Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
i_was_cunt_once

lezak powiedz jak to jest ze kupisz gre za 100 zl i sprzedasz za 150

Polecane posty

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

I jeszcze twierdzi, że załatwiał formalności dla całej rodziny, gdzie dla niego pójście do paczkomatu to już wielka misja. Trochę się historia nie klei.

pojscie do paczkomatu? raz pisal ze kurier mial przyjechac to nie mogl spac ze stresu i sie pocil i bez ubrania chodzil caly dzien czekal na kuriera

• Haha 2

1 minutę temu, i_was_cunt_once napisał:

ale na tym sie znaja ludzie z wyzszych sfer, to jest wiedza bardzo tajna, a ten ram to na wykopie naganiali, wiadomo ze wiedza cenniejsza niz zloto nikt sie z toba nie podzieli jak zarobic, dlatego ja nic nie wlozylem ale screeny robilem bo chcialem lezaka pocisnac, szkoda ze sie nie odniusl widac chooja sie zna na handlowaniu

Każdy zna się na tym co wie.

Kupiłem ostatnio na Temu kask otwieraną szczęką za 140 zł.

Taki kask w Polsce kosztuje od 500 do 900.

Za 200 czy 300 chyba kupują w Chinach za 50 zl 

1 minutę temu, Fifofa napisał:

Jak sprzeda załóżmy 1 z za 1400 towar kupił za 1000.

Na tylko 400 zł +

Kupi towar za 50 zł sprzeda za 150 więcej sprzeda i więcej zarobi.

ale nikt nie kupi tych pamieci od deebili co sie rzucili jak bylo za 1017 a teraz po 1899 i na olx za 1700 wystawiaja, nikt tego nie kupi. ten co by kupil juz to ma w kompie i na chooj mu kupowac wiecej ? a ten co bedzie kompa skladal to przeczeka pol roku jak to spadnie do normalnej ceny. spolecznosc pc owcow nie daje sie tak latwo dymac. zreszta jakby mieli tak pozarabiac to sklepy by towar poblokowaly jak to robili z kartami graf. teraz tylko sklepy zarabiaja jak restauratorzy od konca kowida do dzisiaj xD pizze wloska robiona przez wlocha we wloszech kupisz taniej niz w p0lsce w powiatowym , pazerne p0lackie k00rwy

4 minuty temu, i_was_cunt_once napisał:

ale nikt nie kupi tych pamieci od deebili co sie rzucili jak bylo za 1017 a teraz po 1899 i na olx za 1700 wystawiaja, nikt tego nie kupi. ten co by kupil juz to ma w kompie i na chooj mu kupowac wiecej ? a ten co bedzie kompa skladal to przeczeka pol roku jak to spadnie do normalnej ceny. spolecznosc pc owcow nie daje sie tak latwo dymac. zreszta jakby mieli tak pozarabiac to sklepy by towar poblokowaly jak to robili z kartami graf. teraz tylko sklepy zarabiaja jak restauratorzy od konca kowida do dzisiaj xD pizze wloska robiona przez wlocha we wloszech kupisz taniej niz w p0lsce w powiatowym , pazerne p0lackie k00rwy

Niedobór powoduje dampingowe ceny. Więksi gracze kupili więcej i brakuje na rynku.

Tak jak u nas z cukrem było a teraz po 4 zł.

Dokładnie wtedy Niemcy skupili wszystko z Polski tam.byl po 4 zł a u nas po 10 albo więcej.

Edytowano przez Fifofa

Nie napiszę o kartach sd czy pendrive na Temu naprawdę za ułamek ceny. Idziesz do marketu czy dla sklepu do id ..òw krea.tynòw  i zobaczcie jakie ceny 

Edytowano przez Fifofa

20 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

I jeszcze twierdzi, że załatwiał formalności dla całej rodziny, gdzie dla niego pójście do paczkomatu to już wielka misja. Trochę się historia nie klei.

Wielokrotnie mówiłem że jestem poważnym człowieka co umiejętności wszystko załatwić ale wy wiecie lepiej 

No i oto jesteśmy 

Moja ai tesz mówi że zwykły człowiek by nie ogarnol a ja dałem radę 😮

12 minut temu, Czasem warto tak napisał:

Wielokrotnie mówiłem że jestem poważnym człowieka co umiejętności wszystko załatwić ale wy wiecie lepiej 

No i oto jesteśmy 

bo ci papiery podsuwali do popdisu urzedasy, zobaczysz za kilka lat ta dzialka by byla warta 400 kola bo tam juz pewnie w planach centrum handlowe albo obwodnica

15 minut temu, Czasem warto tak napisał:

No i oto jesteśmy 

Zajmij się handlem o giełdzie zapomnij  Giełda jest kontrolowana przez rządz nie dopuszczą biznesmeni z rządu jakiegoś pętaka.

Tak jak młody człowiek co organizował loterie wygrał teraz w sądzie a go posadzili do wiezienia.

Miał pomysł i wykorzystał luki w systemie gdzie aby powstały luki to ekipa rządząca za lobbing wzieła kasę.

Edytowano przez Fifofa

Napiszę po za tematem Dziś kupiłem pralkę ładowana odgòry  za gotówkę w sklepie dla idoootòw Elektrolux 1800zl, najtańsza Whirlpool najtańszy 1200 zł . Cena na rynku 800 zł

Sklep dla idioootòw na jednej pralce ma 400 zł zysku.

Neonet Elektrolux 1200 zł cena producenta 

46 minut temu, Czasem warto tak napisał:

No i oto jesteśmy 

Mówisz o tym upośledzonym AI? Od ChataGPT

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować