Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Świrmok

Różne robale chyba po mnie łaziły, ale potem sobie ogarnąłem namiot i fajnie jest. Lepiej niż w domu. Dużo odmlodnialem na buzi już, i mam wielkie piękne niebieskie oczy xD

Polecane posty

8 minut temu, Świrmok napisał:

Tak

tak, bo masz zupełną rację, prawa natury stanowią: bądź i ufaj sobie, nie próbuj być innym niż jesteś a poza tym wyluzuj bo i tak czeka cię przeznaczenie przed którym nie uciekniesz, przeznaczenie które cię strawi jak będziesz się miotać a pofolguje kiedy inaczej

Znalazłem ten las 10 lat temu, jak chodziłem na spacery jarać trawkę w Anglii, to sobie tu jaralem, i się zajeebiście czułem, bo wiedziałem że mnie nikt tu nie znajdzie, a ja jestem na obczyźnie xD

Teraz nie jaram, ale jak zostałem bezdomny to od razu tu przyszedłem

Edytowano przez Świrmok

16 minut temu, Świrmok napisał:

Znalazłem ten las 10 lat temu, jak chodziłem na spacery jarać trawkę w Anglii, to sobie tu jaralem, i się zajeebiście czułem, bo wiedziałem że mnie nikt tu nie znajdzie, a ja jestem na obczyźnie xD

Teraz nie jaram, ale jak zostałem bezdomny to od razu tu przyszedłem

sądzę, że myślisz tak: na szczęście teraz jestem już starszy i po tylu latach wiem, że nie ma miejsca na tym całym wielkim świecie gdzie nikt mnie nie odnajdzie, a na pewno tzw. dobrzy ludzie, dla których mimo, iż jestem bezużyteczny postarają się mnie postawić na nogi chyba, że tego sam nie chcę, ale chcę, więc i są, gdyż tak chcę, a to oni: 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować