Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 6, 2025 Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konusek 1 Napisano Grudzień 6, 2025 10 minut temu, Czasem warto tak napisał: Tak To na bogato skąd masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 6, 2025 1 minutę temu, Konusek napisał: To na bogato skąd masz? Od ciotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konusek 1 Napisano Grudzień 6, 2025 Przed chwilą, Czasem warto tak napisał: Od ciotki Powodzi się w środmieściu wawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 6, 2025 Przed chwilą, big buu napisał: Na bahato dzisiaj w Świętokrzyskiem A nie wiem a co się dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 6, 2025 1 minutę temu, Konusek napisał: Powodzi się w środmieściu wawa Tak ciotka tesz 40tyś dostała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 6, 2025 Przed chwilą, Textures napisał: A schab to jakiś rarytas? Ja po schabie to rzygam Wolę jeść gvwno Klaudiusza niż schab wędzony Dobra szynka 100% polskiego mięsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 6, 2025 Przed chwilą, Textures napisał: Powinieneś wiedzieć co się dzieje w świętokrzyskim, przecież tam jesteś właśnie A chyba nigdy mnie nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 6, 2025 Przed chwilą, Textures napisał: A ta ziemia to z Podlasia? Pod Warszawą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 6, 2025 2 minuty temu, Textures napisał: Tak ci się tylko wydaje, za dużo się oparów stolca nawdyychales z sedesu i wydaje ci się że jesteś w jakaś Warszawa, bo ci się mylą województwa xD Nie mylom ja od urodzenia z mazowieckiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 6, 2025 3 minuty temu, Textures napisał: No dobrze, ale co mnie to? Dla mnie WAWA to wiocha jak każda inna i nie wiem czym się kürwa podniecasz, leszczu Nigdy się nie podbiecam to wy macie problemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach