Zapent 4 Napisano 57 minut temu Zimno w namiocie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SerniQ 0 Napisano 56 minut temu (edytowany) Ciepło, mam rozpiete.drzwi Niedługo przestane tu pisać bo mnie moderator ciągle banuje i kasuje Edytowano 56 minut temu przez SerniQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 4 Napisano 56 minut temu Przed chwilą, SerniQ napisał: Ciepło, mam rozpiete.drzwi Niedługo przestane tu pisać bo mnie moderator ciągle banuje i kasuje To ile tam stopni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SerniQ 0 Napisano 55 minut temu Nie wiem Ja siedzę.z.kilkoma kumplami na forum na którym nie ma moderacji, jak chcesz to możesz wpaść do nas,.bo tam sobie nabijamy posty i piszemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 4 Napisano 54 minuty temu Przed chwilą, SerniQ napisał: Nie wiem Ja siedzę.z.kilkoma kumplami na forum na którym nie ma moderacji, jak chcesz to możesz wpaść do nas,.bo tam sobie nabijamy posty i piszemy 12 stopni. I tak wyglądają zimy w UK? Ale ciepło macie tylko uważaj na meneli żeby cię nie napadli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SerniQ 0 Napisano 54 minuty temu Na saunie nie dawno byłem to jestem rozgrzany, ja w samym t shirt leze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SerniQ 0 Napisano 54 minuty temu Chyba tu się zadni nie kreca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i_was_cunt_once 10 Napisano 42 minuty temu 11 minut temu, Zapent napisał: 12 stopni. I tak wyglądają zimy w UK? Ale ciepło macie tylko uważaj na meneli żeby cię nie napadli ja moge pojechac do birmingam i bede szukac tego smieecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SerniQ 0 Napisano 41 minut temu Nigdy mnie nie znajdziesz tumanie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i_was_cunt_once 10 Napisano 41 minut temu polamie mu palce bo za duzo pisal, utne mu jezyk bo za duzo paplal, utne mu nos bo za duzo weszyl, wykluje mu oczy bo za duzo widzial, utne mu uszy bo za duzo slyszal. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i_was_cunt_once 10 Napisano 40 minut temu Przed chwilą, SerniQ napisał: Nigdy mnie nie znajdziesz tumanie xD jak bym chcial to bym cie znalazl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SerniQ 0 Napisano 38 minut temu Galeczke byś mi zrobil xD Zesrałbys się smeagolu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SerniQ 0 Napisano 36 minut temu Moglbys mnie znaleźć w jazz klubie i zobaczyć jak gram na bębnach xD możemy się umówić A jaka masz wieze i sprzęt hi fi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 0 Napisano 16 minut temu Śmieciara przyjechała i wywiozła tipi na wysypisko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Textures 0 Napisano 15 minut temu Śmieciara Gienia haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Textures 0 Napisano 5 minut temu Myślę że Agatka odeszła dlatego że ja banowali i tematy do kasacji i tak samo nimfetka też dlatego odeszła Dostała bana na IP i żegnaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Textures 0 Napisano 4 minuty temu Chamskie to że cię zbanuja to wszystkie posty kasują. Masakra, chamski system Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach