Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Świrmok

Cała prawda o leżaku

Polecane posty

Ten gruby skuurwiel widzę dalej tak się pluje do jakiś Elek, Malowanych itp. Ludzie ignorujcie tego chwasta. Typ na bank zaniża swój wiek, po 30stce to on na kowbojkach też był jakieś 8 lat temu w 2017, a niby ma 36 chyba ... 50. Ten cweel też wbijał na somosię wtedy i dobra mamę, gdzie pisał pojeebane rzeczy. On ma 18cm tak samo jak ruuchanie co piątek ten prawik. Czemu 13cm nazwa? Sam takie miał konta na kowbo Kiedyś raz z gościa na golasa wrzucił foto, po stylu pisania pamiętam że to on...ulany grubas jakiś ...y wlochaty. To swoje foto co daje to z google grafika 2016. On serio jest z Podlasia, idiiotaa nawet myli jaka w Warszawie jest pogoda. Tylko dla wieśniaka jakaś Wawa to symbol czegoś lol.. kuurwa są duże miasta inne w Polsce. Do tego serio pdf jakiś. Kto normalny po 30stce pisze kuurwa do 12-14 latek na kowbo o zalaniu speermą i inne pojeebane rzeczy, ten skuurwiel jeebany.. jakiś fan chuujowych gier i sprzętu, koleś ma autyzm, mitoman, zboczeniec i biedak, biedak jeebany XD DLA niego Bałtyk to Karaiby kuurwa. Typ naprawia mordę kitem z allegro i sra do zapchanego kibla, pije szczochy ze szklanki, wy serio jeszcze z czymś takim gadacie? On na bank ma obserwację policyjną, rente dla upośledzonych. Powinni go do Tworek wysłać.

Edytowano przez Świrmok

Moderacja jest aktywna i to zły pomysł na hejty  namiotowy głąbie . Poza tym później z nim normalnie gadasz co świadczy że nie masz za grosz godności . Hehe 

Przed chwilą, Get Out napisał:

Moderacja jest aktywna i to zły pomysł na hejty  namiotowy głąbie . Poza tym później z nim normalnie gadasz co świadczy że nie masz za grosz godności . Hehe 

Nie wiem poco wyzywać? Nakręcać ich do hejtu.

Tak będą  po złości blokowali czy  uniemożliwiali normalne pisanie.

Nie jedna osoba ich pobudza do takiej działalności.

Przed chwilą, Fifofa napisał:

Nie wiem poco wyzywać? Nakręcać ich do hejtu.

Tak będą  po złości blokowali czy  uniemożliwiali normalne pisanie.

Nie jedna osoba ich pobudza do takiej działalności.

Piotruś historia homo sapiens potwierdza, że sypanie głowy popiołem nie przynosi pożądanych rezultatów, bo to jak perfumowanie szamba i skuteczniejsze jest pozbywanie się zawartości szamba. Hehe 

2 minuty temu, Get Out napisał:

Piotruś historia homo sapiens potwierdza, że sypanie głowy popiołem nie przynosi pożądanych rezultatów, bo to jak perfumowanie szamba i skuteczniejsze jest pozbywanie się zawartości szamba. Hehe 

To są osoby nadpobudliwe to chyba jest choroba.

Taką osobę wprowadzisz jakimś pisaniem w jakiś tam nastrój choroby to są takie efekty.

Można przeczytać w necie  jakie tam są objawy w necie 

Edytowano przez Fifofa

10 minut temu, Get Out napisał:

Zacytuję jeszcze raz. Podam przykład jakbyś w psychiatryku kusił kogoś kiełbasą toby odgryzł ci rękę 

1 minutę temu, Fifofa napisał:

To są osoby nadpobudliwe to chyba jest choroba.

Taką osobę wprowadzisz jakimś pisaniem w jakiś tam nastrój choroby to są takie efekty.

Można przeczytać w necie  jakie tam są objawy w necie 

Zaufaj mi w tej kwestii, bo jeżeli taki namiotowy nie chce się leczyć to nie ma sensu go żałować. To zbędny balast, to kula u nogi i uświadamianie mu , że jest na końcu przewodu pokarmowego może zmobilizować go do podjęcia leczenia psychiatrycznego. Hehe 

Zacytuję jeszcze raz. Podam przykład jakbyś w psychiatryku kusił kogoś kiełbasą toby odgryzł ci rękę 

Nie dla psa kiełbasa , bo trzeba być decyzyjnym. Hehe 

1 minutę temu, Get Out napisał:

Zaufaj mi w tej kwestii, bo jeżeli taki namiotowy nie chce się leczyć to nie ma sensu go żałować. To zbędny balast, to kula u nogi i uświadamianie mu , że jest na końcu przewodu pokarmowego może zmobilizować go do podjęcia leczenia psychiatrycznego. Hehe 

Każde życie jest cenne każde życie ma sens.

Nawet taki osobnik wiesz przynajmniej  o tym. Mimo woli jakiś to cel w życiu każdy ma na kogoś wpływ.

Edytowano przez Fifofa

8 minut temu, Get Out napisał:

Już się nic nie potwierdza. 

Nawet taki osobnik wiesz przynajmniej  o tym. Mimo woli jakiś to cel w życiu każdy ma na kogoś wpływ.

I to jak! Znaczy ma wpływ.   

Edytowano przez Margherite

5 minut temu, Margherite napisał:

I to jak! Znaczy ma wpływ.   

Patrzysz na takiego osobnika i wiesz nie chciała taka być lub ktoś.

Tak jakbyś wiedziała?

Nawet jak masz sąsiada podobnego naprzykład Leżaka zupę byś mu zaniosła?

Edytowano przez Fifofa

22 minuty temu, Fifofa napisał:

Każde życie jest cenne każde życie ma sens.

Nie znajduje co on dobrego wnosi do społeczeństwa,, bo tutaj jedynie nienawiść swoim zachowaniem . Hehe 

Napisano (edytowany)
12 minut temu, Get Out napisał:

Nie znajduje co on dobrego wnosi do społeczeństwa,, bo tutaj jedynie nienawiść swoim zachowaniem . Hehe 

Zastanów się jakie są tego przyczyny. Ludzie ròzne problemy mają.

Ja w pracy  kierowałem dużą grupą ludzi. Ludzie są różni tacy też. Nie wiedziałem jakie są przyczyny, nieraz zachowania nie miałem styczności.

Forum mi pomogło zrozumieć i ogarnąć  

Sam widzisz coś po coś    jest .

Jak się obchodzić ludźmi nadającymi się do Choraszczy 

Edytowano przez Fifofa

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się