Gena 🌹 1 Napisano 1 godzinę temu Ja również znam się na technologicznych nowinkach. Uderzaj. Hihi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 2 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, _RC+ napisał: Nie warto. to jakies zblazowane osoby, banują za perdoly ale kiedy ktos zasrywa forum i blokuje tematy to mają to gdzies. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Ali Baba napisał: to jakies zblazowane osoby, banują za perdoly ale kiedy ktos zasrywa forum i blokuje tematy to mają to gdzies. Widać, że są to po prostu ludzie nieprofesjonalni i małostkowi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 114 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Ali Baba napisał: idziesz na wojenną scieżke z modkami? Już próbował pomóc ale napotkał się z hejtem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Już próbował pomóc ale napotkał się z hejtem. tzn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 114 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Ali Baba napisał: tzn? No chciał pomóc żeby nie było można blokować tematów a pewne osoby go za to zjêbaly że tak powiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Ali Baba napisał: tzn? Społeczność forum dała mi do zrozumienia, że nawet jeśli blokują tematy, spamują, "to co z tego" i że moja aktywność jest zbędna. Więc OK. Pragmatycznie przyjąłem to do wiadomości i się nie angażuję od tej pory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 34 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, _RC+ napisał: Społeczność forum dała mi do zrozumienia, że nawet jeśli blokują tematy, spamują, "to co z tego" i że moja aktywność jest zbędna. Więc OK. Pragmatycznie przyjąłem to do wiadomości i się nie angażuję od tej pory To tak jakby komendant policji zasugerował podwładnym , że lepiej jakby tej roboty za dużo nie sprawiali i robimy tylko część nadużyć. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 34 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Еlciаа napisał: No chciał pomóc żeby nie było można blokować tematów a pewne osoby go za to zjêbaly że tak powiem. Najlepiej jeśli już pomagać, to całkowicie anonimowo, aby uniknąć podejrzeń że chodzi o dobry wizerunek firmy która oficjalnie wpłaciła flotę na te biedne zwierzątka. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 5 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Get Out napisał: To tak jakby komendant policji zasugerował podwładnym , że lepiej jakby tej roboty za dużo nie sprawiali i robimy tylko część nadużyć. Hehe Przypomniały mi się czasy kowbojek. Tam też tak główna wyglądała jak Toszir i Paparonz zbiorowo dostawali ataku... Tutaj sam Narcyz robi syzyfowe prace. https://i.ibb.co/S4Gj65hm/Zrzut-ekranu-z-2025-12-05-19-58-52.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 34 Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, Gena napisał: Ja również znam się na technologicznych nowinkach. Uderzaj. Hihi O kurde to ja mam następujące -jak zrobić tłumaczenie na polski np . z chińskiego na YouTube jeżeli wcale nie ma żadnego tłumaczenia w opcjach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 2 Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, _RC+ napisał: Społeczność forum dała mi do zrozumienia, że nawet jeśli blokują tematy, spamują, "to co z tego" i że moja aktywność jest zbędna. Więc OK. Pragmatycznie przyjąłem to do wiadomości i się nie angażuję od tej pory rob swoje jesli masz ochote. jestem za. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 177 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Get Out napisał: O kurde to ja mam następujące -jak zrobić tłumaczenie na polski np . z chińskiego na YouTube jeżeli wcale nie ma żadnego tłumaczenia w opcjach. Nie wiem ale chyba YT testuje ai ktòry tłumaczy głosowo. Nie wszyscy twórcy mają dostęp albo umieją się posługiwać. Na razie mało jest filmów z tą opcją . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gena 🌹 1 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Get Out napisał: O kurde to ja mam następujące -jak zrobić tłumaczenie na polski np . z chińskiego na YouTube jeżeli wcale nie ma żadnego tłumaczenia w opcjach. Hihi … nie wiem, żartowałam, chciałam być zalotna… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 34 Napisano 59 minut temu 2 minuty temu, _RC+ napisał: Przypomniały mi się czasy kowbojek. Tam też tak główna wyglądała jak Toszir i Paparonz zbiorowo dostawali ataku... Tutaj sam Narcyz robi syzyfowe prace. Na 02 to samo było , a świata się nie naprawi i jeszcze Cię zjadą że coś się kryje pod tą pomocą. Narcyz oczytany i gdyby to inaczej spożytkował, a tak to krew w piach. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 34 Napisano 57 minut temu 1 minutę temu, Gena napisał: Hihi … nie wiem, żartowałam, chciałam być zalotna… To jest trudne zadanie , ale wiara była że rozwikłasz ten problem. