big bu 10 Napisano piątek o 20:48 3 minuty temu, Świrmok napisał: Jestem odpadem. Hehe Wiemy, że jesteś Filipek, nie musisz nam o tym przypominać.. Serio XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 93 Napisano piątek o 20:49 2 minuty temu, Onaaaa napisał: To był żart tylko gdzie te równouprawnienie dobra to może mieć początek Równouprawnienie jest nawet wygodne dla mnie, bo kobieta też może się wykazać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 93 Napisano piątek o 20:51 Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: A, jak ty wchodzisz, zaczepiasz i plujesz, chociaż nikt z tobą nie rozmawia, to nie łazisz. Spoko Kto cię zaczepia, bo nikt nie chce mieć z tobą do czynienia skoro widzą jak jesteś zafiksowany na punkcie rozliczania ludzi jak naziol w obozie koncentracyjnym . Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 93 Napisano piątek o 20:54 3 minuty temu, Świrmok napisał: Jeżowa niedługo pozna moją siostrę i będziemy mieli trójkąt, a jej brajanek nas nagra. Hehe Z tobą namiotowy nieudaczniku żadna nie chce mieć do czynienia, bo jesteś zyepem i to cię boli . Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 46 Napisano sobota o 09:43 15 godzin temu, Baba napisał: Rok temu kupowałam laptopa, gdy już wiedziałam który chcę, sprzedawca mnie pyta czy myszkę też mi dobrać. Odparłam, że absolutnie, gładzik jest idealny dla mnie. Był mocno zaskoczony. Widział, że nie stoi przed nim 20-tka Pewno chciał powiedzieć: Dziewczyno... idziesz z postępem Tutaj to sobie przeinterpretowalas. To nie kwestia wieku czy postepu, tylko zależy do czego laptop jest wykorzystywany, do pracy bez myszki ni chu chu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach