mr_Kumpir 143 Napisano 54 minuty temu a wy spicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Merlin Mongol 6 Napisano 54 minuty temu ja siedze i ogladam jak chinczyk strzela z luku 108 kg naciagu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Merlin Mongol 6 Napisano 53 minuty temu tesknie za miszluft, szkoda ze jej nie ma terraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Merlin Mongol 6 Napisano 52 minuty temu ledwie ostatnie piwko dopijam i klad e sie spac, moglem zwalic konia ale zapomnialem, a teraz chyba mi juz nie stanie tyle wypilem..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Merlin Mongol 6 Napisano 45 minut temu zaraz ide spac , jednak konia zwale jutro rano chyba, za duzo alko na dzis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 568 Napisano 24 minuty temu 30 minut temu, mr_Kumpir napisał: a wy spicie ? Już po kawie i śniadaniu Jadę do pracy, bo czas pozyskać flotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 568 Napisano 22 minuty temu Jeden spam na forum. Mongoł nieźle dał czadu i w czosnek, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antix 2 Napisano 21 minut temu (edytowany) 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Już po kawie i śniadaniu Jadę do pracy, bo czas pozyskać flotę I dobrze nasza łysinko kochana Najważniejsze że już wszystko dobrze u cb i możesz pracować Edytowano 20 minut temu przez Antix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 568 Napisano 13 minut temu 6 minut temu, Antix napisał: I dobrze nasza łysinko kochana Najważniejsze że już wszystko dobrze u cb i możesz pracować Witaj Praviku z Maxmodels Też jedziesz do pracy? I gdzie rozładunek? Mnie się skończył urlop, a tobie też? Po co te zaczepki, jak nie jestem zainteresowana? Także won ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antix 2 Napisano 11 minut temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Witaj Praviku z Maxmodels Też jedziesz do pracy? I gdzie rozładunek? Mnie się skończył urlop, a tobie też? Po co te zaczepki, jak nie jestem zainteresowana? Także won ode mnie. L4 na czas pobytu w psychiatryku to nie urlop. Ja mam wolne dzisiaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 568 Napisano 7 minut temu 1 minutę temu, Antix napisał: L4 na czas pobytu w psychiatryku to nie urlop. Ja mam wolne dzisiaj. Skończ siedzieć mi na profilach i pisać do mnie, bo w końcu cie zgłoszę. Do roboty nierobie Ty masz 35 lat wolne i prześladujesz ludzi w sieci mitomanie. Żebyś chociaż był mądry, a tu zawistny owsik Nie pamiętam kiedy byłam na L4. Więc odbij i idź spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antix 2 Napisano 4 minuty temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Skończ siedzieć mi na profilach i pisać do mnie, bo w końcu cie zgłoszę. Do roboty nierobie Ty masz 35 lat wolne i prześladujesz ludzi w sieci mitomanie. Żebyś chociaż był mądry, a tu zawistny owsik Nie pamiętam kiedy byłam na L4. Więc odbij i idź spać. kurrrwaa martwiłem się o ciebie, bałem się że wykitowałaś, ale dzięki Bogu żyjesz. Edytowano 3 minuty temu przez Antix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach