250GodzinTak 626 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: W cokolwiek byle z Tobą przeżyć noc i pod koc W pupę chce Ci zaglądać Sam erotyzm okraszony pogardą, obsesją po procentach 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 2 godziny temu 🪣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: W pupę chce Ci zaglądać Sam erotyzm okraszony pogardą, obsesją po procentach 🫢 No straszna jest Dokładnie i jakim cudem była policjantką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 2 godziny temu Polismenka tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 12 Napisano 2 godziny temu Czytam dialogi miłosne tych dwóch ritardów i stwierdzam, że to sie może udać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 2 godziny temu Stap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 2 godziny temu Idziesz siedzieć w tym momencie https://youtu.be/O0lf_fE3HwA?si=_LLteGwpObCD6xUP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: No straszna jest Dokładnie i jakim cudem była policjantką Z niej taka policjantka, jak ze mnie baletnica Błagam Jak można być tak natrętną, wulgarną, zakompleksioną i zazdrosną? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 2 godziny temu 🦲 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Z niej taka policjantka, jak ze mnie baletnica Błagam Jak można być tak natrętną, wulgarną, zakompleksioną i zazdrosną? Dlatego chcę zatańczyć z Tobą Wiem Magda Można wiele rzeczy robić, ale wszystko ma swoje granice Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 2 godziny temu Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 2 godziny temu Poszła już? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Poszła już? Tak, więc Śpij spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Tak, więc Śpij spokojnie Nie chce mi się spać. Jeszcze mam serial do obejrzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie chce mi się spać. Jeszcze mam serial do obejrzenia Też mi się nie chce. Nie wiem jaki to serial, ale wolałbym patrzeć Ci w oczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach