Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 6, 2025 Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 6, 2025 Przed chwilą, _RC+ napisał: Ja pomyłem podłogi, a moja mi okna wypucowała. A ty co tam będziesz porządkował? Całe mieszkanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 6, 2025 2 minuty temu, _RC+ napisał: A za złotą kurę kiedy masz plany się zabrać? Już jest w inpostu więc poniedziałek wtorek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 6, 2025 13.02 już zaczyna padac tesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 6, 2025 9 minut temu, _RC+ napisał: No już powoli Sony przegrywa całą batalię. Raczej standard u sony zaraz ps6 to ps4 powinno być dawno olane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 6, 2025 10 minut temu, _RC+ napisał: No już powoli Sony przegrywa całą batalię. Sami sobie bata krecom bo jest nagroda za wykrycie krytycznej luki 10tyś $ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 441 Napisano Grudzień 6, 2025 Śpiesz się i uwijaj, bo do Wielkanocy tylko 4 miesiące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach