Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 7, 2025 (edytowany) 12.52 goldhen bluray minimalist biała płyta w pudełku bluray niebieski I podstawka pod ps2 fat niebieski z emiratow arabskich nowa boxie Oraz od ciotki jakąś paczke dostalem przedwczoraj ciuchy z czekolada Edytowano Grudzień 7, 2025 przez Czasem warto tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano Grudzień 7, 2025 Ja 4 i aż 4. Pościel, kapciuchy, perfumy i poduszkę. Do widzenia i dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 7, 2025 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ja 4 i aż 4. Pościel, kapciuchy, perfumy i poduszkę. Do widzenia i dobrej nocy Może coś jeszcze kupie jak sis by przelala 100£ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 7, 2025 Albo jak sprzeda mi się jakaś płyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 7, 2025 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ja 4 i aż 4. Pościel, kapciuchy, perfumy i poduszkę. Do widzenia i dobrej nocy Ja materac muszę kupić tylko nie wiem czy 90 czy 140 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 7, 2025 26 minut temu, _RC+ napisał: A z Kościoła będzie jakaś paczka świąteczna? A nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 7, 2025 Ale podstawka 13zl drozsza od ps4 slim to jest popiepszone z retro rarytasami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 7, 2025 Jak miałem na allegro dać 199 za uzywanom to wolę nowom 233 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 7, 2025 1 minutę temu, _RC+ napisał: Im więcej produkt schodzi tym mogą niższą cenę oferować bo odbijają na masówce koszta produkcji. Im mniej, tym cena automatycznie się zwiększa. Zobacz jak trudno dostać dobry pad zastępczy do PS2 z kablem - a jak już są to cena wysoka. No ale fak żeby kawałek plastiku tak polecial z cenami niestety w ps2 fat nie da się oszukac podstawka ma specyficzne kolory napisu PS2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 7, 2025 3 minuty temu, _RC+ napisał: Im więcej produkt schodzi tym mogą niższą cenę oferować bo odbijają na masówce koszta produkcji. Im mniej, tym cena automatycznie się zwiększa. Zobacz jak trudno dostać dobry pad zastępczy do PS2 z kablem - a jak już są to cena wysoka. Orientujesz się czy pops ps2 obsługuje karty pamięci ps1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 7, 2025 Przed chwilą, _RC+ napisał: No... to już drukarka 3d by na luzie zrobiła... tylko ten błękit specyficzny z PS2. No właśnie tego koloru nie do podrobienia od razu będzie widać podrubke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 7, 2025 A rok czekałem od remontu sypialni by fatce dokupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 7, 2025 Bo tak myślę jeszcze pada ps1 i kartę pamięci ps1 Jeśli wpadnie hajs za płytę lub od sis mógłbym prezenty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 7, 2025 Przed chwilą, _RC+ napisał: On zdaje się używa pliku który emuluje kartę pamięci Też się obawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 7, 2025 Tyle dobrze że w tym roku cípek nie planuje wibratorow urzędowych zapłacić Co w tamtym Z gier na płytach to może coś wezmę jeszcze jak crysis i airblade tak dla nostalgii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 7, 2025 1 minutę temu, _RC+ napisał: A weź dokup oryginalną PS3 Fat by mini rysek nie było na obudowie... to jest zagwozdka dla kolekcjonera... a PS2 było matowe, jak PS4 tu jestem kumaty mam obudowę ps3 fat nowom sprzedalem tylko bebech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 7, 2025 Także u mnie kiedyś stanie ps3 fat jak nowe bo mam swoją obudowę nigdy nie przetartom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 7, 2025 1 minutę temu, _RC+ napisał: A na tym GC coś grałeś? Nie tylko przetestowalem i stoi na kallax Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 7, 2025 Kabel mam słaby composit i jest mydlo trzeba komponent lub rgb lub hdmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 7, 2025 4 minuty temu, _RC+ napisał: A na tym GC coś grałeś? Wszystko kase ciągle tu 23zl kabel tam coś i tak cały czas na razie będę te 16szt gromadzil z okazji 100-200zl na sztukę a potem akcesoria do nich jak kabelki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 7, 2025 Przed chwilą, _RC+ napisał: Aha czyli sprzedałeś trójkę. Bo kiedyś zdaje się miałeś. Tak miałem fatke od premiery padła i sprzedałem bebech za 850 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 7, 2025 Teraz mam slim w salonie i superslim w sypialni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 7, 2025 Przed chwilą, _RC+ napisał: A masz pojęcie co tam mogło paść? Bardziej sekcja zasilania czy CPU np? Nie wiem co padło kupiłem nowy zasilacz i nie wstala więc zasilacz oddalem i sprzedakem bebech bez obudowy wtedy fatki dużo byly warte bo ps2 w środku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 7, 2025 Przed chwilą, _RC+ napisał: No, ale fat była piękna. Wolałem Xboxa 360 bo IMO był generalnie lepszą konsolą, a już na pewno do gier multiplatformowych, no ale z wyglądu PS3 fat była bardzo ładna, slim taka sobie, a super slim paskuda Super slim jest faktycznie okropna ale za to cicha Slim jest fajna bardzo pasuje obok ps4 slim Fatke kiedyś wskrzesze na kallax żeby się prezentacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 7, 2025 Teraz to ps3 fat bym celowal byle wstawala może być laser trup może być obudiwa zajechana byle bebech dorwac za ~100 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 7, 2025 2 minuty temu, _RC+ napisał: Wii U też ładna i zgrabna była. Ta i tesz zbierala rysy chciałem kupić na hossie 2021 na ebay ale mi się nie udało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 7, 2025 Ogólnie przelalem na paypal 5tyś i nie doszlo reklamacji telefony i kase odzyskalem ale już drugi raz się nie zdecydowałem teraz ebay można płacić kartą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 7, 2025 Przed chwilą, Ali Baba napisał: allegro? kiedys kupowalem x360 za 40-50zl do naprawy. powinno cos z ps3 być No ale powoli ja mam 15 konsol do kupienia i sobie to rozkoze na cały 2026 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 7, 2025 Nie chce mieć popsutych na kallax tylko okazje do 200zl wszystkie sprawne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 7, 2025 1 minutę temu, Grabaż amator wiejski napisał: Albo z MOPSu dla żyjących w ubóstwie? Nie mops mi odmówił i nie mamy kontaktu wgl ale kościóła sąsiad może coś dać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach