Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Margherite

Ktoś, coś? O słowniku w telefonie?

Polecane posty

5 minut temu, _RC+ napisał:

Nie warto. 

to jakies zblazowane osoby, banują za perdoly ale kiedy ktos zasrywa forum i blokuje tematy to mają to gdzies.

Przed chwilą, Ali Baba napisał:

to jakies zblazowane osoby, banują za perdoly ale kiedy ktos zasrywa forum i blokuje tematy to mają to gdzies.

Widać, że są to po prostu ludzie nieprofesjonalni i małostkowi. 

• Like 1

8 minut temu, Ali Baba napisał:

idziesz na wojenną scieżke z modkami?

Już próbował pomóc ale napotkał się z hejtem.

• Like 1

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Już próbował pomóc ale napotkał się z hejtem.

tzn? 

tzn? 

No chciał pomóc żeby nie było można blokować tematów a pewne osoby go za to zjêbaly że tak powiem.

tzn? 

Społeczność forum dała mi do zrozumienia, że nawet jeśli blokują tematy, spamują, "to co z tego" i że moja aktywność jest zbędna. Więc OK. Pragmatycznie przyjąłem to do wiadomości i się nie angażuję od tej pory 😉

11 minut temu, _RC+ napisał:

Społeczność forum dała mi do zrozumienia, że nawet jeśli blokują tematy, spamują, "to co z tego" i że moja aktywność jest zbędna. Więc OK. Pragmatycznie przyjąłem to do wiadomości i się nie angażuję od tej pory 😉

To tak jakby komendant policji zasugerował podwładnym , że lepiej jakby tej roboty za dużo nie sprawiali i robimy tylko część nadużyć. Hehe 

14 minut temu, Еlciаа napisał:

No chciał pomóc żeby nie było można blokować tematów a pewne osoby go za to zjêbaly że tak powiem.

Najlepiej jeśli już pomagać, to całkowicie anonimowo, aby uniknąć podejrzeń że chodzi o dobry wizerunek firmy która oficjalnie wpłaciła flotę na te biedne zwierzątka. Hehe 

6 minut temu, Get Out napisał:

To tak jakby komendant policji zasugerował podwładnym , że lepiej jakby tej roboty za dużo nie sprawiali i robimy tylko część nadużyć. Hehe 

Przypomniały mi się czasy kowbojek. Tam też tak główna wyglądała jak Toszir i Paparonz zbiorowo dostawali ataku... 😆 Tutaj sam Narcyz robi syzyfowe prace.

https://i.ibb.co/S4Gj65hm/Zrzut-ekranu-z-2025-12-05-19-58-52.png

23 minuty temu, Gena 🌹 napisał:

Ja również znam się na technologicznych nowinkach. Uderzaj. Hihi

O kurde to ja mam następujące -jak zrobić tłumaczenie na polski np . z chińskiego na YouTube jeżeli wcale nie ma żadnego tłumaczenia w opcjach. 🤔

24 minuty temu, _RC+ napisał:

rob swoje jesli masz ochote. jestem za.

1 minutę temu, Get Out napisał:

O kurde to ja mam następujące -jak zrobić tłumaczenie na polski np . z chińskiego na YouTube jeżeli wcale nie ma żadnego tłumaczenia w opcjach. 🤔

Nie wiem ale chyba YT testuje ai ktòry tłumaczy głosowo. Nie wszyscy twórcy mają dostęp albo umieją się posługiwać.  Na razie mało jest filmów z tą opcją .

3 minuty temu, Get Out napisał:

Hihi … nie wiem, żartowałam, chciałam być zalotna…

2 minuty temu, _RC+ napisał:

Przypomniały mi się czasy kowbojek. Tam też tak główna wyglądała jak Toszir i Paparonz zbiorowo dostawali ataku... 😆 Tutaj sam Narcyz robi syzyfowe prace.

Na 02 to samo było , a świata się nie naprawi i jeszcze Cię zjadą że coś się kryje pod tą pomocą.

Narcyz oczytany i gdyby to inaczej spożytkował, a tak to krew w piach. Hehe 

1 minutę temu, Gena 🌹 napisał:

Hihi … nie wiem, żartowałam, chciałam być zalotna…

To jest trudne zadanie , ale wiara była że rozwikłasz ten problem. Hehe 

7 minut temu, _RC+ napisał:

Toszira znam a tego drugiego nie.

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Toszira znam a tego drugiego nie.

Trochę taki Sernik tamtejszy.

1 minutę temu, Get Out napisał:

To jest trudne zadanie , ale wiara była że rozwikłasz ten problem. Hehe 

Liczą się chęci… jak odcinek naszych starożytnych nauczycieli?

3 minuty temu, Fifofa napisał:

Nie wiem ale chyba YT testuje ai ktòry tłumaczy głosowo. Nie wszyscy twórcy mają dostęp albo umieją się posługiwać.  Na razie mało jest filmów z tą opcją .

Tłumaczy ale nie wszystkie i chodzi mi o te filmiki gdzie kompletnie nie ma w opcjach tłumaczenia czy da się coś doinstalować żeby tłumaczyło koniecznie z chińskiego chociaż napisy. 🤔

• Haha 1

6 minut temu, Get Out napisał:

Tłumaczy ale nie wszystkie i chodzi mi o te filmiki gdzie kompletnie nie ma w opcjach tłumaczenia czy da się coś doinstalować żeby tłumaczyło koniecznie z chińskiego chociaż napisy. 🤔

Ale on nie tłumaczy napisów tylko ścieżkę dźwiękową 

Tutaj znalazłem jeden filmik.

Przed chwilą, Gena 🌹 napisał:

Liczą się chęci… jak odcinek naszych starożytnych nauczycieli?

Powiązali Nostradamusa po kątem jego wiedzy , że obcy czymś go zainfekowali aby miał przebłyski do wydarzeń które miały nastąpić i podzielił się tą wiedzą z homo sapiens.

Wcześniej w tej serii też było o wielkich odkrywcach którzy pchnęli rozwój gatunku ludzkiego poprzez zaszczepienie wiedzy od obcych z dziedzin ścisłych  , bo skąd ludzie mieli by znać medycynę , chemię , astronomię. 

Jeszcze wcześniejszy odcinek o piramidach , że to była wielka elektrownia i też podejrzenia że z pomocą  obcych budowana. Temat rzeka hehe 

Ale ten ai uff to jest ścieżka dźwiękowa dla niepełnosprawnych 😀.

Jakby tak patrzeć film po Chińsku były niezłe jaja 

48 minut temu, _RC+ napisał:

Mimo wszystko mogłeś się nie zrażać społecznością forum, która pewnie stanowiła z 5 procent.

• Haha 1

12 minut temu, Get Out napisał:

Powiązali Nostradamusa po kątem jego wiedzy , że obcy czymś go zainfekowali aby miał przebłyski do wydarzeń które miały nastąpić i podzielił się tą wiedzą z homo sapiens.

Wcześniej w tej serii też było o wielkich odkrywcach którzy pchnęli rozwój gatunku ludzkiego poprzez zaszczepienie wiedzy od obcych z dziedzin ścisłych  , bo skąd ludzie mieli by znać medycynę , chemię , astronomię. 

Jeszcze wcześniejszy odcinek o piramidach , że to była wielka elektrownia i też podejrzenia że z pomocą  obcych budowana. Temat rzeka hehe 

Wierzysz w to? Ja pamiętam odcinek, w którym „posądzali” owady o ponadludzkie zdolności i adaptacje, że to niemożliwe, że je stworzyła natura na ziemi. 

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Mimo wszystko mogłeś się nie zrażać społecznością forum, która pewnie stanowiła z 5 procent.

Mam duże ego... nie jestem bez wad 😆 

Utożsamiane z naszym pojęciem o sobie, "fałszywą tożsamością", którą tworzymy na swój temat. Tak to jest jednak potrzebne tesz nawet jak tego nie rozumiem zbytnio

2 minuty temu, Kocopoł napisał:

Co to jest ego 

to co jak nadepniesz przecietnemu uzytkownikowi kafeterii to bedzie za toba chodzil i wyzywal 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się