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 114 Napisano 57 minut temu 7 minut temu, _RC+ napisał: Przypomniały mi się czasy kowbojek. Tam też tak główna wyglądała jak Toszir i Paparonz zbiorowo dostawali ataku... Tutaj sam Narcyz robi syzyfowe prace. Toszira znam a tego drugiego nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 5 Napisano 56 minut temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Toszira znam a tego drugiego nie. Trochę taki Sernik tamtejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gena 🌹 1 Napisano 55 minut temu 1 minutę temu, Get Out napisał: To jest trudne zadanie , ale wiara była że rozwikłasz ten problem. Hehe Liczą się chęci… jak odcinek naszych starożytnych nauczycieli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 34 Napisano 55 minut temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Nie wiem ale chyba YT testuje ai ktòry tłumaczy głosowo. Nie wszyscy twórcy mają dostęp albo umieją się posługiwać. Na razie mało jest filmów z tą opcją . Tłumaczy ale nie wszystkie i chodzi mi o te filmiki gdzie kompletnie nie ma w opcjach tłumaczenia czy da się coś doinstalować żeby tłumaczyło koniecznie z chińskiego chociaż napisy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 177 Napisano 48 minut temu 6 minut temu, Get Out napisał: Tłumaczy ale nie wszystkie i chodzi mi o te filmiki gdzie kompletnie nie ma w opcjach tłumaczenia czy da się coś doinstalować żeby tłumaczyło koniecznie z chińskiego chociaż napisy. Ale on nie tłumaczy napisów tylko ścieżkę dźwiękową Tutaj znalazłem jeden filmik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 34 Napisano 48 minut temu Przed chwilą, Gena napisał: Liczą się chęci… jak odcinek naszych starożytnych nauczycieli? Powiązali Nostradamusa po kątem jego wiedzy , że obcy czymś go zainfekowali aby miał przebłyski do wydarzeń które miały nastąpić i podzielił się tą wiedzą z homo sapiens. Wcześniej w tej serii też było o wielkich odkrywcach którzy pchnęli rozwój gatunku ludzkiego poprzez zaszczepienie wiedzy od obcych z dziedzin ścisłych , bo skąd ludzie mieli by znać medycynę , chemię , astronomię. Jeszcze wcześniejszy odcinek o piramidach , że to była wielka elektrownia i też podejrzenia że z pomocą obcych budowana. Temat rzeka hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 177 Napisano 41 minut temu Ale ten ai uff to jest ścieżka dźwiękowa dla niepełnosprawnych . Jakby tak patrzeć film po Chińsku były niezłe jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 642 Napisano 36 minut temu 48 minut temu, _RC+ napisał: Społeczność forum dała mi do zrozumienia, że nawet jeśli blokują tematy, spamują, "to co z tego" i że moja aktywność jest zbędna. Więc OK. Pragmatycznie przyjąłem to do wiadomości i się nie angażuję od tej pory Mimo wszystko mogłeś się nie zrażać społecznością forum, która pewnie stanowiła z 5 procent. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gena 🌹 1 Napisano 34 minuty temu 12 minut temu, Get Out napisał: Powiązali Nostradamusa po kątem jego wiedzy , że obcy czymś go zainfekowali aby miał przebłyski do wydarzeń które miały nastąpić i podzielił się tą wiedzą z homo sapiens. Wcześniej w tej serii też było o wielkich odkrywcach którzy pchnęli rozwój gatunku ludzkiego poprzez zaszczepienie wiedzy od obcych z dziedzin ścisłych , bo skąd ludzie mieli by znać medycynę , chemię , astronomię. Jeszcze wcześniejszy odcinek o piramidach , że to była wielka elektrownia i też podejrzenia że z pomocą obcych budowana. Temat rzeka hehe Wierzysz w to? Ja pamiętam odcinek, w którym „posądzali” owady o ponadludzkie zdolności i adaptacje, że to niemożliwe, że je stworzyła natura na ziemi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 5 Napisano 34 minuty temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Mimo wszystko mogłeś się nie zrażać społecznością forum, która pewnie stanowiła z 5 procent. Mam duże ego... nie jestem bez wad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 642 Napisano 32 minuty temu (edytowany) 2 minuty temu, _RC+ napisał: Mam duże ego... nie jestem bez wad Jak my wszyscy Edytowano 31 minut temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 205 Napisano 27 minut temu Co to jest ego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 205 Napisano 26 minut temu Utożsamiane z naszym pojęciem o sobie, "fałszywą tożsamością", którą tworzymy na swój temat. Tak to jest jednak potrzebne tesz nawet jak tego nie rozumiem zbytnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knur na wózku 2 Napisano 25 minut temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Co to jest ego to co jak nadepniesz przecietnemu uzytkownikowi kafeterii to bedzie za toba chodzil i wyzywal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach