Mgła 270 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Bo gardzę typem od samego początku proste. Dlatego pisałam wcześniej że pytanie retoryczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 20 godzin temu Ja tobą nawet nie gardzę, bo taki przegryw to mi koło Hua lata. Lubię się tylko znęcać nad takimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 15 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Zdaje się nie lubi pewnych postaw, te co wymieniłam 3. czy jesli bede chcial dokopac malowanemu to moge napisac o kims kto mi cos na niego powiedzial? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 77 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Czyli dotarło a teraz waruj. Skończyłem z tobą. Możesz sobie dopisać kolejną kompromitację w CV. Nadal nie ma tego skrina bo może jakaś bzdura, a ty robisz burzę w szklance wody i jak sprzedałeś jedną, sprzedasz kolejną. To internet głupcze , a ty traktujesz to jak jakieś CV realne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paprykarz szczecinski 46 Napisano 20 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Może i robią ale nie powinni. Ja bym nie chciała by moje ktoś komuś wrzucał choć pisze nieciekawie. A chciałabyś zeby ktos paradował z twoim zdjęciem na awatarze na prześmiewczym podszywie? Tak twoj funfel robił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Nadal nie ma tego skrina bo może jakaś bzdura, a ty robisz burzę w szklance wody i jak sprzedałeś jedną, sprzedasz kolejną. To internet głupcze , a ty traktujesz to jak jakieś CV realne. Obudź się. Skrin nie jest już tutaj potrzebny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 77 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Ja tobą nawet nie gardzę, bo taki przegryw to mi koło Hua lata. Lubię się tylko znęcać nad takimi Za bardzo przeżywasz i to bzdury jakieś co wyklucza abyś miał dystans do tego miejsca . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Ali Baba napisał: czy jesli bede chcial dokopac malowanemu to moge napisac o kims kto mi cos na niego powiedzial? Śmiało możesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 138 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Zdaje się nie lubi pewnych postaw, te co wymieniłam 3. Za to każdy tu uwielbia postawę wywalania większości z priva na forum i to jeszcze nie wiadomo ile czasu po fakcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 77 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Obudź się. Skrin nie jest już tutaj potrzebny Tak ci się tylko wydaje i tak się pocieszaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 15 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, paprykarz szczecinski napisał: Może go mierzi hipokryzja? albo mój syndrom- nie potrafi zrozumieć zjawiska obrończyń kompletnego idjoty z zapędami peedo? mierzi go hipokryzja widma i elki, ale jego samego juz nie? ja prdle zaraz sobie żygne...macie po 30czy 40 lat a wyciagacie sobie jakies brudy sprzed roku podpierajac sie plotami bo ktos cos powiedzial... to nie moja bajka. banda debbili.. i sie cieszą i klaskają 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 270 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Ali Baba napisał: czy jesli bede chcial dokopac malowanemu to moge napisac o kims kto mi cos na niego powiedzial? O kimś źle? No jest to jakiś sposób na dokopanie, tylko że paskudny, ale wybiera się to jeśli ma się myślenie coś z rodzaju "cel uświęca środki". Albo tak: "Bardziej mnie coś w kimś wkurza, niż liczę się z tą osobą którą wykorzystam przeciw niemu." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Za bardzo przeżywasz i to bzdury jakieś co wyklucza abyś miał dystans do tego miejsca . Podoba mi się, że już tak nie szczekasz i spokorniales. Wystarczy odpowiedni kaganiec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 211 Napisano 20 godzin temu 6 minut temu, Mgła napisał: Hmm dobre pytanie. Bo wyśmiewanie się mogło być udawane w jakimś celu. Albo bo mimo to się chce coś od tej wysmiewanej osoby uzyskać np atencję Ale kombinujesz xd wyśmiewala typa w prywatnej rozmowie a nie publicznie bo chciała jego atencji, to bardzo logiczne xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 15 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Śmiało możesz no to jest druga czesc pytania bo ciekaw co na mnie gadaly pewne osoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 211 Napisano 20 godzin temu (edytowany) Prędzej się zgodziła żeby u Malowanego zapunktować bo ona każdemu przytakuje we wszystkim:D Edytowano 20 godzin temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 270 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Za to każdy tu uwielbia postawę wywalania większości z priva na forum i to jeszcze nie wiadomo ile czasu po fakcie. Dlatego uważam od dawna, że pod tym względem macie podobnie. Paple, plotkarze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 270 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Ale kombinujesz xd wyśmiewala typa w prywatnej rozmowie a nie publicznie bo chciała jego atencji, to bardzo logiczne xD Atencji obu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Ali Baba napisał: no to jest druga czesc pytania bo ciekaw co na mnie gadaly pewne osoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 15 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: aha czyli powiesz w swoim czasie. dawaj teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Prędzej się zgodziła żeby u Malowanego zapunktować bo ona każdemu przytakuje we wszystkim:D Przetłumacz teraz to widmoki, bo chłopak chyba jeszcze w głębokim szoku i pieluchę trzeba zmienić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 77 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Podoba mi się, że już tak nie szczekasz i spokorniales. Wystarczy odpowiedni kaganiec. Po prostu mnie tu nic nie zdziwi więc niczym nie zaskoczysz i to wygląda jakbyś otworzył szampana a tam woda gazowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paprykarz szczecinski 46 Napisano 19 godzin temu 3 minuty temu, Kocopoł napisał: Prędzej się zgodziła żeby u Malowanego zapunktować bo ona każdemu przytakuje we wszystkim:D Ale skriny z duupy sie tam nie wzięły tez.;) rozumiem ze wstawiała fragmenty rozmow z komentarzem ‚pa jaki fajny kolega’ tłumaczenie jak dla jeża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Ali Baba napisał: aha czyli powiesz w swoim czasie. dawaj teraz Staram się nie wywalać nic na osoby, które szanuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Po prostu mnie tu nic nie zdziwi więc niczym nie zaskoczysz i to wygląda jakbyś otworzył szampana a tam woda gazowana. A jeszcze nie dawno co innego pisałeś, a teraz nic cię tu nie zdziwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 138 Napisano 19 godzin temu 4 minuty temu, Mgła napisał: Dlatego uważam od dawna, że pod tym względem macie podobnie. Paple, plotkarze. No nie podobnie, różnicy się głównie tym że ja nic co się dowiedziałam o kimś innym nie wywalalam na forum w temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paprykarz szczecinski 46 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Po prostu mnie tu nic nie zdziwi więc niczym nie zaskoczysz i to wygląda jakbyś otworzył szampana a tam woda gazowana. Ojooo. Jak mu fajeczka jeszcze bardziej zmiękła i te posty o niczym byleby coś napisać;) gdybys nie był degeneratem i stalkerem, to nawet byłoby mi ciebie zal. No zdecydowanie nie twoj dzień 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 77 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Przetłumacz teraz to widmoki, bo chłopak chyba jeszcze w głębokim szoku i pieluchę trzeba zmienić. Nie wiem czym ty się jeszcze podniecasz, bo jakbyś mnie wyhejtował to jeszcze bym zrozumiał, a nie czymś takim, bo ja nie takie nadużycia już widziałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: No nie podobnie, różnicy się głównie tym że ja nic co się dowiedziałam o kimś innym nie wywalalam na forum w temacie. Tylko na priv i za to szacun Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 77 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: A jeszcze nie dawno co innego pisałeś, a teraz nic cię tu nie zdziwi Tylko w twoich urojeniach co innego pisałem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach