Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Monarchini incognito

Wraz z powrotem przodownicy pracy wróciło kasowanie. Przypadek?

Polecane posty

5 minut temu, Icebound Harpy napisał:

Ciebie ktoś prosił o zdanie? No właśnie. 

Nie musisz prosić i tak się wypowiem.

4 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

Jeszcze godzinka i się zawijam, dziś - jak tydzień temu - zrobię pastę aglio oglio. Ooo, kocham futerka. Sztuczne czy prawdziwe? Udanych łowów. 💜 

Wyprzedaż jest w galeriach, chociaż nie lubię chodzić po takich sklepach, ale w ciemno na 'oko' kupić się nie da. Bo trzeba mierzyć 🙂Oczywiście, że sztuczne, takie sięgające do tyłka 😛

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Wyprzedaż jest w galeriach, chociaż nie lubię chodzić po takich sklepach, ale w ciemno na 'oko' kupić się nie da. Bo trzeba mierzyć 🙂Oczywiście, że sztuczne, takie sięgające do tyłka 😛

Też muszę najpierw przymierzyć. Dlatego nie przepadam za zakupami z neta. Często coś wygląda zupełnie inaczej, niż w rzeczywistości. Poza tym trzeba dotknąć, czy ma miękką strukturę…

5 minut temu, RitardModeracja napisał:

Idź i zabieraj namiotowca, od razu się oczyści atmosfera. 

Edytowano przez Icebound Harpy

Przed chwilą, Icebound Harpy napisał:

Też muszę najpierw przymierzyć. Dlatego nie przepadam za zakupami z neta. Często coś wygląda zupełnie inaczej, niż w rzeczywistości. Poza tym trzeba dotknąć, czy ma miękką strukturę…

Ja muszę się wiedzieć w lustrze, przymierzyć rozmiar, a nie od czapy zamówić przez internet 😄Przez internet to tylko kosmetyki, garnki, chochle do zupy i talerze na rolady śląskie 🤣🤣

3 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

Idź i zabieraj namiotowca, od razu się oczyści atmosfera. 

Nie wzywaj go, bo znowu będzie miał atak i będzie po temacie. 

6 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Nie wzywaj go, bo znowu będzie miał atak i będzie po temacie. 

plywa w bajorku, wroci, przeczyta i rokreci chaos.

18 minut temu, RitardModeracja napisał:

Niektórym we łbach się już do reszty przewracało i kompletnie nie pojmują idei forum ci rzucający te bezsensowne teksty, że ktoś się odzywa nieproszony czyli uwaga robi dokładnie to, do czego forum służy.😂

• Haha 2

4 minuty temu, Ali Baba napisał:

plywa w bajorku, wroci, przeczyta i rokreci chaos.

Raczej pogrubiony chaos 😄

19 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Ja muszę się wiedzieć w lustrze, przymierzyć rozmiar, a nie od czapy zamówić przez internet 😄Przez internet to tylko kosmetyki, garnki, chochle do zupy i talerze na rolady śląskie 🤣🤣

Ewentualnie jakieś klamry do włosów, spinki, frotki. A z kosmetykami też muszę najpierw powąchać, jestem wybredna nawet jeśli chodzi o zapach kremu, chyba, że już jakiś sprawdzony. Nie lubię cytrusowych nut. Jak było w Switzerland? 🇨🇭 Świstak zobaczony? 

10 minut temu, salix napisał:

Niektórym we łbach się już do reszty przewracało i kompletnie nie pojmują idei forum ci rzucający te bezsensowne teksty, że ktoś się odzywa nieproszony czyli uwaga robi dokładnie to, do czego forum służy.😂

Wezwałam Cię do odpowiedzi? Nie? Pała.

23 minuty temu, salix napisał:

Wiesz co nie ma sensu z nią nawet dla beki bo w swojej pretensjonalnosci jest totalnie żałosna. A to ze ma poṣ̌rane jak każdy kto ma pretensje ze na forum publicznym ludzie się wtrącają to już swojo drogo xD

10 minut temu, RitardModeracja napisał:

Wiesz co nie ma sensu z nią nawet dla beki bo w swojej pretensjonalnosci jest totalnie żałosna. A to ze ma poṣ̌rane jak każdy kto ma pretensje ze na forum publicznym ludzie się wtrącają to już swojo drogo xD

Ona jest kompletnie zalosna i infantylna jak na swój wiek. I mam spory mindfuck w jej obrazie bo niby stare baby na profilu i ciuchy śmierdzące naftalina, poza na wielko humanistkę i kino z lat 20, a głupota, brak klasy i nieogarnięcie jakiejś siksy z patologii. Skad ta baba sie urwala?

Edytowano przez paprykarz szczecinski

Proponuję jednej i drugiej troszkę dystansu, bo wychodzi na to, że za bardzo to forum przeżywacie. Albo za robotę się wziąć. Ani jednej ani drugiej nie prosiłam o wypowiedzenie się, ale jak zwykle trzy grosze musiały wtrącić. A zwłaszcza ty - tubo - ostatnio sie zbytnio ekscytujesz, na co dałaś upust w ostatnich tygodniach robiąc swoje kilkustronicowe anaIizy psychologiczne osób, które mają Cię totalnie gdzieś. To na tyle, zbyt duzo literek ci poświęciłam. 

16 minut temu, paprykarz szczecinski napisał:

Ona jest kompletnie zalosna i infantylna jak na swój wiek. I mam spory mindfuck w jej obrazie bo niby stare baby na profilu i ciuchy śmierdzące naftalina, poza na wielko humanistkę i kino z lat 20, a głupota, brak klasy i nieogarnięcie jakiejś siksy z patologii. Skad ta baba sie urwala?

Nie wiem. Olej i się śmiej z głupkowatych tekstów. Jej hipokryzja jest przezabawna.

1 godzinę temu, Icebound Harpy napisał:

Też tak myślałem, ale łazić po sklepach to pochłania czas, a zamawiając w necie konkretne marki są podane wymiary i co do centymetra detale. Jedynie buty Adidas lubią mieć podany  rozmiar niewłaściwy niż powinien i wtedy numer większe zamówić,albo trzy czwarte więcej i gra muzyka. Zakupy w necie to wygoda, bo później tylko paczkomat i towar w domu. 😁

Edytowano przez Get Out

10 minut temu, RitardModeracja napisał:

Nie wiem. Olej i się śmiej z głupkowatych tekstów. Jej hipokryzja jest przezabawna.

Żeby olać to trzeba mieć dystans do siebie i do tego miejsca , bo ona tu każdy detal przeżywa i nieistotne czy dla jaj pisany. 😅

• Like 1

kocham futerka.

Aaaa to dlatego hodujesz futerko w majtkach 😎

A mało to glopich wg kogostam, bez przesady żeby każdego głupka przeżywać jakby byl najbardziej fascynujacy na świecie zamiast jarac się światłem mądrości 

Edytowano przez Kocopoł

Wezwałam Cię do odpowiedzi? Nie? Pała.

Przestań się szarogęsić, prostaczko. Prędzej ja mogę stąd kogoś wyprosić jako założycielka tematu, ale jak słusznie inni zauważyli, nie takie są zasady funkcjonowania forum.

• Like 1

1 minutę temu, Monarchini incognito napisał:

Przestań się szarogęsić, prostaczko. Prędzej ja mogę stąd kogoś wyprosić jako założycielka tematu, ale jak słusznie inni zauważyli, nie takie są zasady funkcjonowania forum.

To nie twój prywatny folwark dzidzia piernik. 😅

• Like 1

3 minuty temu, Monarchini incognito napisał:

A co dziś te kury domowe takie czepialskie są? Mało roboty na roli? Jak tam mąż rolnik pozyskany na naszej klasie?

3 minuty temu, Monarchini incognito napisał:

Pomijając ze te jej pojazdy to na poziomie 2c. Oczywiscie szkoły podstawowej 😛

2 minuty temu, Get Out napisał:

To nie twój prywatny folwark dzidzia piernik. 😅

Dokładnie, głupolu. Ani twój, ani twojej upośledzonej zachlanej psiapsi, która próbuje ustawiać userów jak swoje laleczki w domowym barłogu.

• Thanks 1

2 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

A co dziś te kury domowe takie czepialskie są? Mało roboty na roli? Jak tam mąż rolnik pozyskany na naszej klasie?

Pozamieniałyście się mózgami ze salową? Coś konkretnego cię interesuje w kwestii mojego męża?

Przed chwilą, Icebound Harpy napisał:

To płaska decha na utrzymaniu sponsora i szeryfowanie za mocno wjechało ,bo real się skleił z rzeczywistością. Jak temu zapobiec w prosty sposób, bo nie ma większej kary dla płaskiej jak eliminacja jej poprzez uniemożliwienie jej aktywności tutaj. 😆

2 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

Co one dziś takie jadowite? 

No wiesz to udane życie usłane różami tak odreagowują chyba 🤔😅

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się