaBożaBabet napisał: A co ai na to? Już miałem zapytać, ale wam zrobiłem ten zaszczyt najpierw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bimbolo 0 Napisano 4 Grudzień 3 minuty temu, BabkaBożaBabet napisał: Zaszczyt eurekcyjny Erekcyjny? Nic z tego - zwiędlaki są do tego niezdolne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bimbolo 0 Napisano 5 Grudzień 25 minut temu, BabkaBożaBabet napisał: Ważne że tryskasz radościom nieświadomości A czego jestem nieświadomy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach