Fifofa 216 Napisano 5 Grudzień (edytowany) Oglądał ktoś choć jeden? Co sądzicie o takim kinie lepsze niż brazylijskie telenowele? Podam przykład ja myślę dramaty i miłości najlepsze są Chińskie Edytowano 5 Grudzień przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 5 Grudzień Albo to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 5 Grudzień To jest dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1422 Napisano 5 Grudzień Co to za dziadostwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 5 Grudzień 13 minut temu, Onaaaa napisał: Co to za dziadostwa Wiesz najsłynniejszy na świecie magic jest i nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1422 Napisano 5 Grudzień 1 minutę temu, Fifofa napisał: Wiesz najsłynniejszy na świecie magic jest i nie ma Znam i czasem oglądałam. A pamiętasz ręce które leczą? To byl czad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 5 Grudzień 11 minut temu, Onaaaa napisał: Znam i czasem oglądałam. A pamiętasz ręce które leczą? To byl czad. Tak Kaszpirowski. Adin dwa TRI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach