Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC_+

Świąteczne zakupy? Tysiąc zł budżetu? No to Motorola ;)

Polecane posty

1 minutę temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

rodzina utrzymuje bo to rodzina i robi to z dobroci serca a sponsor jak utrzymuje to wiaze sie to z rpaca

twoja siostra jest slużąca gangusa nie raz tu opisywales ich zycie. 

Twierdzisz że samice się majo, za prostytutki bo chyba tak skoro nie mogom postawic znaku równowagi 

1 minutę temu, Opłaty zrobione tak napisał:

Twierdzisz że samice się majo, za prostytutki bo chyba tak skoro nie mogom postawic znaku równowagi 

Jak biedne to muszą nadrabiać pro stytucja najwidoczniej bo nie są warte niczego wiec lepiej już z rodziną być 

Edytowano przez Kocopoł

Kurde 3 strona tematu a temat jest wciąż na temat 😃 może prawie 😃

10 minut temu, Еlciаа napisał:

Kupił motorole niedawno za 350.

a sa telefony za 300zl ? widzialem kiedys jakiesgos redmi za 350zl i nie dalo sie tego uzywac nawet do dzwonienia juz lepiej kupic uzywany w ktorym baterie trzeba ladowac co 4h ale ktory dziala normalnie. mialem tez w pracy jakiegos taniego samsunga nowego a20 czy cos takiego wytrzymywal do g.13 i padala bateria. 

Edytowano przez aktoidi_ot_psaw

1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał:

kilka różnic widzę

jej rodzice nigdy się nie żalili na forum, że tylko tu siedzi i napieprza cały dzień

masz własne pieniądze żyjąc na utrzymaniu męża?

czyli jego pieniądze są wasze, a Twoje pieniądze są Twoje własne 😄 😄 😄 

jakbyś nie żyła na jego utrzymaniu to by Ci coś zostało tych 'własnych pieniędzy'?

rozłożyłem jej na raty także możesz spać spokojnie bo widzę, że Cię to dręczy

czy może chcesz mnie poratować jak umalowany kolega i podać Ci numer konta?

W sumie to nie bez powodu nie inicjuję z tobą interakcji, poeto 😉 Tak że i tym razem pozostanę przy tym 😉 Dodam tylko, że twoje białorycerzowanie (Jeż, ta tu laska która do innych pisze "szloro" i nie widziałam cie wtedy w bojowych szrankach ;)), w celu znalezienia zastępstwa Szynszyli, jest całkiem widoczne 😉

Przed chwilą, Kocopoł napisał:

Jak biedne to muszą nadrabiać pro stytucja najwidoczniej bo nie są warte niczego wiec lepiej już z rodziną być 

Możesz się wypinac u mnie mam np teraz 3 pączki i wszystkie zjem sam...

Jedynie co mi się nie podoba w edge 50 neo to marka procesora

11 minut temu, miszluft napisał:

Tak ale pisałam tez ze sam podgląd jest inny niz ostateczne zdj to gdzie jest ta prawda?

tylko na iphonie tak jest moim zdaniem to wlasnie ten efekt z kreskowek

1 minutę temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

a sa telefony za 300zl ? widzialem kiedys jakiesgos redmi za 350zl i nie dalo sie tego uzywac nawet do dzwonienia juz lepiej kupic uzywany w ktorym baterie trzeba ladowac co 4h ale ktory dziala normalnie. mialem tez w pracy jakiegos taniego samsunga nowego a20 czy cos takiego wytrzymywal do g.13 i padala bateria. 

Są za 350, motorola g15.

1 minutę temu, Opłaty zrobione tak napisał:

Możesz się wypinac u mnie mam np teraz 3 pączki i wszystkie zjem sam...

Nie dzięki ja sama siebie szanuje i wiem co mnie boli nawet jak najchętniej mnie by zgnietli i zniszczyli jak robala 

Przed chwilą, aktoidi_ot_psaw napisał:

Som i mało co się rozniom od tych za 999

Po prostu zamiast oled 120hz masz ips60hz a zamiast 12gb to 8gb ogólnie w użytkowaniu praktycznie to samo co 999zl bo ips to sprawdzona technologii ja mam takie monitory to czemu nie telefonu 

Ipady pro 11 jeszcze chwilę temu byly ips mini led nie miały dopiero teraz 

A nintendo switch 2 ma ips, PlayStation portal ma ips

Po co przepłacać? 

32 minuty temu, Lady Rowlands napisał:

Nie lubię cię, bo jesteś wobec mnie wredna, ale zgadzam sie z tobą. Wg mnie iPhone zrobił duże uwstecznienie, bo blisko dekadę temu (gdy miałam 6s) to robił cudowne zdjęcia. Coś się pogorszyło. 

Też miałam 6, taki złoty, babski 😜 

Ino wkurzam mnie instalowanie dodatkowych aplikacji choćby do ściągania muzyki. Laptop Windows i kompatybilność już z iPhone nie taka. 

Sprzedałam po roku. Co się będę na starość z iTunes męczyć 😜

• Like 1

2 minuty temu, SusieBannion napisał:

W sumie to nie bez powodu nie inicjuję z tobą interakcji, poeto 😉 Tak że i tym razem pozostanę przy tym 😉 Dodam tylko, że twoje białorycerzowanie (Jeż, ta tu laska która do innych pisze "szloro" i nie widziałam cie wtedy w bojowych szrankach ;)), w celu znalezienia zastępstwa Szynszyli, jest całkiem widoczne 😉

widzisz jak podbijam do każdej laski na forum i czujesz się pominięta?

• Haha 2

1 minutę temu, Kocopoł napisał:

Nie dzięki ja sama siebie szanuje i wiem co mnie boli nawet jak najchętniej mnie by zgnietli i zniszczyli jak robala 

Wstydu się nahadlem dzisiaj ze kawaler huh

Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał:

widzisz jak podbijam do każdej laski na forum i czujesz się pominięta?

A podbijasz do każdej aż? 😱

3 minuty temu, Kocopoł napisał:

Dumbusia powinna być ze mnom u notariusza 

6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

kilka różnic widzę

jej rodzice nigdy się nie żalili na forum, że tylko tu siedzi i napieprza cały dzień

Powiem Ci jako matka, że jeśli moje dzieci będą na moim utrzymaniu w wieku 30 lat, uznam że poniosłam totalną porażkę wychowawczą.  Wątpię by rodzice się cieszyli, a to, że tu nie skarżą się nie wynika z ich zadowolenia.  

• Like 1

1 minutę temu, SusieBannion napisał:

A podbijasz do każdej aż? 😱

nie zauważyłaś?

no nic - pewnie jesteś przyzwyczajona, ze Ciebie to omija

7 minut temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

Działa petarda postawilem se system od podstaw czysto wywalilem zbedne rzeczy śmiga ten telefon jak ipad pro 13 ja nie widzę różnicy 

4 minuty temu, Baba napisał:

Też miałam 6, taki złoty, babski 😜 

Ino wkurzam mnie instalowanie dodatkowych aplikacji choćby do ściągania muzyki. Laptop Windows i kompatybilność już z iPhone nie taka. 

Sprzedałam po roku. Co się będę na starość z iTunes męczyć 😜

Och, też miałam gold! To było wtedy takie fancy.. i zamówiłam z oryginalnego sklepu Apple, żadne tam abonamenty.

Czym się różni ritard na utrzymaniu starych od ritarda na utrzymaniu chlopa i dlaczego tylko ten drugi jest opjerdalany? Swoja droga co trzeba mieć w umyśle żeby jarać się ajfonami. Nigdy nie zrozumiem fenomenu tego guwna. Żeby selfi dobre robiło xD Haha dzizas

No tak. Właśnie te z przedniej kamery wybitnie pisałam to nawet wcześniej ze rysunkowy efekt. A taki rysunkowy efekt podbija wady właśnie nawet jak sie w tych apkach przerabia na rysunkowy to one są takie wtedy ‚ostre’

1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał:

nie zauważyłaś?

no nic - pewnie jesteś przyzwyczajona, ze Ciebie to omija

Ja się nie mam potrzeby z tobą przepychać, zaczepiłeś, to odpowiedziałam, tyle. Rozliczasz byłą z 40 zł, kupujesz podróbki perfum (wcale nie jakichś drogich marek), więc może to nie przypadek, że się uruchomiłeś w tym temacie. Ale to nie mój problem. 

Ja uwazam ze jednak jest różnica między byciem utrzymywaniem przez rodzicow a przez faceta (różne są sytuacje i powody tego utrzymywania). Czasami to kobieta utrzymuje faceta lub zarabia więcej. To są zupełnie inne sytuacje vs rodzice 

• Like 4

2 minuty temu, RitardModeracja napisał:

Czym się różni ritard na utrzymaniu starych od ritarda na utrzymaniu chlopa i dlaczego tylko ten drugi jest opjerdalany? Swoja droga co trzeba mieć w umyśle żeby jarać się ajfonami. Nigdy nie zrozumiem fenomenu tego guwna. Żeby selfi dobre robiło xD Haha dzizas

Dla mnie taki maly ekran wgl przekresla telefon jako urządzenie podstawowe, korzystam tylko na zewnątrz ale samice cały czas się meczom na tych 6,5" 

Przed chwilą, Opłaty zrobione tak napisał:

Dla mnie taki maly ekran wgl przekresla telefon jako urządzenie podstawowe, korzystam tylko na zewnątrz ale samice cały czas się meczom na tych 6,5" 

Powiew luksusu i statusu xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się