Onaaaa 1407 Napisano 7 Grudzień 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Owszem, ale woli oberażać innych tutaj, bo myśli, że frustracja pomoże. Nie pomoże a będzie jeszcze gorzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano 7 Grudzień Przed chwilą, Czasem warto tak napisał: Nie potrzebuje ale wreszcie znalazłem zdjęcie jak wyglądał Myślałam że chcesz kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano 7 Grudzień 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Myślałam że chcesz kupić. Z lego może ten oryginalny za brzydki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 417 Napisano 7 Grudzień 6 minut temu, Onaaaa napisał: Nie pomoże a będzie jeszcze gorzej. Na to wygląda, dlatego jest tylko jedno wyjście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano 7 Grudzień 9 minut temu, Textures napisał: Leżak nielepszy, gruby upasiony knur z podlasia 230kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano 7 Grudzień Dumbo znowu dzisiaj speszylem huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano 7 Grudzień 10 minut temu, Spaghetti... napisał: Na to wygląda, dlatego jest tylko jedno wyjście Jakie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano 7 Grudzień 5 minut temu, Czasem warto tak napisał: 230kg Za mało. Gdzieś 345 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 417 Napisano 7 Grudzień 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Jakie? Łóżko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano 7 Grudzień Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Łóżko Masz rację i z misiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 417 Napisano 7 Grudzień Przed chwilą, Onaaaa napisał: Masz rację i z misiem Groszkiem Grzesiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano 7 Grudzień 7 minut temu, Onaaaa napisał: Masz rację i z misiem Ciężko jest przetrwać dlatego elka kradnie mleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano 7 Grudzień Przed chwilą, Czasem warto tak napisał: Ciężko jest przetrwać dlatego elka kradnie mleko Myślę że kradzież mleka byłaby najgłupsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano 7 Grudzień 9 minut temu, Spaghetti... napisał: Groszkiem Grzesiem Tak ale lubię też marchewkę Marysie z dzieckiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano 7 Grudzień Przed chwilą, Onaaaa napisał: Myślę że kradzież mleka byłaby najgłupsza. Miała szczęście że policji nie wezwali tylko musiała wszystko od nowa wypikac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano 7 Grudzień Ale w sumie tak se wyobrażałem jakby musiało się stać to lepiej że elka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 417 Napisano 7 Grudzień 8 minut temu, Onaaaa napisał: Tak ale lubię też marchewkę Marysie z dzieckiem Marysia jest moja, Ty dziś śpisz z facetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 66 Napisano 7 Grudzień 6 godzin temu, Textures napisał: Szkoda na was czasu, bo jak pisze normalnie, to zaraz obrażacie buahahaha Przeprosin chcą, ssijcie mi kutange frajerzy. Zasługujecie jedynie na wpiërdol albo nowotwór i powolna smierc. Żegnam [czesc] Nigdy nie piszesz normalnie, obrzydliwcu. Idź wracaj do swojego tipi, tam masz pluskwy, twoje jedyne przyjaciółki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 205 Napisano 7 Grudzień 36 minut temu, Icebound Harpy napisał: Nigdy nie piszesz normalnie, obrzydliwcu. Idź wracaj do swojego tipi, tam masz pluskwy, twoje jedyne przyjaciółki. Dzień dobry on i tak ma ciężkie życie i choroby. Zacząć go ignorować ty jedna z nim piszesz, albo chłopy przebrane za baby. Piszesz z nim negatywnie, jednak on chce pisać obojętnie jaką kobietą zawsze tak miał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 205 Napisano 7 Grudzień Pamiętam pisał z jakąś kwinerią. Przestała pisać albo zrezygnowała przeżywał z rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 157 Napisano 7 Grudzień 8 godzin temu, Onaaaa napisał: Czyli jakieś kraść jakby co Ferrari rzuca się w oczy i łatwo namierzyć. Nie każdy serwis podejmie się naprawy i jeśli już , to wiąże się z ogromnymi kosztami i rozciąga w czasie co do części zamiennych. Wysokie OC i już tylko przegląd z 10k. kosztuje. Ogólnie kłopotliwy rydwan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 157 Napisano 7 Grudzień 1 godzinę temu, Fifofa napisał: Pamiętam pisał z jakąś kwinerią. Przestała pisać albo zrezygnowała przeżywał z rok. Bo nic tak nie jest skuteczne na atencjusza jaj olanie go i jak mu nie odpisują, to zaczyna spamować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach